Spam - Decembrie 2010

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

PUSKI-ILIE

member
Scor reacție
4
Spam - Decembrie 2010
Lumea 12

rating_5.gif

Ţinând cont de faptul că forumul este un loc în care se presupune că trebuie să se realizeze comunicarea între jucători din diverse triburi, zone ale hărţii, lumi, etc. , am decis adoptarea proiectului propus de Gabi23 şi anume deschiderea unui topic în care jucătorii să poată discuta liber pe secţiunea fiecărei lumi în parte.
Proiectul va fi momentan în fază experimentală pe lumile moderate de mine:
12, 13 şi 18.

Regulile sunt aceleaşi şi vă rog să le citiţi cu atenţie înainte de a vă hotarî să postaţi (http://forum.triburile.ro/announcement.php?f=16&a=12).
Atacurile la persoană, jignirile şi atacurile asupra moderatorilor/adminilor nu vor fi tolerate şi vor fi sancţionate extrem de dur. Regulile de postare(cele de la punctul 2), cum sunt 2.2.,2.3.,2.4.,2.11. nu se vor aplica. Asta nu înseamnă că orice fel de spam este tolerat.

Vă anunţ de pe acum, dacă doriţi să postaţi doar pentru a vă creşte numărul de postări, nu acesta este locul potrivit. La sfarşitul fiecarei luni(în ultima zi a lunii) toate mesajele vor fi şterse, topicul de asemenea, iar în data de 1 va fi deschis un nou topic, corespunzător lunii în cauză.

Discuţiile vor fi tot in legătura cu P&P lumea 12 dar mai degajate, mai despre orice (a nu se pierde din vedere regula 2.1., care se aplică în continuare).
De exemplu puteţi da "quote" unui post din alt topic şi îl puteţi discuta aici, asta pentru a păstra cât mai curate topicurile de propagandă pură.

Voi participa şi eu la discuţii, atât ca moderator, cât şi ca utilizator al forumului, asta pentru a nu avea discuţii mai tarziu.
Pentru nelămuriri şi întrebări mă puteţi contacta pe privat.


Distracţie plăcută.




Copyright: Gabi23
 

DeletedUser8343


Sarbatori fericite si sa vina Mosu' la voi cu muuuulte cadouri!



t07036.gif
 

Gabyy89

Clone Wars
Scor reacție
38
La anu si la multi ani!

1. This forum requires that you wait 30 seconds between posts. Please try again in 9 seconds.
 

PUSKI-ILIE

member
Scor reacție
4
Sarbatoarea Naşterii Domnului să vă aducă alături de cei dragi la masă belşugului şi a împlinirilor pe toate planurile. Crăciun Fericit tuturor!
 

DeletedUser17342

Sarbatori fericite tuturor care au jucat sau inca mai joaca pe l12
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus