Sondaj concurs "Întâmplări amuzante"!

Discuție în 'Concursuri - discutii' creată de mythra, 6. Oct 2019.

Distribuie această pagină

?

Povestirea preferata din cadrul concursului "Întâmplări amuzante"!

Sondaj închis pe 8. Oct 2019.
 1. 1. Concurent 1

  60,0%
 2. 2. Concurent 2

  40,0%
 1. mythra

  mythra SuperModerator GameSuport Forum Team

  Înscris:
  26. Ian 2012
  Mesaje:
  2.770
  1. Concurent 1

  Totul sa intamplat pe 56, stateam la camin, colegul de camera juca si el triburile, toate bune si frumoase, eu in conducere, il mai ajutam sa creasca, sa nu ramana in urma. Tot aici m-am reintalnit cu un fost coleg de pe prima lume clasica unde am jucat amandoi in Northern Knights, numele lui vypera. Nu ma mai intalnisem de mult cu un coleg de acolo, el avea chef de joc si am zis sa il cresc si pe el exact ca pe colegul de camera.

  Eram in razboi cu MnK atunci, toti jucatorii buni ai Romei ne mutam pe granita cu MnK unde l-am adus si pe el, colegul de camera unise contul cu vypera si juca co player acolo , vorbeam pe skype aproape seara de seara. La un moment dat erau revoltati amandoi ca eu cresteam si aveam un nucleu mult mai mare decat ei iar ei nu prindeau nimic. Erau mari, aveau peste 600K pct. Au iesit din trib, au plecat in MnK, dupa au ramas fara sate si nu mai juca niciunul din ei. MnK stia totul, cine era internat, unde dadeam fulluri, unde fake, (aveam partajari cu toti jucatorii Romei), Roma nimic, abia de lua cate un sat.

  Facusem personal grup pe whatsapp ca sa vedem cine e spionul ( ca la final sa vad ca sunt chiar eu) , poate era careva din membrii de incredere, ca bagasem cativa jucatori noi acolo in grup. Intr-o dimineata avea Roma organizat si lumea imi tot trimitea mesaje si rapoarte avand in vedere ca tot eu marcam satele inamicilor care sunt de deff si care de atac. Urma sa plecam la practica si eu si colegul de camera si m-am trezit cu 30 minute mai devreme sa fumez o tigara, sa beau o cafea iar telefonul lui vibra sincron cu al meu din cauza mesajelor.

  Mi se parea dubios avand in vedere ca el nu mai juca dupa ce i-a luat Roma satele, ii iau telefonul, il deblochez, contul meu logat la el pe telefon, ii iau laptopul, caut skypeul si avea acolo conferinta cu MnK si screenshoturi trimise cu tot ce se stia din Roma. Sterg triburile de pe telefonul lui, schimb parola, pun totul la loc ca si cum nu stiam nimic si imi vad de treaba in continuare. In autobuz i-am spus, m-am abtinut sa nu ii rup capul.

  Cam asta e intamplarea mea amuzanta de pe triburile, practic eu eram spionul din Roma dar fara sa stiu, de atunci nu am mai vorbit cu acel coleg si am avut noroc ca mai erau 2 zile de cazare ca mai mult nu mai puteam sta cu el.

  2. Concurent 2

  Demolarea moralului

  Pe lumea 61, un coleg de trib ajunsese la interne din motive diverse. Respectivul coleg, avea undeva la 14.000 de puncte, un sat mare de 9000 puncte, si inca 4 sate mici.

  Am primit responsabilitatea de a innobila satul lui mare. Fiind intr-un stadiu nu foarte avansat al lumii si avand spionaj pe satul lui, am trimis 1 full si 1 full + 4 nobili pe satul lui. Am calculat in simulator, si cu ce defensiva avea, luam satul fara nici o problema.

  **Doar ca... in momentul in care acel coleg avea 14.000+ puncte, eu aveam moral 100%.
  **Atacurile ajungeau in 4 ore, fiind date de la distanta mica..


  Pana sa ajunga trupele mele, a pierdut 3 dintre satele mici, moralul ajungand undeva la 94%.
  Jucatorul respectiv, era foarte suparat ca a fost internat, trimitand mesaje pline de suparare atat conducerii tribului, cat si mie, pentru ca il atacam.

  Chiar si asa, ma simteam in siguranta..

  Verific satul la o ora dupa ce am atacat... de la 9000 de puncte, satul ajunsese la 7800 de puncte, moralul meu ajungand sub 90%. Jucatorul internat, incepuse sa isi demoleze satul folosind puncte premium.

  Am fost amuzat de situatia asta, dar eram sigur ca iau satul, deoarece daca aveam moral peste 60%, ii spargeam trupele lejer.

  Verific satul peste inca o ora, ajunsese la 5600 de puncte, moralul era mult sub 80%
  Incep sa dau refresh la sat din 10 in 10 minute, punctele scadeau, moralul scadea si el.
  Cu 10 minute inainte sa ajunga atacurile, satul lui de 9000 de puncte, ajunsese la 1900 de puncte si eu aveam moral sub 50%, am impresia ca undeva aproape de 44%.

  Au intrat atacurile, toate rosii. Am pierdut 2 fulluri de atac si 4 nobili intr-o faza de inceput a lumii, si nici nu am mai putut sa atac din nou satul respectiv, din cauza raportului de 20:1 al punctelor.

  I-am dat mesaj jucatorului respectiv, sa il intreb cate puncte premium a folosit pentru demolarea satului. Mi-a spus ca a folosit in jur de 1400 pp pe care le mai avea pe cont, si a mai cumparat pe moment, 3 pachete de 88 de ron (3x1500pp) pentru a duce satul de la 9000 de puncte la 1900 in sub 4 ore.

  Efectiv, mi-am luat o teapa monumentala, de la un jucator care a decis sa investeasca peste 2 milioane si jumatate, doar ca sa imi distruga mie trupele, de suparare ca a fost internat.

  Karma a facut ca jucatorul respectiv sa reziste pe harta pana la sfarsitul lumii, in timp ce eu nu am reusit.
   
 2. mythra

  mythra SuperModerator GameSuport Forum Team

  Înscris:
  26. Ian 2012
  Mesaje:
  2.770