SH & Green & WOCFM & AOE vs B.K & ZEII & IMMO & .:A:.

DeletedUser42965

Banuiesc ce a facut SH pe lumea aia face si aici recruteaza in prostie=)))) da in fine.No fun,no game!

Banuiesti prost tare ... intreaba si intereseaza-te ... Acelasi trib de la inceput pana la final ! Mereu !

Si ai dreptate , face acelasi lucru ! Castiga lumea !
 

DeletedUser46352

LucheScaiUacar ian 21, 20:17
Gazare nu stiu cu cine ma confunzi, iti garantez ca nu sunt nici vladcs1 si nici rmami si nubii aia de la tine. Daca nu te vad in trib in urmatoarele 5 minute o sa te lasam si fara satele pe care le-ai luat pana acum de la jerry.

PIETON ian 21, 20:31
Eu iti propun sa-ti măsori cuvintele.... Ai inteles au ba?

LucheScaiUacar ian 21, 20:32
aaa, am inteles, deci esti jmecher cu 2 de jm :))) bine ma eroule, hai spor la lupta.

PIETON ian 21, 20:43


deci astia Miyamoto Musashi is trib bazat nu gluma :)) deci jucatorii care au plecat de la noi vor pleca de la orice trib numai sa fie in tribul de pe primul loc :)))
 

DeletedUser

Ia zi babiloane, nu vreti sa ne deveniti academie ca sa va salvam dp harta? :))
 

DeletedUser44035

Ma voi sunteti jucatori de marginea hartii? Va recurtam jucatorii ca pe nubii aia disperati din marginea hartii care ajung la 2-3 sate
Jucatorii care au ajuns dela voi la noi cum au ajuns la voi?
De ce l-ati pus pe vlad sa concedieze tot k54 si nu le-ati luat satele? la fel si cu j. si ce era pe acolo
Nu ziceati ca va bateti cu triburile care au mai multe academii , voi acum aveti 5:))
Babiloane nu vreti sa ne deveniti academie sa va salvam depe harta? Sa nu zici ca-s baiat rau ca nu te cred
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser22479

am terminat cu L1 de prin 2012 nici nu mai stiu ... ce vrei sa mai faci acolo ? ca nici acuma nu ii gata lumea :))) aia mai dureaza 5 ani :D mai sunt 80.000 sate de inobilat ..

Nee...anul asta se incheie, promit! :)) e ca si gata deja :p
Te mai ocupi cu poze indecente? :))
 

DeletedUser41807

Sunt profesor , fac parte din sitemul de invatamant . Am terminat o facultate , un masterat iar doctoratul bate la usa. Deasemenea lucrez cu copii , sunt antrenor (si la echipa de seniori si la echipa de juniori), deasemenea sunt arbitru divizionar , stau printre oameni care isi castiga painea pe terenul de fotbal, iar aici daca faci o replica de genul ca fotbalistii sunt oameni prosti esti un arogant si un agarici.Cauta in DEX cuvantul , sa nu cumva sa te simti lezat. Nu pot fi rezultatul noului sistem de invatamant . Si eu pot spune ca sunt nustiucine si eu pot spune ca am ajuns la un nivel "acceptabil" in joc, dar sa zicem ca invat repede, nu inchideam lumile care le-am inchis doar de dragul de a fi acolo.

Tu banuiesc ca faci parte din vechiul sistem de invatamant ? aia care nu iau bacul, se scrie "nu vorbi" cu un singur "i". M-am saturat de Bucuresti , de toata tara, inveti geografie daca iti spun pe unde am umblat eu sa arbitrez. Atmosfera ? Frumusetea fotbalului e alta, tu o vezi din tribuna , eu o vad din dreptunghiul verde. Asta e diferenta dintre noi. In materie de fotbal , stai in banca ta , ca nu ai nici 10% din nivelul la care sunt eu.
Nu poti sa imi spui sa ma duc sa invat, pentru ca nu cred ca mai am ce sa invat , chiar daca zilnic inveti lucruri noi , viata ne invata multe.

