buburuza8
în data de 31.03.2013 la ora 23:46
Reload:RUSINE..!
..asta va fi numele tuturor satelor cucerite din
Reload...
RUSINE..!O sa va urmeze peste tot,ca o pecete modul rusinos in care cu nadragii in vine,a-ti intors fundul unei lupte cinstite,unui ultim razboi ce ni-l doream toti(cel putin,asa am crezut).Un ultim razboi ,fara sicane,fara jigniri,fara tickete...doar noi insine ca oameni ascunsi in spatele ID-ului,cu topoarele,cu cavaleria,cu lanciile si sabiile noastre imaginare...

))ce mare chestie era?Pierdeati in mod sigur,pierdeati un ultim si mare razboi...si ce..?Va pastrati cinstea neatinsa,era o ocazie sa demonstrati ca nu sunt vorbe goale cand se zvonea ca Sutanu este un mare aparator,ca Inger rebel este un player cu rezistenta de fier!Ce glume banale..

))))...chiar am o stare ciudata de amuzament combinata cu greata !
Ne-am dorit si am vrut sa credem ca L9,este o lume mai speciala dar voi Reload, a-ti facut sa para o lume banala.
Am vrut sa incheiem intr-un mod grandios,sa formam un singur trib,o singura culoare pt un player King Arthur,in onoarea si amintirea lui.Multi am vrut,o parte erau pe cale sa vrea...dar voi NU.Ne-ati acoperit cu vorbe de ocara si a-ti aruncat samanta vrajbei in tribul nobil creat,pana s-a destramat.
Daca asa nu s-a putut,am vrut,am incercat sa incheiem totusi intr-un mod grandios...o mare batalie,un mare razboi. Sa castige cel mai bun!
Un razboi intre doi frati,ce din orgoliu s-au lasat dezbinati.Ce frenezie,ce emotie...o noua batalie,una mai tare decat oricare alta.
Sutanu,Rebela si ai lor VS Mafiotu',Macel,Capricorn(nu-i pun pe toti,avem prea multe valori) cu ai lor!
Iar cel mai frumos,intoarcerea celui ce-a fost Jade....Charlie Jade !S-a intors Bestia Neagra(vorba lui Mafiotu')...pana si el s-a lasat atras de mirajul revansei,de mirajul frumos al unui final de neuitat.
Dar nu a fost sa fie...;Nici macar o sansa nu ne-ati lasat sa va demonstram ca sunteti jucatori de doi bani,buni doar de gura,de vrajba,de reclamatii la admini...intr-un cuvant..sunteti doua lichele de cea mai joasa speta,ce la primul freamat de batalie adevarata ne-ati aratat ADEVARATA VALOARE a NADRAGILOR PATATI in FUND de caca.
RUSINE RELOAD !!!
Sa vedem ce am pierdut noi:O mare batalie.
Ce am castigat:L9,Unitatea tribului,Stima tuturor triburilor invinse si mai mult ca sigur ne vor apartine primele locuri in clasamente!
Ce castigati voi:Rusinea de a fi lasii lumii triburilor in totalitate...nu am mai auzit ca in prima zi a bataliei vitejii vitejilor,crema cremelor...sa de-a bir cu fugitii

))))))))))))
E de rasul lumii..ve-ti ramane de legenda,peste tot pe unde ve-ti mai merge,o sa fiti urmati de aceasta pata din fundul pantalonilor extra-large!
Sa aveti o viata fericita !!!