DeletedUser42767
Am plapuma mare..
Banuiesc ca asa batut in cap esti de la nastere,asa ca nu intru in polemica cu tine,incearca alte remarci care nu sunt expirate..sau arata pe harta ca esti in stare...
Am contul meu,nu imi trebe contul altcuiva,iar razvi nu a cedat nervos,doar ca viata zilnica nu ia mai permis sa intre el....
Nu va mai chinuiti cu scenarii comice
Adyla82
Member
Data înscrierii
February 11, 2011
Locaţie
Bistrita
Postări
124
Bine zis Gabyzmen... pe mine ma deranjat un singur lucru...k ne-ati traso pe la spate(Avalon)... Si apoi au urmat commentariile vostre ca suntem varza ba ca nu stim sa jucam etc..etc...Eu nu vreau sa fiu bun sau cel mai bun pentru ca intodeauna cineva va fi mai bun decat tine . Oricum felicitari pt lupta colegilor din RIP... si atat vreau sa mentionez ...cativa din RIP a-ti subliniat ca neamtu este jucator slab nu stie, nu face..etc..etc..si eu am crezut asta...dar atata timp cat cei din zona lui (RIP) nu au putut sa ii ia sate ci dimpotriva el sa le ia atunci merita laude. Si felicitari lui Iovanovici(wizarrd) pentru lupta, stiu k va e greu dar dupa parerea mea Cristinica va dus in directia gresita.. asta e lumea 18 putea fii mai frumoasa ...
Tu te auzi ce zici de neamtu?daca ala e jucator bun e vai de capul vostru,cand a pierdut sate pe banda rulanta si urla ca disperatul in sn,cum a fost?
Sau la voi e considerat jucator bun doar din pricina faptului ca a fost de la inceput lingau si turnator la voi?Sau ca voi ca fraierii il atacati si era sprijint tot cu trupele sn-ului?
De fapt la voi sa adunat cam toate scursurile si fugarii de pe lumea 18,totul culminand cu marele jucator neamtul,(o panarama de om si in viata reala) si cu marian,alt breav jucator,care se lauda ca nu are ce cauta in sn,ca nu linge unde altii au scuipat,si se pare ca au lins mult amandoi,
ca sa nu mai specific ca 1 conducator de la voi mi-a dat mesaj sa ai transmit la marian ca nu mai are ce cauta la voi dupa ce nu a mai venit,si tot l-ati luat,ca altfel cum ati mai fii avansat si voi pe harta...
Ma apuca rasul cand vad cata inteligenta ai buburuza,culmea e ca doar aici reusiti si voi sa va faceti prezenta,ca pe joc nu am auzit de tine,(esti jucator remarcat,poate de aia).
Poate era mai frumoasa lumea 18 daca ati fii jucat corect,si nu cu fel de fel de tampenii si jocuri de culise,tradari,recrutare de lingai,care urlau ca disperatii ca ai ataca sn,si dupa?
Astia sunt jucatorii la voi,unu mai panarama ca celalalt...
Mai abtinete buburuzo ca tot inteligenta 0 ai,macar nu mai tine neaparat sa o demonstrezi
nu stiu cum sa zici da ma doare in cot si de neamtu si de martinika))
eu am zis doar de paulalan ca nu prea conteaza parerea lui...nu stiu cine este...nici nu stiu daca are treaba cu lumea 18...deci nu exista...sa zica frate cine e...e greu?ii e rusine cu el?))
nu va traso nimeni pe la spate conducatorii de la voi nea facut sa luam decizia asta
si dupa ati luat decizia sa mergeti in sn dar fiecare cu principiile lui
eu nu port pica pe nimeni fiinca e doar un joc cine e mai bun sa castige desi suntem in dezavantaj dar e doar un joc cum am zis
si inca o chestie
jucatorii care erau inainte in avalon nu mai sunt pe conturi
garantez eu asta![]()