Spam - 2011

  • Autor subiect DeletedUser8343
  • Data de început

DeletedUser35408

tine tale ete caine, eee!!.. eeee!!!
69.gif
 

DeletedUser

in sfarsit s-a inchis...sunt curios acum ce vor face cei care nu mai aveau alta viata in afara de lumea asta.
 

DeletedUser16481

felicitari tuturor jucatorilor care au stat pana la sfarsitul acestei lumi
 

DeletedUser

sunt surprins de tine aquila, felicitari ca ai terminat aproape de adaescu si georgel ce viteaza si fara de frica :)
in rest numai de bine

si nu ti mai da cu parerea care ce viata are.
 

DeletedUser

sunt surprins de tine aquila, felicitari ca ai terminat aproape de adaescu si georgel ce viteaza si fara de frica :)
in rest numai de bine

si nu ti mai da cu parerea care ce viata are.

eu ti-as zice sa nu vorbesti tu de mine, ca nu ma stii...restul nu ma intereseaza.
 

DeletedUser

atunci daca nu ma stii, nu mai abera aiurea despre mine. stai in banca ta acolo linistit. nu sunt sub comanda nimanui, nu am intrat in united ca asa a vrut adaescu. daca nu cunosti adevarul , inseamna ca esti un...stii tu. :D
 

DeletedUser

Trebuia sa ti dai arama pe fata mult mai devreme sa nu mai ai sate ptr adaescu si united.
Ti ar fi stat bine fara ele ca te cam incurcau.
Felicitari lui adaescu ca are un vultur "aporte"
 

DeletedUser

Cine a castigat Clasica?

Cine a castigat clasica?


Evident ca nu este decat un raspuns: Knight. multumesc celor care au facut acest trib mare, carora prin iscusinta lor au dus acest trib pe locul 1. eu nu am fost decat unul dintre cei care l-au mentinut.Mai multumesc si tribului EC pt ca nu au tradat Knight.

restul? niste n00bi, niste hapsani de sate, niste parsivi, niste hoti, niste mincinosi, niste lasi. in frunte cu Asu the Little si anisia (silviu24). la ce te astepti de la o lume pe care Asu the Little, anisia si davidoff au alianta si vor sa faca legea? la o mare, mare bataie de joc. noroc ca unul dintre ei a avut mintea cea de pe urma si a sters contul. tin sa felcit apoi pe nijalau si pe silviu24 pt imensa pierdere de timp, pt nimic. as spune chiar imensa p***tie de care au dat dovada.

mai jos este circulara mea pe care am dat-o la incheierea lumii, aici se vad adevaratii castigatori.Cine a castigat? Evident nu e decat un raspuns: tribul castigator este Knight, cel care a dominat lumea clasica mai bine de un an si jumatate (de peste un an sunt eu in trib). Locul 2 se cuvine a fi acordat tribului EC, trib ce la randul lui a dominat Lumea Clasica un an si inca asta cand erau f f multi jucatori buni si activi. Din punctul asta de vedere (ca au fost pe 1 cand erau 5 mii de jucatori activi) poate ar merita si locul 1. Locul 3 ar fi al tribului JUST, alt trib ce a stat pe locul 1 aproape un an. Il merita mai ales cei care au stiut sa lupte acolo, cei care au fost corecti si nu cei care s-au dedat la innobilari de inactivi si activi (canibalism marca JUST). davidoff care s-a tras in caruta lui asu the little ca pana la urma sa simta gustul amar al tradarii nu merita nimic. merita titlul de distrugator sef pe clasica.
Sa nu uitam tribul de luptatori f buni BURN, trib ce din pacate s-a stins mult prea repede pe clasica, facand loc unor pra**tii ca asu the little, pr**at*i ce au ajuns sa faca legea pe clasica.
Merita amintit si tribul RCRD, trib care in vremurile lui bune (pana sa inceapa cu fuziunile si goane dupa locul 1, sub numele de WAR) era un trib in care voia buna, glumele, prietenia erau la ordinea zilei. Merita amintite si KL si 300, triburi care la fel, pe la inceputurile clasicii au stiut sa joace si sa faca jucatorii sa petreaca un timp placut in ele.


Ca si dovada atasez mai jos statisticile referitoare la lupta Knight versus celelalte triburi inamice. Statisticile sunt din data de 20 Mai 2010, zi in care m-am inrolat in Knight si pana in ziua cand l-au cumarat lupii pe turky333, 17 iulie 2011:

Knight - Lupii, Mafia:

Tabara 1: 1,572
Tabara 2: 969
Diferen?a: 603

Chiar si pana in ziua de azi conducem cu vreo 370 de sate, cand nu prea mai joaca nimeni.
Sigur, se va gasi un lup i**ot care sa spuna ca ne-am facut scor pe academie, ca statisticile cu ei nu sunt bune. OK, OK, ne-am facut scor pe Mafia dar si lor le-a convenit cand au innobilat 11 mii de sate de la Mafia. asa cum ii innobilau trebuia sa ii si apere.

Knight - Lupii, Mafia, NMZ, WAR, United:

Tabara 1: 6,833
Tabara 2: 2,917
Diferen?a: 3,916

VIVAT LAS VEGAS!!!


Daca mai punem si statisticile la atacatori:

Loc Numele tribului Cucerit
1 ~E.C~, Extream Chaos 1.308,37 Mio.
2 Northern Knights 1.092,43 Mio.

3 Lupii Negri 1.008,93 Mio.

Mai dati-va d*e**u de lupii cu echipa voastra, echipa p**ii :))

Ca aparatori:

Loc Numele tribului Cucerit
1 ~E.C~, Extream Chaos 3.601,79 Mio.
2 Northern Knights 2.905,29 Mio.
3 Lupii Negri 1.252,63 Mio.

Mai dati-va d**a*u de lupii cu echipa vostra de nimicuri. ce ati castigat voi? ce ati luptat voi ma? numai ati nenorocit o gramada de triburi si de playeri. inclusiv jucatorii vostrii v-au parasit in proportie de 75%. nu pot decat sa ma felicit ca am refuzat de 3 ori invitatia in tribul vostru de rahat.


Ar mai fi de amintit apoi United, un trib care candva era respectat pe clasica dar care apoi s-a complacut in mocirla de pe clasica, sfarsind prin a isi trada aliatii si a le ataca satele goale. In aceeasi categorie intra si Omerta, un trib de luptatori f buni (umbal vorba acum peste 2 ani ca erau pe mana cu adminii). imi aduc aminte de simavo, algernon, seful de trib si altii. pacat ca acestia s-au lasat si apoi acest trib a incaput pe mana unor parveniti ca manty, aquilla, dudu33, trib ce si-a atacat aliatii KL pt motive stupide. Rusine.

Pe penultimul loc ar fi tribul NMZ, un trib de tradatori, de frustrati care s-au rupt din EC si care mereu au fost o masa de manevra si de santaj in coasta EC. Nu au luptat, nu au jucat mai nimic, doar au innobilat intern si sate de barbari. S-au atacat cu WAR, cu ce mai ramase din WAR si nu au castigat. sa te bati un trib cu un singur jucator (silviu24) si sa nu castigi mi se pare strigator la cer. in schimb au stiut sa rezerve sute de sate de barbari intre Knight si sa ia 300 de sate intr-o zi, asta dupa ce tocmai se incheiase un "mega" organizat Knight, United, NMZ, EC pe Lupii si WAR. sa stai numai sa innobilezi conturi cum a facut alexandrion si casper18 si altii habarnisti de pe acolo ca apoi sa te arunci pe barbarele aliatilor e nesimtire curata.

