SH vs Cnoobs

DeletedUser

Aveam asteptari de la tine ..! Nu am legatura cu nici unu in mesaje, ai ajuns si sa te faci de cacao modificand mesaje acum. Parca ziceai ca ma scoti intr-o luna de pe harta, esti frustrat ca din 40 de nobili ati luat un sat :)) si acum vii cu mesaje de genu! Am pus tiket dar cred ca te venereaza si adminii:)) Doar esti mazare ala care inchide lumi prin aliante!


Astept lumea 43 fara limita de membri :)) sa o inchida domnu mazare fara cuceriri de sate!
 

DeletedUser13059

fa si tu aliante , nu ii ilegal sa ai aliante


ai vazut tu lume inchisa de vre-un trib fara aliante , fuziuni , recrutari , academii ?
 

DeletedUser

Nu nu am vazut! Si nici un imi pasa sincer! Ideea e ca inainte se mai lupta pe harta asta! Acum se inchid lumi ca toti pleaca capu!
 

DeletedUser13059

si nu asta ii scopu cand intri pe o lume ? vrei sa o castigi ca toate triburile ... uitate la inamici , la sate luate SH ii pe 1 .. voi doar va aparati , de ce nu faceti si voi organizate ? ca nu am vazut de cand m-am apucat de lumea asta nici 1 organizat pe SH , doar atacuri zonale care au fost asa la caterinca ca nu prea au fost rezultate mari
 

DeletedUser

Pai da! Cu ce sa apar eu sate luate de la voi!? Suntem 130 de membri din care 100 mici si majoritatea noobi! eu nu am intrat ca mazare cu echipa si bv lui pentru asta are cu ce sa organizeze!

Eu am facut tribu singur aici si am tot recrutat de pe harta jucatori! Nu cunosc decat 2,3 ! Suntem 10 jucatori activi aici in granita care jucam restu intra 1 data la 10 ore pe cont! E clar ca nu am sanse in fata SH-ului dar nici nu o sa fug in alte triburi gen MSDQ si nici nu o sa ma milogesc pe jocu asta!
 

DeletedUser13059

cunosc si pe la tine cativa , buni ... dar asta este , nu iti da nimeni in cap daca pierzi si nici nu arunca cu gunoi in tine daca pierdeti , eu nu v-am atacat pana acuma , dar am vazut rapoarte si bravo voua ca ati rezistat pana acuma , mai mult decat B.K care era trib de top 3 , deci toate respectele , dar cand apari sa zici ca SH castiga lumi prin recrutare te cam inseli , alea au si ele rolul lor dar cand ii de razboi se duce pana la capat , poate daca o sa ai ocazia sa activezi in SH o sa iti schimbi parerea , asa vezi doar din postura de dusman ce se intampla
 

DeletedUser

Stiu foarte bine tribul SH ! am si jucat cu voi, :D ! Am rezistat acelor atacuri deoarece am reusit sa unesc cativa playeri aici! Multi de aici nu stiau ce inseamna split,dodge,nu stiau sa dea un trenulet ! Am reusit sa fac un trib mic si unit! Asta conteaza! SH isi permit sa atace masiv cand sunt 400 de membri care sprijina jucatorii de elita! Pacat ca ei nu stiu cum vor sfarsii toti!:D

Eu nu am nimic cu SH ! Bine ca le merge, dar cand am mai vazut ca si IMMO a fuzionat cu TAKEZO :)) hai ma ?:)) Jucam triburi? Suntem triburi tari de top? Jucam sau nu mai jucam ?
 

DeletedUser13059

ce treaba immo ca a fuzionat cu takezo ? cat despre sfarsit uitate la toti , fiecare isi inobileaza oamenii care nu fac treaba ;)
 

DeletedUser44200

Cuka, îți zic eu că IMMO a fost un trib slab. FOARTE SLAB. Au fost aliații noștri, am avut prieteni acolo, am intrat prin sittere... teribil de slab. Au avut o strategie foarte proastă de la bun început, luându-și mai multe academii decât puteau duce și s-a ajuns la dezorganizare, haos, pasarea responsabilităților de ici colo.

E de înțeles fuziunea lor cu Takezo. Acolo erau câțiva jucători foarte buni dar tribul, ca organizare, conducere, disciplină era sub nivelul mării. Deci nu era nici trib de top și nici Triburile nu juca.
 

DeletedUser42965

Esti pe dinafara prietene in privinta lumii 37 .
Eu zic sa te ascunzi si sa iesi la vara.

Esti sigur ? Ma uit pe lume ca mai avem 4 zile si se inchide de tot si eu sunt , dar pe tine nu te vad ... Banuiesc ca daca te caut pe 27 unde la fel am vazut de pe harta inchiderea , tot nu te gasesc... Nu-i asa ?
 
Sus