SH vs M-SQD

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

DeletedUser44858

Multumim fermelor pentru aprecieri, iar diplomatic vorbind, voi reprezentati o adunatura de barbare :) Felicitari pentru locul 14 sau 15 in clasament, ca nici nu stiu pe care mai sunteti :) Felicitari pentru fuziuni si pentru ca ati rezistat eroic :) Sper sa va tina cat mai mult rezistenta, poate va si schimbati numele tribului cu ocazia asta (puteti incerca Rezistenta lui Leonidas din Carpati, Rezistenta electrica second hand si altele). Doar la asa ceva dovediti competenta si nici aia foarte mare. :)
 

DeletedUser27882

Prin ianuarie cred ca mai ajung in Bucuresti Rica. Stiu ca n-am cu cine, la astfel de raspunsuri infantile poate-l pun pe fi-miu sa dea replici, cred c-ar fi pe aceeasi lungime de unda cu ala din Top 3:))
 

DeletedUser44858

Cu siguranta le-ar da mai bine decat tine :) Poate fiu-to chiar stie sa se exprime in romaneste... fermo.
 

DeletedUser27882

Ce siderat e flacaul ala cu privire la Limba Romana. Credea c-a ajuns la varsta la care le cam stie in mare:))
 

DeletedUser44858

Atata poti atata zici :) Cand nu mai ai argumente, da-o pe atacuri la persoana. Ce sa-i ceri unei ferme, asta ti-e nivelul :) Baga-te in seama pe topicurile altora ca tribul tau de ferme nici macar de un topic de razboi nu e in stare :)
 

DeletedUser

Mai rau de voi ca sunteti aliati cu ei :) EDITAT ! ati uitat ce nseamna razboi va aliati?


1.7. Puteţi folosi diferite metode pentru a vă provoca "duşmanii" din joc în secţiunile "Lumi de joc" dar nu numai, atâta timp cât toate argumentele voastre sunt legate exclusiv de joc. Atacurile la persoană nu sunt tolerate nicăieri, atât pe forum cât şi prin sistemul intern de mesagerie.
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser45689

Nus ce sa zic dar cei din B.K sunt inversul lor ,ei au alianta cu aproape toata harta :))
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus