Felicitari tuturor participantilor de pe Clasica, camin virtual timp de aproape 4 ani pentru mine, locul unde am consumat mult entuziasm cand am descoperit acest joc. Am trait si bune si rele, dar pe cele din urma nu le mai pun demult la suflet. Am cunoscut zeci de jucatori real si au mai ramas cateva zeci ce imi doresc sa-i intalnesc candva.
Am descoperit diverse caractere, majoritatea m-au impresionat profund ...
Felicit inca o data atat invingatorii cat si invinsii, loialii dar si pe cei ce s-au orientat ca sa le fie bine. E fix ca si in viata, in general scopul scuza mijloacele, conteaza mai mult sa fie capra ta mai grasa chiar daca uneori ajungi sa fii chiar tu o capra a tuturor...
P.S. Cer scuze celor pe care i-am intepat prin posturile mele putin mai acide de-alungul timpului... eu nu-s ranchiunos, a fost doar o forma de aparare impotriva a tot ce mi-a parut nociv pentru restul jucatorilor fair-play... putini, dar totusi existenti pe acel server...

P.P.S. Cine este emil32 ?

nu de alta, dar n-am avut nimic de impartit vreodata, si totusi el catalogheaza gratuit la modul injurios un anumit grup de persoane...cainele moare de drum lung, iar emil32 de grija altuia...:-j