Pe ultimul loc, avand in vedere caracterul inf**t, manevrele, tradarile, nesimtirea, minciunile, mizeriile, je**se*ia majoritatii jucatorilor de acolo este tribul lupii. E incredibil totusi cum datorita delasarii celorlate triburi, celorlalti jucatori care au fost pacaliti rand pe rand, acest trib de luptatori de 2 lei a ajuns dintr-un patrat din K44 pe locul 2. e drept ca au ajuns pe locul 2 cand nu mai joaca nimeni pe aici, restul timpului zbatandu-se pe locurile 4-10. Tin minte ca WAR cu challenger in frunte se gandea daca se le dea PNA sau nu. Astia erau lupii la inceput. pt cei j**osi, mincinosi, parisivi, e o reteta de incercat pe alte lumi. numai eu stiu cel putin 200 de playeri care s-au lasat scarbiti din cauza lupilor, si nu ma refer aici ca au fost atacati si au pierdut satele. S-au lasat pt ca au fost vanduti de triburile lor, pt ca au manevrat lupii sa ramana fara trib sau sa le dea 10-20 % sate despagubire.
Printre "ispravile" tribului lupii (afara de singura lupta adevarata pe care au dat-o cu tribul United acum peste 2-3 ani) au fost:
- si-au luat-o in barba de la RW (actual WAR, tribul lui silviu24 si anisia) si nu au facut nicio branza, desi aveau harta de partea lor, aliati pe JUST, Omerta, KL, WAR (actual RCRD). de ce? pt ca erau slabi, au fost mereu niste jucatori lasi si slabi care s-au ascuns in spatele mizeriei de atac in haita.
- au tradat RCRD, trib aliat, alegand calea usoara de a se alia cu RW. de ce sa ne batem cu astia si sa luam 10 sate pe saptamana? nu mai bine dam in RCRD ca au jucatori mai slabi si luam 100 de sate?
- nu au ajutat KL (locul 10) cand aceste s-a luptat cel putin o jumatate de an cu Knight (locul 1). La cererea de sprijin asu motiva mereu ca jucatorul x nu si-a facut bine apararea, ca are trupele nu stiu unde etc. la cererea de atac motiva asu the little ca are treaba sa atace in alta parte. practiv KL a fost singurul care a incetinit Knight din expansiune, in felul asta lupii stand la adapost si crescand.
- au fost umiliti efectiv de un singur jucator Huzy85. o jumatate de an l-au atacat incontinuu si nu au facut nimic, practic in jur de 12 organizate de 3-4-5000 de sate de atac/organizat nu l-au distrus pe huzy85. E drept ca acesta era sprijinit de 75% din clasica, dar asta arata cat erau de apreciati lupii de celelalte triburi. Stiu si cum a ajuns huzy85 tinta nr 1 a lupilor: se rupsese cu cativa din KL, lupii l-au amagit ca ii dau PNA ca dupa o saptamana sa il atace motivand ca nu a facut nimic cu tribul. mizerii, mizerii. asu esti o m***rie de om, dar nu e asa ca stiai? luni bune era atacat huzy, pierdea zeci de sate pe organizat ca apoi sa recupereze tot zeci. aceste chestiuni se pot vedea pe twstats. intre organizate mai completa de pe la inactivii din KL sau de la alte triburi. si asta dintr-un motiv extrem de simplu, lupii nu sprijineau satele atacate. strategie de 2 lei. eu intr-o noapte am dat si eu cu lupii pe huzy85, atac in haita, am luat 19 sate si am tinut 18. de ce? pt ca le-am sprijinit f*t*i mama masii de joc. simplu. lupii, nu. dadeau ca ghiolbanii mii de atacuri ca apoi sa ramana cu 200 de topoare pe satul cucerit. intra huzy noaptea si il lua inapoi :)))))
abia cand a plecat huzy in Anglia l-au dovedit, dar cum? au negociat cumpararea satelor cu o sefa de prin gotii :)) ai de capul lor de pro**i.

- au tradat apoi KL, motivand ca JUST facea presiune pt scoaterea lor de la aliati. KL care le-a tinut granita de est in timp ce ei au crescut nu mai era bun, au recrutat ce era de recrutat pe acolo (playeri lasi si ha*di ca ladiva, 5exy, c@sper, g4sgb) si au innnobilat restul de playeri activi care s-au opus asupririi. daca o sa faceti o statistica o sa vedeti ca 11.000 din cele 55000 de sate ale lupilor sunt din KL, actual Mafia. A zis asu ca o sa faca un trib de elita din Mafia, ca o sa fie si ei niste lupi mai mici. a facut pe dr***u, innobilari la ordinea zilei, umiliri si lupta ioc. pe Mafia si-a facut Knight scor, asta pt ca l-a facut asu cel mic trib de elita :)

- au reusit prin manevre sa distruga JUST, un trib destul de mare si de respectat pe clasica. Intai de toate l-au convins pe davidoff ca bric e rau, bad, bad, scapati de el. acesta s-a facut DS, a incercat o lupta cu Lupii dar amenintat si din spate de JUST a cedat. poate a fost singura sansa reala cand se putea scapa de j***sii de lupii, ca lumea clasica sa fie si ea o lume decenta, cu lupte decente, cu playeri decenti. dupa ce au scapat de bric s-au orientat spre satele JUST, mereu si mereu unde erau sate mai usor de cucerit. davidoff a mai incercat sa salveze ceva cu fuziunea cu EC dar na, nu a mers. aici un merit in a ajuta je***ile de lupii l-au avut si United care au comentat ca li s-au luat dusmanii. intr-o criza de onoare davidoff si-a sters contul.
- au reusit prin manevre specifice je***ilor sa faca pe NMZ si United sa tradeze Knight si sa atace satele noastre goale dinspre ei. cu toate ca a trebuie sa impartim sprijinul si sprijinul din granita noastra s-a golit simtitor, lupii p***tii tot nu au putut sa faca nimic, sa ne invinga, Knight conducand detasat impotriva celor 5 triburi.
- au reusit sa pacaleasca pe final un player de la noi, turky333, sa ne tradeze si sa dea intre noi 100 de sate, ba chiar 150. in acest moment am decis stop joc, nu mai putem compensa ne***nicia, inteligenta, spiritul nostru de luptatori, orele noastre pierdute pe joc nu mai puteau compensa neme***ia, je***enia, lasiatea.
in plus au reusit sa pacaleasca adminii si sa scoata moralul pe clasica, adica playerul de 20 de sate, sau de 2-300 sa lupte de la egal la egal cu silviu24 innobilatorul de conturi (lumea rea zice ca si cumparatorul), sau cu asu the little, alexandrion, c@sper, innobilatorii de inactivi.

MULTUMIM EC CA NU NE-AU TRADAT, asa cum au facut-o nmz si united.Cateva vorbe despre playeri:

Printre primii jucatori mi***abili de i-am cunoscut pe aceasta lume au fost romanu000. Juca in KL si fura sate de la celelalte triburi aliate. Nu respecta rezervarile, nu ataca dusmanii motivand ca are moral mic, ataca numai inactivii si barbarele. avea 300 de sate cand eu aveam 30-40. Din vina lui nu am mers in KL si am optat pt Knight. E drept ca era sustinut de ladiva si de alti nesimtiti de prin KL, acestia acoperindu-i mizeriile.

Aici am intalnit un intemeietor cu extrem de mult bun simt, jucator ce juca acest joc din placere. Nu a alergat dupa fuziuni si locul 1. Acel jucator se numeste emperor01. Din pacate (sau din fericire) facultatea l-a impiedicat sa faca "cariera" aici :)
Tot in RCRD am intalnit un alt intemeietor, un frustrat, un avid de putere, challnger. jucator de 30 de ani pe care emperor de 21 de ani il depasea lejer la inteligenta, bun simt, omenie, spirit de echipa. challenger a facut echipa buna apoi cu anisia si a.d.i., facand WAR. teroarea, nesimtirea, hapsanismul de sate s-au instalat apoi in nord vestul clasicii. mii de playeri au fost concediati, umiliti, innobilati dupa bunul plac al celor 3. nu mai spun ca tot ce era inactiv innobilau acesti j***si, alaturi de un alt je**sel, silviu24. practic tribul WAR nu a avut nicio sansa, opunand caractere ca emepror01, crematory66 (care ca recrutor facuse RCRD mare), lycurgus, emil32 la anisia, challenger, a.d.i., silviu24. asa s-a ajuns la ruptura WAR, la asa numita Revolutie de pe clasica, revolutie care a schimbat lumea :))

- adaescu, ciobibubu, daniel arnold, cheliostros si in general toti luptatorii din EC - multumesc inca o data ca nu ne-ati tradat. va stiu ca luptatori de cel putin 2-3 ani de zile, ati facut alaturi de Knight istorie pe aceasta lume. pacat ca v-ati lasat prea devreme multi dintre voi.

- ladiva, jucatoare de 2 lei, s-a facut cunoscuta doar prin faptul ca innobila inactivii din KL doar ea si cu conducerea. a ajuns la 3000 de sate si nu a aratat nimic. a vandut KL, a luat jucatorii mari si s-au dus in lupii ca apoi sa se lase de joc. handi...
- 5exy, la fel, numai innobilari de inactivi, lupta ioc. s-a facut cunoscuta ca mi-a luat mie drepturile de intemeietor, ca a dat KL pe mana lupilor facandu-l academie si condamnandu-l la distrugere, la uitare. alaturi de ea s-au situat alti lasi, jucatori de 2 lei, fara caracter, jucatori facuti de mine conducatori: c@sper, G4SGB, mun99.

- bric si ai lui din DS - luptatori adevarati, nu s-au dat in laturi de la nicio provocare. au mai fost printre voi si lepadaturi gen necromana care s-au dat cu asu apoi.

- davidoff - un fel de silviu24, om de nimic, prost, goana dupa sate, jucator ce a innobilat nenumarati jucatori, chiar si activi, artizanul canibalismului tribal pe clasica.

- manty, aquilla, albertus, dudu33 jucatori buni in esenta dar care au pacatuit atacand aliatii, in speta pe KL, dand apa la moara JUST si Lupii. indirect au favorizat pe lupii, sa devina lupii din trib de nimic, mari. manty si aquilla s-au trezit si au realizat cine sunt lupii, sunt iertati. ceilalti doi raman dobi in continuare.

- huzy85, luptator de mare valoare, mi-a facut o imensa bucurie umilind lupii, aratandu-le ce inseamna lupta adevarat, ce inseamna triburile, mama lor de triburi. cu siguranta lupii nu au inteles nimic si nu si-au depasit umila lor conditie de ghio***ni ce dau cu ghioaga, adica aceleasi atacuri in haita de la 200 de ore, luat sate si pierdut imediat inapoi :) pe el am participat si eu pt prima si ultima data la atacul in haita, inventia lupilor. am luat 19 sate si nu am simtit nicio placere. am renuntat apoi la jegosenia asta de atac.

- bimbo81, poate cel mai mare luptator al lumii clasica, ca atacator, locul 1 la aparatori fiind rezervat de adaescu :) a facut scor pe lupii si pe mafia, United, NMZ, nu a contat la el. tot a rupt.
- robert f, a stiut sa lupte si mai ales sa fie om, omul caruia ii datorez salvarea mea pe clasica prin sprijin acordat mie impotriva lupilor. multumiri speciale.


- HummerH1 - multumiri speciale din partea mea. Adevarat caracter, s-a opus concedierii mele din United la cererea anisiei, si asta cand WAR era mare. A amenintat anisia ca rupe PNA cu United, ca o fi, ca o pati. tipa a trimis-o la plimbare si i-a aratat ca United e liber, independent si nu sacrifica un player nevinovat de dragul unei v**e incaltate. respect si scuze ca apoi am plecat din United desi ziceam ca nu o sa o fac niciodata, am plecat pt a lupta alaturi de prietenii mei din RCRD. de altfel este si singura data cand am apasat pe iesire din trib, restul de 10-12 plecari au fost concedieri :))

- nijalau, mario76, Asu the Great, mun99, the worm, VladPuff, Necromana, heavy1, c@sper si in general toti jucatorii din lupii - jucatori de 2 lei, fara valoare demna de luat in seama. s-au complacut in co**na marca asu. v-am asteptat peste un an si 2 luni in granita si nu ati venit. credeam si eu ca facem si noi o lupta dreapta in k 13, nu 1 la 1 ca ati fi pierdut din start. 3-4 pe mine. nimic, am obosot asteptandu-va. mi-ati raspuns la provocarile mele de calaret neinfricat cu jucatori indoielinici ca lordiavolo, rotundu, soso68, hrpsz, dog75 si altii si altii. nu am avut treaba, daca nu luptam de la siteri stergeam contul de acum un an.

- ALINUTZZZZ - tradator
- alexandrion2, dudu33, doryan.k., Casper18, innobilatori de inactivi, tradatori, jucatori de 2 lei care au pus frustrarile lor personale mai sus de trib
- anidaida - cea mai renumita crescatoare de sate de pe clasica, de la 126 de p le ducea la 10 mii. a crescut asa peste 1000 de sate. a umilit-o algernon prin K 63 pe la inceputurile clasicii, ala de isi pusese la profil un sicriu pe care scria RCRD :))))) individa, la indemnul don juanului de Clasica, c@sper a inceput sa atace copii de 12 ani, sa le ia satele, in numele iubirii ei pt c@sper :)) asta dupa ce cand era in RCRD si KL ii ajuta. cum poate sa se transforme un om. si pt ce? gestul ei e similar cu al mamelor de isi abandoneaza copiii pt a se duce sa si-o traga cu nu stiu ce betiv, chipurile iubirea vietii lor :)
- mydyla - incorecta si nesi, din cauza unui sat a rupt PNA cu RCRD.

- VladPuff - las, poate cel mai renumit las de pe clasica. A fugit din United de frica lupilor ca apoi sa milogeasca sprijin la ei pt a scapa de furia Knight. nu a atacat, nu a iesit cu nimic in evidenta, jucator sters de la care am auzit urmatoarea mizerie: un spion in tribul dusman face cat 1000 de sate de atac. mereu a avut spioni in Knight. ii transmit: ia ba si lupta si nu mai umbla cu magarii. e joc de lupta, de strategie, nu se spionaj.