P.S. - Giulestiul sau Valentin Stanescu , are 19.000 si ceva de locuri dar a fost restrictionat sa primeasca doar 12.000 ... DIn cauza infrastructurii deficitare. Esti sigur ca ati fost 50.000 ? Unde v-au pus ? Calare pe Podul Grant ?
Antrenor, profesor , arbitru .... oita nu esti ?
Ma boss iti mor laudatorii . nu stiu cata istorie stii tu , dar tin sa te anunt ca asta nu a fost singurul nostru stadion si daca privesti fotbalul strict profesional e treaba ta .
Si cu lumile inchise ma lasi rece, dar ma rog cine esti tu de iti acord importanta ? :)
 

DeletedUser41807

Ma papagal mic, unde m-am vandut eu? Iar ai halucinatii pe aici?!
Aaa tu vroiai sa stau sa ma bat cu ei pana la ultimul sat pentru tine. Adicalea sa devin pentru tine un obiect de folosit, nu sa-mi vad de propiul interes. Dai din papagal nu-ma vrajeli sa te simti mai bine legat de tine.

Ia mai bine vezi-ti tu de barbarele cu care va bateti voi, ca ati ajuns mai jos decat IMMO!

ai stat ca noobu in marea albastra cu interne pana la 100k . nu ti.ai ajutat niciun coleg si cum au ajuns la tine ai pupat putin dosul si te.ai strecurat pe la ei :))) Mare caracter . e plina lumea de libidinosi !
 

DeletedUser

Iar vorbesti din filmele tale, iar nu stii. Daca eram un libidinos cum dai tu din papagal, nu eram conducator in Takezo, nu?
Ia zi, cum e aia cu manevrele tale SF, ca sunt curiosi baietii din trib la mine cum mai visezi tu sa te folosesti de ei contra SH...
 

DeletedUser42965

Antrenor, profesor , arbitru .... oita nu esti ?
Ma boss iti mor laudatorii . nu stiu cata istorie stii tu , dar tin sa te anunt ca asta nu a fost singurul nostru stadion si daca privesti fotbalul strict profesional e treaba ta .
Si cu lumile inchise ma lasi rece, dar ma rog cine esti tu de iti acord importanta ? :)

Ups...când nu faci fata discuției începi sa debitezi inepții. Suferi de tine așa puțin. Ai uitat sa pui doctorand lângă arbitru, antrenor si profesor...azi am toată ziua libera sa încerc sa te învăț unele lucruri ca am de încheiat medii... Ma rog, cine ești tu de cauți anturaj cu suferințele astea.cauta-ma când începi masterul, daca termini facultatea, cauta-ma când generațiile tale de copii îți spun "Buna ziua domn profesor" sau când pur si simplu ai cu ce te lauda in viață cu excepția faptului ca ai mers cu laptopul la buda ca sa joci cu niste roboti pe speed...sa îmi spui daca ti se pare ca nivelul meu cultural este destul de ridicat pentru a vorbi cu tine .....
 

DeletedUser44200

Așa aveam eu un profesor de matematică, pe dl. Timar care e și arbitru :D În prima ligă chiar.
 

DeletedUser13059

mq1.jpg
 

DeletedUser13059

[video=youtube;p86kjhuodmI]https://www.youtube.com/watch?v=p86kjhuodmI[/video]
 

DeletedUser42965

Ceva de genul :

Nume război: Alianta gresita

Declaraţie:
In urma alianteti pe care ati facut-o cu ZEI ca sa incepeti razboi cu SH, dam drumu oficial la jocurile olimpice de iarna! Fie ca cel mai bun si mai agresiv trib sa castige!...:))
Alianta inceteaza peste 24 de ore, adica maine la ora 00:00

Tribul Silent Hunters a declarat război tribului Negru de fum! ian 24, 00:44
Tribul Silent Hunters a declarat război tribului Albastru de metil! ian 24, 00:42
Tribul Silent Hunters a declarat război tribului Yellow Submarine! ian 24, 00:41
Tribul Silent Hunters 2 a declarat război tribului Verde de paris! ian 24, 00:39
 
Sus