SH + VT vs 2019

DeletedUser45172

Iar realitatea, nu legendele spune ca o sa ajungem si noi pe acolo, cu doua k-uri in spate, caz in care legenda spune ca SH va disparea instantaneu.
Mare greseala ca nu ati plecat in lumea 69. Pardon, nu aveati cum ca va rupeau si Maniacii si Romanii. Respect ca ati ramas aici sa luptati pana la ultima nuia din gard.
Iar tu esti cine ? Scl-ul se simte nebagat in seama ? :(

DeletedUser45172

Da' vino draga cine te tine, sa faci programare ca va dura cateva luni pana sariti voi 2 continente ;)

P.S. : Eu nu joc pe speciale asa ca nu stiu despre ce vorbesti, ar trebui sa mi pese? Nu cred.

DeletedUser38354

Iar gargara inutila

urssmircea. asta cu punct din 2019 asa inteligenta ai?:))

DeletedUser49182

Deh...cam greu daca nu ai fost la scoala :))
N-ai cu cine ca astia N-au Treaba mai sus de tabla adunarii n-au trecut ca sa ajunga la inmultiri si impartiri,nivelul lor de inteligenta e sub media dobitoceniei...toti cocosii astia din SH ce perinda pe aici sunt atat de frustati de propria persoana din real life de-si varsa nervii aici,am sa fac cu ei un test de o inteligenta nemaintalnita sa le demonstrez cat de inapoiati sunt....si anume o las pe fiica mea de 7 ani (clasa a2a) sa scrie aici un text in limba engleza si daca mormolocii astia sunt in stare sa traduca in limba romana eu le dau satele mele moca si 10.000 pp-uri pe deasupra ca sa le poata pastra :)))

P.S: dati fuguta si va luati mediatii la engleza :)))

DeletedUser49182

sa nu uitam de domnul capsunar care face pe altii capsunari da el bietu asteapta cu sufletul la gura luna iunie sa dea fuguta la Zaragoza sa mai faca niste banuti din cules capsuni ca la iarna sa-si cumpere pp-uri din nou.....mirciulica mirciulica cum nu te prinde pe tine luna iunie si ramai fara sate inainte sa iei calea strainatatii,ramai si fara bani si fara sate :)))
Apropo de ce m-ai blocat la mesaje?te doare adevarul sau de pe propriul tau cont esti timid insa de pe alte conturi nu tie jena sa discuti cu mine piciule :))

DeletedUser49173

N-ai cu cine ca astia N-au Treaba mai sus de tabla adunarii n-au trecut ca sa ajunga la inmultiri si impartiri,nivelul lor de inteligenta e sub media dobitoceniei...toti cocosii astia din SH ce perinda pe aici sunt atat de frustati de propria persoana din real life de-si varsa nervii aici,am sa fac cu ei un test de o inteligenta nemaintalnita sa le demonstrez cat de inapoiati sunt....si anume o las pe fiica mea de 7 ani (clasa a2a) sa scrie aici un text in limba engleza si daca mormolocii astia sunt in stare sa traduca in limba romana eu le dau satele mele moca si 10.000 pp-uri pe deasupra ca sa le poata pastra :)))

P.S: dati fuguta si va luati mediatii la engleza :)))

O altă legendă spune ...
Cand nu demonstrezi nimic pe harta si traiesti doar din interne (să îi dea D-zeu sănătate la ala de a inventat internele cu ocazia asta :)) ) te apuci sa faci pe "coarda" pe extern , să pari școlit ...
E doar o legendă totuși :oops::oops:

DeletedUser49182

Loc Nume Trib Puncte Sate Puncte pe sat
417 GoguDeLaDoi VTA 16.519 6 2753

Sat Puncte Vechiul Proprietar Noul Proprietar Dată/Timp
green.png
Mexico ! (440|414) K44 2,171 LetXploDe [FGT] GoguDeLaDoi [VTA] 2019-03-22 10:11:26
green.png
BarberShop (452|444) K44 1,046 Gaby25 GoguDeLaDoi [VTA] 2019-03-21 14:55:20
green.png
Wu ! (486|497) K44 1,173 Barbar GoguDeLaDoi [VTA] 2019-03-11 14:18:11
yellow.png
Wu ! (486|497) K44 1,173 GoguDeLaDoi [VTA] GoguDeLaDoi [VTA] 2019-03-11 14:18:11
green.png
The Saga Continues (447|428) K44 1,430 rcdstf GoguDeLaDoi [VTA] 2019-03-09 13:23:55
green.png
Goonies (494|415) K44 1,163 Robytza23 [Time] GoguDeLaDoi [VTA] 2019-03-07 06:09:30

Cu tine imi pierd eu vremea??? nici nu te vad pe harta...Unde esti Gogule?????? Aaaaaaa tu esti un fel de "DOREL" al triburilor :)))))))))
jet din calea mea ca nu se poticneste ursul de o omida , data viitoare sa ridici 2 degete inainte sa spui ceva .

DeletedUser49182

asa valoare numai in 2019 intalniti :))) copii luati o foaie si un pix si notati,poate bagati ceva la cap si voi

Titlu
green.png
asa ceva :))) sa ii aratati la ursmircea!!!

Timp de luptă mar 23, 2019 13:25:40:484
Trimis mai departe în data de: mar 23, 2019 13:32:50
Trimis mai departe de către: EL HISPANO
EL HISPANO a câştigat
Norocul agresorului
rabe_grau.png
klee.png
14.4%
Moral: 100%
Agresor: EL HISPANO
Origine: =Hispania 001= (449|515) K54

Număr: 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 1
Pierderi: 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Steag: +9% putere de atac
Bonusuri: Luptător cu toporul: +19% putere de atac
Cavalerie uşoară: +19% putere de atac
Arcaş călăreţ: +4% putere de atac
Luptător cu toporul: +10% putere de apărare și atac

Apărător: trumpet
Ţel(direcţie): Te mai astept :D (455|521) K54

Număr: 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Pierderi: 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Steag: +8% putere de apărare
Bonusuri: Lăncier: +15% putere de apărare
Luptător cu spada: +15% putere de apărare
Luptător cu spada: +15% putere de apărare și atac
Cavalerie grea: +10% putere de apărare și atac

Trupele apărătorului, care au fost pe drum

0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Prada: 0/0
Adeziune: Scăzută de la 29 la -5

DeletedUser49173

Uhhh ... Decât ca tine , mai bine deloc .
Cum ziceam , să îi de-a D-zeu sănătate lu ala de a inventat internele (și barbarele în cazul tău )

Baga capul la cutie ca barbarele și internele nu ripostează :)

Dar , pp-uri să fie ca satele cresc :)))
Bs2LDzr

Bs2LDzr

Scor reacție
1
Asta care șmecher e de și-a schimbat numele în preamăritul urs , și cere sprijin în inima "2009" ? :)))

Jucători și voi ...
Trăiască internele !
Sunt singurul caruia i se pare penibila atat incercarea colegului de mai sus, dar si incercarile voastre de triburi false si conturi false?...In loc sa jucam , stam sa facem circ.

Ultima editare de un moderator:

DeletedUser49182

Uhhh ... Decât ca tine , mai bine deloc .
Cum ziceam , să îi de-a D-zeu sănătate lu ala de a inventat internele (și barbarele în cazul tău )

Baga capul la cutie ca barbarele și internele nu ripostează :)

Dar , pp-uri să fie ca satele cresc :)))
Bs2LDzr

Bs2LDzr

Dorele ai uitat sa ridici 2 degete si iarasi raspunzi neintrebat,pentru ultima oara iti spun...Daca tu esti atat de noob incat uitandu-te pe TwStats (ma minunez ca stii unde sa cauti) crezi ca primele mele 8 sate innobilate sunt de barbari,afla de la mine ca atunci cand iti sparg si tie satele si dai delete cu nobilii pe drum tot barbare inseamna ca am luat NU? iar barbarele de peste 3k puncte desi in jurul lor barbarele ramase nu au depasit 1.500 pcte tot barbare inseamna dupa mintea ta nu? da intr-adevar am luat barbare de 100 pcte spre k44 ca sa nu le ia noobi ca voi,e drept...da ce-mi bat eu capul cu voi...hai sictir ca ma obosesc degeaba cu voi ,nu vedeti mai departe de lungul nasului propriu.

EDITAT DE TT

DeletedUser49173

Cred că ti-am bagat degetele-n ochii sau nu ne uităm la aceleași statistici ...
Ai dat în jucătorii aia ca Eminescu-n Veronica de nu au crescut satele mai mult de 1k :)))

Jucător băiatul , jucător :)))

Plătește INNO salarile pe România cu donațiile tale ? E greu să cresti satele în ritmul ala ... Pe viteza 1 ...?
Întreb pentru un prieten , ca vrea și el rețetă "succesului" :)

Iar vis-a-vis de partea cu nasul și cu lungul ... N-ai tu treaba ...:rolleyes::rolleyes:

Te-ai prins ? :)))

DeletedUser49182

gogule reteta succesului e asta : nu mai sta pe social pune mana pe munca,sau suna un prieten (mirciulica) sa te ajute sa prinzi si tu un contract la cules capsuni in spania pe sezon si de la 1 iunie te duci fuguta si tu la Zaragoza...mananci slana (da te sfatuiesc sa nu te sgarcesti si sa-ti iei o ceapa si ceva mustar) ca te imbolnavesti dreq de slana goala , strangi cureaua si la iarna cand te intorci acolo la tine in Baltoaca iti permiti si tu sa aplici strategia mea chit ca e viteza 1.....Priceput,ai notat tot pe hartiuta? za ka boom....

DeletedUser45172

Tu cred ca il confunzi pe mircea cu sefu tau Hyspano :)))))))))))))))

DeletedUser49182

Tu cred ca il confunzi pe mircea cu sefu tau Hyspano :)))))))))))))))
deloc draga mea,daca vrei poti vorbi cu Hispano si singura sa afli ce face el acolo,insa mirciulica in schimb aia face ce zic eu 100%,pe cuvant de cercetas...ma poate contrazice doar el pe 1 iunie daca nu cedeaza satele...dac-ar rezista pana atunci :) sa mai ia 2-3 pachete de pp-uri poate poate o mai trage pana atunci.

DeletedUser49173

mai bine pune mana pe o carte sau reia orele de gramatica sa inveti folosirea cratimei cand desparti cuvintele,chiar in asa hal pocesti cuvintele mai omule? "de-a" eu stiu ca e "dea" :)
M-ai dat pe spate cu așa o replică ... Ahahahahahahahahahahahahwhwhwhah

N-ai tu treaba ... Replici de "mess" anii 2005-2006 ... E bine și așa domnu' e bine :)))

Sus