Siguranta Forum Extern !

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Rakanishu

Community Manager
Scor reacție
145
Dragi jucători,

Recent a intrat în atenția noastră o problemă legată de hacking ce a avut loc pe forumurile Tribal Wars, în urma căreia unele nume ale utilizatorilor, adresele de mail și parolele criptate au fost compromise. Datele au fost furate doar de pe forumurile Tribal Wars și nu de la nivelul jocului. Drept urmare, recomandăm tuturor utilizatorilor să își schimbe parola de forum pentru sporirea securității contului. Jucătorii înregistrați după data de 3 noiembrie 2015 nu au fost afectați.

Ne cerem scuze pentru eventualele neplăceri create. InnoGames consideră esențială securitatea datelor și vom lua măsuri în continuare pentru asigurarea protecției datelor jucătorilor. În următoarele săptămâni, toate forumurile afectate vor fi migrate către o platformă sigură și o resetare a parolelor va avea loc. Jucătorii se pot proteja singuri prin utilizarea unor parole complexe și fără a stoca informații importante la nivelul conturilor realizate pe forum.

Pentru mai multe informații cu privire la acest subiect, vă rugăm să contactați suportul, la : https://support.innogames.com
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus