Solicitare sprijin

  • Autor subiect DeletedUser23756
  • Data de început
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

DeletedUser201

Raka, esti constient ca se vor lasa multi din cauza acestei setari?
Iar generalizezi. Esti mama omida de unde sti tu cine si cand se lasa?
Daca nu iti convine tie, tu nu esti majoritatea, iti poti exprima punctul tau de vedere, nu te impiedica nimeni sa dai stergere cont daca te deranjeaza setarile lumii.
Scuze de spam, ma duc sa beau o bere cu Tollendo Ponens.
 

Rechinul02

de acord cu propunerea lui Tullio25
atata timp cat atac si nu pot sa trimit sprijin dupa nobili cred ca pierd timpul degeaba sa sincronizez atacurile,aparatorul doarme linistit si cand se trezeste da la recuperare...unii spun ca trimiti ultimul nobil cu defens ! pai cum sa fac asa ceva pe un sat fara biserica?!
dupa ce ca defensul se face greu il mai duc si la moarte sigura....
ideea este sa pot baga sprijin masiv ca sa reziste pana construiesc biserica.
 
Ultima editare de un moderator:

Dangerous Beauty

Propunerea e buna dar se pare ca va ramane la stadiul de propunere. Am inteles care au fost ratiunile alegerii acestei setari initiale. Dar macar daca se putea lansa comanda. Daca innobilai satul atunci sprijinul sa poata ramane daca nu se se considere o vizita, ca in cazul atacurilor intre membrii tribului. Am stiut de la inceput de aceasta setare dar pana nu s-a trecut la innobilari nu s-au vazut efectele exacte. Asta este parerea mea.
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser41700

Pana la urma sunt deacord si eu ca trebuie sa apara schimbari pentru a face jocul cat mai palpitant. Dar haide sa nu exageram, la acest nivel al jocului nu cred ca mai trebuie acea setare cu 5 zile in trib. Daca nu se poate scoate de tot macar sa se reduca.
 

DeletedUser41817

Am citit 3 pagini fara raspuns de la vreun admin. Va rog sa imi spuneti daca am omis ceva,sunt curios daca macar si-au exprimat acestia parerea despre ceea ce a initiat Tulio.
Ca sa fiu si eu la subiect: Aceste setari erau de la inceput,scrise sau nescrise,cu totii le simt inca de cand poate v-ati gandit sa sprijiniti un sat barbar ca sa nu mai fure altii resursele 'voastre' (la inceput mi-am facut multe fire albe in cap,eu aveam doar 1 satuc barbar in patratica mea..) . Dar uite,mi-am schimbat parerea si cred ca este ok. Sunt lucruri pe care le incearca,deci posibil sa fie schimbate,lasati panica asta de moment.
Cel mai important,lasati-l pe saracul Tulio caci el doar a vrut sa faca ceva constructiv,dar se gasesc mereu 2-3 zmei care sa sara la gatul,scuzati-mi exprimarea "caprei".
Ca incheiere,lasati setarile asa cum sunt si incercati sa va acomodati .Daca ceva nu va convine,cautati problema in interiorul tribului ,nu la reguli . Nu imi vine sa cred ,ca din 60 de membrii 1 nu a venit cu o idee buna pentru rezolvarea sprijinului ... dar lasati ca au altii si atunci veti fi voi in dezavantaj . Mie imi plac acum aceste reguli,supravietuiesc cei buni :)
 

DeletedUser41817

.

Dupa ce am citit tot acest thread, va pot spune urmatoarele :

1. Setarea cu sprijin doar in trib nu va fi modificata.
2. Setarea cu cele 5 zile ar putea fi modificata in anumite conditii, o sa mai discutam asta la nivelul echipei si vom vedea daca se va scoate sau nu.

In rest, celelalte setari nu vor fi modificate.
Multumesc frumos,acum am vazut.
 

Gabyy89

Clone Wars
Scor reacție
38
Eu nu inteleg un lucru : daca nu-ti convin setarile unui server, la ce mai joci pe el? :confused:
 

DeletedUser17308

eu unu nici nu stiam setarile , am intrat, facusem vreo 2 lancii si bucuros vream sa pun spike:)
 

DeletedUser40689

Desi nu mi-ai placut setarile am intrat fiindca am hotarat ca pe lumea asta sa joc serios,nu am avut rabdare sa astept alta.

Tullio25 a zis o un lucru interesant la care m-am gandit si eu setarile astea impreuna cu facilitatile pe care le ofera CP-ul o sa cam depo****ze lumea asta.

Ce mi se pare mie in neregula in primu rand e ca nu se poate trimite sprijin celor din academie la urma urmei e acelasi trib.
 

DeletedUser31011

Dupa ce am citit tot acest thread, va pot spune urmatoarele :

1. Setarea cu sprijin doar in trib nu va fi modificata.
2. Setarea cu cele 5 zile ar putea fi modificata in anumite conditii, o sa mai discutam asta la nivelul echipei si vom vedea daca se va scoate sau nu.

In rest, celelalte setari nu vor fi modificate.
Cred ca este util raspunsul acesta, ma bucura ca decizia va fi luata dupa chibzuinta.
Rog echipa sa cugete asupra precedentului: instalam o regula aspra si nu avertizam jucatorii ca e doar temporara. Fluctuatiile in setari sugerez sa fie cumpanite, ca sa nu confuzeze jucatorii.
Daca, sa presupunem ratiunea blocarii sprijinului pe colegi este evitarea multicontului, atunci tratamentul s-a dovedi discriminatoriu pentru persoanele care isi fac multiconturi in faze diferite ale serverului: unii obstructionati, altii mai putini.

Sunt de acord cu argumentatia detaliata a lui Tullio25, privind efectele setarii, insa nu ii atribui aceeasi valoare. Adica pentru unii este convenabila si are efectul pozitiv de a strica planificarile si de a da spectaculos in joc. Multi sunt dezgustati de efectul negativ, insa creste spectacolul. Se poate dovedi ca setarea poate juca un rol determinant pentru parasirea serverului de catre multi sau putini? Sau doar o estimare de neprobat?
Intre asumarea setarilor (care trebuie ca au fost judecate de echipa inainte de implelementare) si indreptarea neajunsului, consider ca prioritara este asumarea setarilor de catre admini si de jucatori, ca valoare. Caci neajunsuri sunt multe, in toate domeniile si in joc in particular, insa indreptarea unui neajuns sa loveasca principiul predictibilitatii si principiul stabilitatii?
Se poate argumenta ca au fost setari schimbate pe alte servere, cum ar fi costul talerilor, insa acolo e faza inaintata si schimbarea avantajeaza cvasiuniversal (caci cei ramasi trag la performanta, de asta au supravietuit).
Omleta se face cu spargerea oualelor si ele nu se recompun.
Caci daca asteptarile multora dintre jucatori se refera la ineditul regulii in sine (restrictii la sprijin) si nu au gandit ca ea tinteste multiconturile, atunci se prea poate sa se arate o fata hada spre acei jucatori.
Nu sunt adeptul interesat material/personal de pastrarea regulii, insa ma preocupa un raport echilibrat intre jucatori si echipa de administrare.
 

kato79

se deschide lumea 29,,,, sincer sa fiu, citind setarile lumii cred ca multi jucatori vor renunta la 28. timpul va dovedi daca ma insel ori ba
 

DeletedUser22307

era buna o cerere pentru reducera costuri taleri ca e grele rau cu farmu pe aici
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.