- Necromana - caracter in***t, numai noaptea pe la 3-4-5 ataca. a venit cu 50 de sate in granita si a supt alvita. mai are lumea serviciu, scoala, nu sta sa se scoala la 3 ca tine, ca soso68 si rotundu sa dea atacuri si sa ia un nenorocit de sat. am facut si eu asta de 2-3 ori dar cand jucam de 3-4 luni triburile. vorba lui jhony boy, sta si da atacuri la 3 noaptea in loc sa se f**a. oi fi ti casnica, dar totusi, pune mana si fa ceva in viata, ti-am mai spus, esti singura care nu ti-ai sters contul din DS si ai inceput sa pupi lupii in fund. ia-te de mana cu marianciobi, alta proa*** de pe clasica careie ii rupeam si 60-80 de sate de atac pe satul pierdut. admiratoarea lui davidoff (era gras si p***t oricum).

- z3ro, marxis, decabal71, BRASIDAS - nistre tradatori de pe aici
- ely mari - o tradatoare de prin Knight
- toleboss1, Mr. irinel, para81, niste n00bi de prin NMZ, United, umiliti in repetate randuri de mine si de Knight.


La final tin sa multumesc tuturor prietenilor din RCRD, KL si Knight care au luptat alaturi de mine, care au inteles ceva din jocul asta.

Multumiri luptatorilor Knight:
- robert f, razvan-tric, bimbo81, first-angel23, aceeasi30, state-razvan, vyperacoco, jhony boy, alex iepure, $h00t3r, ice chocolate, turky333, raptor07, XLDI, malek, iioonnuuttzz, cocco, panga, adryano2411, ftfb, costes, gigi2008, ROALEXTOP, vincentjohn, PrinceOfShadows, pradator18, tessar, SuperEu, SNA, precum si tuturor acelor care au luptat pt Knight, care nu l-au tradat, alaturi de care m-am simtit ca intr-o adevarata echipa.


Multumesc speciale luptatorilor ce au fost in RCRD si nu numai si care m-au urmat: dan vs alias (a rupt pe silviu24 pe acolo prin k 13), domnul leo (spaima lui mun99, turion2 si a WAR), S7@fi3 (cinste ca i-ai dat cu flit lui asu the little periclitandu-ti satele), berca1, atenatus, adiape03, EviLCristi, 521980, cat25, bussy, rabbit78, yurash, b001boy, mecmar, danullea, cojuhari, Sirtum, ankara16, B@b@r, crematory66, lsfg, awa13.

Cer scuze tuturor carora la nervi le-am adresat jigniri si fata de care uneori am fost nerecunoscator. Am facut-o numai si numai pt ca m-a prins jocul si mi-am dorit ca noi toti sa fim buni, sa castigam, ceea ce dupa parerea mea s-a si intamplat. Va astept pe toti sa refacem tribul pe L 26, poate vom reusi si acolo sa facem o figura frumoasa. pana atunci uitati de triburi :)


Acestea fiind zise va doresc o vara placuta la toti oamenii de bine de pe L clasica.

Emil

http://roc1.triburile.ro/page.php?page=inbound&screen=info_player&id=730797 în data de 25.07. la ora 14:39
 

DeletedUser

sincer? mi se pare ca te-a cam frustrat faptul ca nu ai castigat, asta parerea mea total dezinteresata si obiectiva. toti sunt rai in afara de tine si tribul tau.. poate nu asta ai vrut sa spui tu, dar asta se intelege daca citesti printre randuri :)
 

DeletedUser20758

bai emile :))))

iti raspund doar la o chestie care e mai interesanta sau sa-ti aduc aminte de ceea ce a fost de fapt se pare ca ciocolata cu castraveti murati ti-au afectat circuitele

1.Ce intelegi tu prin lupta dreapta ? golirea conturilor care prin efort s-au infiiltrat in mijlocul vostru cum a fost soso68 si chelu ? :))

2. recrutare de inactivi din mijlocul nostru si blindarea acestora pe care sa stai tu siter ( asta da lupta dreapta )

3.Era mai usor de castigat clasica daca nu apasati voi butonul ala delete cont :)) sti cum e cei slabi cedeaza si cei buni lupta pana la sfarsit :)


cred ca ai facut spume la gura ca multi alti cand ti-a aparut mesajul ala lumea clasica sa terminat si cu clasamentul ( jucatori si trib )


Hai ca asta a fost primul si poate ultimul mesaj de pe aici
 
Sus