Spam-Decembrie 2011

• Autor subiect DeletedUser5809
  • Data de început
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

DeletedUser36143

jack da tu pe ce lumi mai joci? vad ca taberele s-au scos

de ce - lipsa de utilizare - inutilitate? sau nu stiau conducatorii sa scoata ceva bun din ele ?

DeletedUser18063

Nu sau prea folosit,cand au inceput insfarsit si jucatorii sa le puna in valoare era deja prea tarziu...
Sentinta era data deja :));)

DeletedUser5809

jack da tu pe ce lumi mai joci? vad ca taberele s-au scos

de ce - lipsa de utilizare - inutilitate? sau nu stiau conducatorii sa scoata ceva bun din ele ?

Joc pe 22 cu alt nick dar mie ca sterg contul, l-am cam lasat balta si astept lumea noua cu noua versiune.
Mai joc pe .net pe 2 lumi, 52 si 53 dar nu prea sunt in triburi bune si cam stau si ma plicti, astept totusi lumea noua pe .ro.

Sper sa gasesc un trib bun pe l23 .ro, poate si un co-player ca eu am inceputul bun dar pe urma sunt lenes, nu mai farmez nu prea mai citesc forumul:(

Nu am fost fan tabere militare si nici a bisericii.

Ultima editare de un moderator:

DeletedUser

Joc pe 22 cu alt nick dar mie ca sterg contul, l-am cam lasat balta si astept lumea noua cu noua versiune.
Mai joc pe .net pe 2 lumi, 52 si 53 dar nu prea sunt in triburi bune si cam stau si ma plicti, astept totusi lumea noua pe .ro.

Sper sa gasesc un trib bun pe l23 .ro, poate si un co-player ca eu am inceputul bun dar pe urma sunt lenes, nu mai farmez nu prea mai citesc forumul:(

Nu am fost fan tabere militare si nici a bisericii.

Ti-ai gasit un co-player. :)) Eu la inceput ma plictisesc farmand si dupa ce cresc imi vine cheful de joc. :p

DeletedUser

Pai intru si eu - tot asa imi cautam pe cineva cu care sa intru pentru ca ori ma plictisesc ori apar probleme.

Da-mi un PM cu skype, ceva sa comunicam. :)) Comunicarea este cheia succesului. :p

DeletedUser36143

naspa la inceputuri - s-a invatat lumea sa intre cu 10 conturi :/ se ia mult din farmec

apar triburile si imediat academiile lor cu conturile suport

mie mi se pare ca devin mai interesante lumile dupa cateva luni cand se lasa in masa cei ce incep in acest stil
- ca devine greu sa gestionezi multe conturi

DeletedUser

Salutare lumea 14.
Am revenit, in sfarsit... :d
Cum mai merg lucrurile?

DeletedUser

salut plesuv!

uite cum sa mearga...facem Circ pe aici :D

ne mai relaxam..mai radem..mai glumim...

o ducem bine intr`un cuvant :D

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus