DeletedUser44858
Esti penibil amice, eu joc de la lumea 5 de pe tribalwars.net... Cand m-am apucat eu de joc tu inca aveai internet prin telefonu` fix. Pune-ti ochelarii buni, vezi ca-n clasament sunt pe 3, loc pe care tu-l poti obtine doar daca te joci singur pe harta, cu barbarele drept contracandidati in clasament. Ce cautati sa va bagati in seama aici ? Faceti-va thread cu razboiul dintre voi daca sunteti eroi
Aveti cumva un plus la statistica si nu stiu eu ? Sau incercati sa va spalati imaginea terfelita de triburi cu o reputatie mult sub a voastra? Ca practic aici va doare, ca doar reputatia e de voi
Cum ati dat de un trib condus mai de doamne ajuta, ati luat-o la bot, ca o adunatura de ferme ce sunteti voi in realitate.
Acum ne faci jucatori de trib legendari ? E bine si cu linguseala
Uite ce zicea maretul vostru conducator de pe 35 acum cateva zile despre noi. Ramane doar sa ne vedem pe harta, asta daca mai apucati voi sa fiti prin peisaj cand ajungem noi cu satele prin zona voastra 
willwallace în data de 14.12. la ora 22:17
Daca ridicai capul mai sus de tribul tau intelegeai care e realitatea.
Ti-am si explicat aici in mesaje dar se pare ca nu stii sa citesti.
In noaptea in care am fost atacati de aliati eram ca trib in top 10. (locul 7 sau 8), aveam si jucatori in top 100.
iti propun un scenariu, gandeste-te ca tribul o academie de-a voastra cu care aveti satele imbarligate va ataca peste noapte, dar nu acum cand ai 14 sate, deruleaza totul in urma cu 10 zile si vezi ce iese
dupa aia iei tribul ala care impreuna cu nubii msdq de care zici si impreuna cu Immortals-ZEII incep sa atace
In acelasi timp , singurul tau aliat adevarat e atacat de alte doua triburi green si cnoobs. Eu cred ca voi marele trib nu mai existati acum daca pateati asta. Probabil vedeam stergere in masa.
Sunt destui jucatori de pe 35 aici. Jucatori care au fost incercuiti acolo de triburile de pe locurile 2,3,4,5,6,7 care le-au declarat razboi simultan. Ai fost si tu in micul off cu noi. Sa-i zic ca e tot academie? Ar fi lipsa de respect, e tribul cu care acum inchid lumea acolo.
Aproape ma faci sa-mi para rau ca nu m-am implicat aici...aproape
O seara buna iti doresc tie si marelui tau trib de profesionisti..asta ramane de vazut daca castigati aici...dar mai e mult pana acolo. Msdq nu e trib cu care sa va laudati ca-l bateti.
Daca ridicai capul mai sus de tribul tau intelegeai care e realitatea.
Ti-am si explicat aici in mesaje dar se pare ca nu stii sa citesti.
In noaptea in care am fost atacati de aliati eram ca trib in top 10. (locul 7 sau 8), aveam si jucatori in top 100.
iti propun un scenariu, gandeste-te ca tribul o academie de-a voastra cu care aveti satele imbarligate va ataca peste noapte, dar nu acum cand ai 14 sate, deruleaza totul in urma cu 10 zile si vezi ce iese
dupa aia iei tribul ala care impreuna cu nubii msdq de care zici si impreuna cu Immortals-ZEII incep sa atace
In acelasi timp , singurul tau aliat adevarat e atacat de alte doua triburi green si cnoobs. Eu cred ca voi marele trib nu mai existati acum daca pateati asta. Probabil vedeam stergere in masa.
Sunt destui jucatori de pe 35 aici. Jucatori care au fost incercuiti acolo de triburile de pe locurile 2,3,4,5,6,7 care le-au declarat razboi simultan. Ai fost si tu in micul off cu noi. Sa-i zic ca e tot academie? Ar fi lipsa de respect, e tribul cu care acum inchid lumea acolo.
Aproape ma faci sa-mi para rau ca nu m-am implicat aici...aproape
O seara buna iti doresc tie si marelui tau trib de profesionisti..asta ramane de vazut daca castigati aici...dar mai e mult pana acolo. Msdq nu e trib cu care sa va laudati ca-l bateti.
Acum ne faci jucatori de trib legendari ? E bine si cu linguseala
Ultima editare de un moderator: