SOF vs CIRC

  • Autor subiect DeletedUser5151
  • Data de început

cel micut

Oricum sof e ca si exclus de pe harta:) Daca ii vezi cum se apara te apuca durerea de cap:)
Pai cei din SOF stiu doar sa trimita atacuri... nu sa le si incaseze :)
Gandeste-te ca cei care acum sunt in linia 1... acum un an erau in linia 2... si stateau la caldurica si trimiteau atacuri de la zeci de ore distanta (chiar si sute de ore am avut pe unele conturi de la ei)... asa ca nu ar trebui sa fie greu sa ii cuceriti... dar conteaza foarte mult si cum organizati (atacurile) si pe cine :)
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser8678

Daca tot ne rugam de admini sa inchida unele topicuri, cred ca ar trebui sa ii rugam sa inchida si aici, ca nu este nici urma de razboi sof-CIRC, ba mai mult, in lumina ultimelor evenimente imi vine sa scriu sof cu litere minuscule ...
 

DeletedUser8678

nu imi este frica sa scriu nimic, si de aceea uite ca o sa scriu: Acum vreo 2 luni vorbeam cu leftergiu pe skype si il intrebam de ce mai e razboiul SOF-NIPPON, si daca il intereseaza un PNA, si mi-a zis ca el nu poate sa-l opreasca ca mai vor si baietii sa aiba actiune undeva in NORD. Am zis OK, eu nu ma rog de ei sa opreasca razboiul, insa marti am trimis niste atacuri pe cineva din SOF si A DOUA ZI S-A MUTAT IN CIRC!!! Deci intrebarea mea este, daca am atacuri pe un jucator care fuge din SOF in CIRC, pot sa continui atacurile pe el? Cum vi se pare treaba asta? Au inceput sa apara fricosii la suprafata hartii, sau e doar o intamplare?