DeletedUser33799
deoarece acest razboi sa terminat ...acest topic nu mai are rost ...se poate inchide....multumesc
treaba lor
fiecare face ce crede de cuviinta
"Mai bine sa mori in picioare, decat sa traiesti in genunchi"
Un citat,care mie unul,imi place foarte mult!Ati fi putut parasi lumea cu fruntea sus,dar ati ales sa continuati in genunchi!
Nu cred ca ar mai fi fost loc de alte comentarii daca ati fi ales cu totii sa dati stergere in momentul in care ati simtit ca nu mai faceti fata...Nu e un capat de lume un cont pe triburi.Intotdeauna exista lumi noi unde o poti lua de la inceput.
Cel putin asta e opinia mea...Voi ati ales altfel si e strict treaba voastra...Multa bafta va urez in continuare!
Borzesti,continui sa ma dezamagesti...Aveam o impresie mult mai buna despre tine,dar incep sa-i dau dreptate lui stighi cand zice ce zice despre tine.Ma doare fix in cot ca au fuzionat SMIR si Avalon.Tot asa ne batem cu ei ca si pana acum.Era vorba de principii si onoare,dar probabil ca nu intelegi lucrul asta!Chiar ma bucur ca o sa luptam cu un adversar de valoare.Dar tu nu ai cum sa intelegi atata timp cat nu te-ai batut cu nimeni pe lumea asta.Stati sa va apere Avalon si Nobody granita si comentati aiurea.In curand o sa ajunga baietii din Royal pe granita voastra din nord est,sa va vedem atunci!Ca din gura sunteti cei mai tari si la inamici invinsi nici macar top 5![]()
))
Ma faci sa rad))
Ia zi-mi un razboi pe care l-a avut RIP-ul,mare conducator?Razboi in care sa fiti nevoiti sa aparati o granita,nu razboaie din gura pe extern.Stiu ca faci bine ce faci cu gura,dar incearca cate ceva si pe harta!Nu stiu de unde te cunoaste stighi,dar se vede ca te cunoaste bine!Sa nu mai zic ca folosesti un limbaj de tip "nikita" sau "giovani becali", si consideri ca a numi pe cineva sarac e o jignire!Nici macar sa jignesti nu esti bun!Cum naiba iti permit aia din RIP sa-i conduci,ca esti praf?
Si mai mare imi e mirarea ca au ales cei din Avalon sa va aiba ca aliati,avand in vedere ca ei sunt condusi de oameni competenti,cum este titanel...
Flo24 poate sa rada cand are satele blindate cu sprijin de la 150 de ore.E usor sa aperi 10 sate cate aveti voi pe granita,nu?
De ce nu sunteti in top nici macar la inamici invinsi ca agresor,daca de atacat nu va ataca nimeni(e si greu sa va atace atata timp cat sunteti inconjurati numai de aliati)?
Fara suparare,dar conduci cel mai de rahat trib din top 20!Doar asocierea numelui vostru cu cel al Avalonului,va face sa reprezentati ceva pe lumea 18!
ps: Te contrazici singur odata zici ca avalonul a facut aia aia si ca RIP totusi nustiu ce ,acuma nu stii cum ne au ei la aliati...eu iti zic si repet ,cu tine numai discut ,ca nu stii sa vorbesti civilizat ,iti daduse un sfat acum cateva zile baltazar the dog cred ca ar fi cazul sa te apuci sa il pui in aplicare
P.S.;Imi cer scuze membrilor RIP,gen chello,care chiar stiu sa joace si sa respecte si le adresez sincere pareri de rau pentru faptul ca sunt reprezentati de borzesti!Si mie mi-ar fi rusine sa fiu condus de el,baieti!
P.S.2:in maxim 6 luni o sa deveniti academia Avalonului![]()
Bai ...zeule
Nici tu, nici stighi si nimeni din No nu il cunoasteti pe Borzesti .
Vise placute!