Spam-Mai 2010

  • Autor subiect DeletedUser5809
  • Data de început

DeletedUser5809

Spam - Mai 2010
Lumea 5

rating_5.gif

Tinand cont de faptul ca forumul este un loc in care se presupune ca trebuie sa se realizeze comunicarea intre jucatori din diverse triburi, zone ale hartii, lumi, etc. , am decis adoptarea proiectului propus de Gabi23 si anume deschiderea unui topic in care jucatorii sa poata discuta liber pe sectiunea fiecarei lumi in parte.



Regulile sunt aceleasi si va rog sa le cititi cu atentie inainte de a va hotari sa postati (http://forum.triburile.ro/announcement.php?f=16&a=12).
Atacurile la persoana, jignirile si atacurile asupra moderatorilor/adminilor nu vor fi tolerate si vor fi sanctionate extrem de dur.Regulile de postare(cele de la punctul 2), cum sunt 2.2.,2.3.,2.4.,2.11. nu se vor aplica. Asta nu inseamna ca orice fel de spam este tolerat.

Va anunt de pe acum, daca doriti sa postati doar pentru a va creste numarul de postari, nu acesta este locul potrivit.La sfarsitul fiecarei luni(in ultima zi a lunii) toate mesajele vor fi sterse, topicul de asemenea, iar in data de 1 va fi deschis un nou topic, corespunzator lunii in cauza.

Discutiile vor fi tot in legatura cu P&P lumea 5 dar mai degajate, mai despre orice (a nu se pierde din vedere regula 2.1., care se aplica in continuare).
De exemplu puteti da "quote" unui post din alt topic si il puteti discuta aici, asta pentru a pastra cat mai curate topicurile de propaganda pura.

Voi participa si eu la discutii, atat ca moderator, cat si ca utilizator al forumului, asta pentru a nu avea discutii mai tarziu.
Pentru nelamuriri si intrebari ma puteti contacta pe privat.


Distractie placuta.


Copyright: Gabi23
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser5809

Da, am luat de pe l14, cand am schimbat acolo pe urma am schimbat si aici, corectez acum, mersi, nu m-am uitat.:D
 

DeletedUser21711

probabil ne putem considera oameni pe 2 lumi :D

nu ca ar fii frumos sa traiesti pe 2 lumi deodata? :))
 

DeletedUser23101

e aceasi chestie scrisa acolo :p ,,cine spameaza prea mult isi ia concediu" ca sa fim scurti si la obiect :D oricum binecuvantat fie spamul de pe l5 :D
 

DeletedUser

Concediul acela e platit sau nu ? Daca e platit m-as oferi voluntar .
 

DeletedUser23101

eu incerc acuma sa iau un concediu si sa vad daca e platit sau nu promit ca pe tine te anunt primul cand aflu :D
 

DeletedUser

22 mai (Sambata) orele 12:00 in Piata Universitatii
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser23101

era ziua aia cu sustine sportu sau ce era :D app pe 15 e concertu ACDC?
 

DeletedUser

Ce naiba v-ati linistit asa pe L5? Eu ce mai cetesc!?
Faceti-mi careva un raport scurt plizz! Cine conduce, cine su cine se mai bate, vreo noua speranta tanara de inobilator intern in joc, vreun macho la orizont!? L5, ati murit cu totii!? Pfff! Unde sunt scandalurile de alta data!?


P.S. aaaa...si am uitat, ma mai iubeste cineva ?
 

DeletedUser

eu si inca regret ca nu am apucat noi sa lucram impreuna cum ar fi trebuit pe vremuri, daca am fi facut-o nord-vestul lumii 5 ar fi aratat acum altfel :)
 

DeletedUser

Nelule cum ar fi fost sa fi lucrat impreuna si noi doi :) si cu Hector?:)
 

DeletedUser

ce as putea sa mai zic? hector e grozav ca luptator dar era departe si fara sa vreau sa il jignesc nu mi se pare foarte ok in posturile lui pe extern. in ceea ce te priveste greseala a fost a mea, nu am apucat niciodata sa comunicam cum trebuie fiindca am pornit eu cu idei preconcepute. asta e.
 
Sus