DeletedUser45855
n-ai inteles nimic; tinere. tu ai criteriile tale in care esti castigator din start; eu pe ale mele.
& ziceam de target, daca concurentul no12 a vrut sa dedice o poezie tinerelor fecioare tribale care tipa dupa viteji sa le salveze de la greu, nu e cu nimic mai prejos fata de concurentu6 care-a scris despre un razboi pe-o lume. chestia e ca a atras atentia colegilor de trib si din punctul asta de vedere are un mic avantaj fata de ceilalti concurenti. atata tot. nu mai fi asa dur in tastatura ca nu impresionezi pe nimeni; arrivederci
1. e treaba concurentului nr. 12 ce operă are, n-am nimic de comentat, doar am avut o paranteză cu părerea mea personală, că mi se pare cumva, nu am generalizat, n-am vorbit în numele mulțimii, lumii.
2. îți explic iar logic în legătură cu textul concurentului nr. 6, o dată ce în textul respectiv autorul se ia de celelalte triburi în timp ce-și ridică în slăvi tribul, procentajul este de 50%-50% câștig - pierdere, deci avantajul e barat de ghinionul care și l-a atras în același timp, pentru că pe o parte poate câștiga voturi de la colegi dar pierde în fața altor concurenți din cauza triburilor care s-au simțit ofensate și votează contra.
Haide, gata, că e plictisitor să mă repet