SPAM! Vs. Dusmanii

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

DeletedUser

V-a fost dor de mine? :)
Vă fac o vizită de Anul Nou :)

Felicitări Porcuşorului Agresiv, Laurei şi Marianei
:p

Sunt sigur că abia aşteaptă să le fac câte o vizită din când în când. Pregătiţi cadourile din timp, ale mele sunt aproape gata :rolleyes:
 

DeletedUser28967

Ni cine apare..jade e plictiseala mare,nici chiar tu nu o poti scapa de ea..:))))
 

DeletedUser

Sutanu a spus:
Poate ca o sa castigi lumea , putin imi pasa, eu sutanu prefer sa o pierd decat sa castig intr-un mod nedemn !

Ei şi nu mai spune?
Serios?
Stai ****** că trec în weekend pe L9 şi vă fac o vizită.
Să vă aduc aminte ce înseamnă demnitate, pentru că tu şi cu ****** tale (2 la număr) numai demnitate nu ştiţi ce înseamnă!
Iar


Sutanu a spus:
Evident ca nu vei recunoaste ca ai gresit, tu doar le stii pe toate si procedezi corect de fiecare data!

Evident că nu vei recunoaşte că ai greşit, tu doar le ştii pe toate şi procedezi corect de fiecare dată, tu' lu' mama ta de trădător lipsit de scrupule ce eşti :)

Iar spre deosebire de tine, care aruncă cuvinte deşarte în dreapta şi în stânga, afirmaţiile mele, (că eşti un trădător, un om cu două (sprezece) feţe, lipsit de onoare şi respect faţă de prietenii tăi) - aceste afirmaţii sunt confirmate de practic toate numele grele de pe L9, începând cu catalinvaleni, shallor, claponel, bulecs şi terminând cu daniel07, mihai s (robert - îi mai ţii minte, nu?) şi issa - william s, precum şi o groază de jucători care mai sunt activi.


1.1. Trataţi-i pe ceilalţi membri cu respect şi menţineţi discuţiile în limitele bunului simţ. Este indicat să tineţi cont că pe forum sunt membri de vârste diferite şi a căror experienţă de joc diferă de la caz la caz, motiv pentru care vă rugăm să fiţi răbdători dacă uneori apar întrebări care pot părea "stupide" sau "infantile". Jignirile de orice natura aduse membrilor comunitatii, sunt strict interzise.
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser35218

He he interesant! :) Bagati scandal/certuri ca am chef sa citesc ceva palpitant.
 

DeletedUser

sutanu a spus:
pentru mine spam a fost unul singur si se numea spam angels .... spam kings=0 si pot sa trag apa la wc dupa el ... no offence.

Dar vai. Se pare că avem trib nou:

Revanşa Lorzilor Lycans

28987593.jpg
 

DeletedUser17245

buburuza8

în data de 31.03.2013 la ora 23:46


Reload:RUSINE..!

..asta va fi numele tuturor satelor cucerite din Reload...RUSINE..!O sa va urmeze peste tot,ca o pecete modul rusinos in care cu nadragii in vine,a-ti intors fundul unei lupte cinstite,unui ultim razboi ce ni-l doream toti(cel putin,asa am crezut).Un ultim razboi ,fara sicane,fara jigniri,fara tickete...doar noi insine ca oameni ascunsi in spatele ID-ului,cu topoarele,cu cavaleria,cu lanciile si sabiile noastre imaginare...;)))ce mare chestie era?Pierdeati in mod sigur,pierdeati un ultim si mare razboi...si ce..?Va pastrati cinstea neatinsa,era o ocazie sa demonstrati ca nu sunt vorbe goale cand se zvonea ca Sutanu este un mare aparator,ca Inger rebel este un player cu rezistenta de fier!Ce glume banale..;)))))...chiar am o stare ciudata de amuzament combinata cu greata !
Ne-am dorit si am vrut sa credem ca L9,este o lume mai speciala dar voi Reload, a-ti facut sa para o lume banala.
Am vrut sa incheiem intr-un mod grandios,sa formam un singur trib,o singura culoare pt un player King Arthur,in onoarea si amintirea lui.Multi am vrut,o parte erau pe cale sa vrea...dar voi NU.Ne-ati acoperit cu vorbe de ocara si a-ti aruncat samanta vrajbei in tribul nobil creat,pana s-a destramat.
Daca asa nu s-a putut,am vrut,am incercat sa incheiem totusi intr-un mod grandios...o mare batalie,un mare razboi. Sa castige cel mai bun!
Un razboi intre doi frati,ce din orgoliu s-au lasat dezbinati.Ce frenezie,ce emotie...o noua batalie,una mai tare decat oricare alta.
Sutanu,Rebela si ai lor VS Mafiotu',Macel,Capricorn(nu-i pun pe toti,avem prea multe valori) cu ai lor!
Iar cel mai frumos,intoarcerea celui ce-a fost Jade....Charlie Jade !S-a intors Bestia Neagra(vorba lui Mafiotu')...pana si el s-a lasat atras de mirajul revansei,de mirajul frumos al unui final de neuitat.
Dar nu a fost sa fie...;Nici macar o sansa nu ne-ati lasat sa va demonstram ca sunteti jucatori de doi bani,buni doar de gura,de vrajba,de reclamatii la admini...intr-un cuvant..sunteti doua lichele de cea mai joasa speta,ce la primul freamat de batalie adevarata ne-ati aratat ADEVARATA VALOARE a NADRAGILOR PATATI in FUND de caca.

RUSINE RELOAD !!!


Sa vedem ce am pierdut noi:O mare batalie.
Ce am castigat:L9,Unitatea tribului,Stima tuturor triburilor invinse si mai mult ca sigur ne vor apartine primele locuri in clasamente!

Ce castigati voi:Rusinea de a fi lasii lumii triburilor in totalitate...nu am mai auzit ca in prima zi a bataliei vitejii vitejilor,crema cremelor...sa de-a bir cu fugitii;)))))))))))))
E de rasul lumii..ve-ti ramane de legenda,peste tot pe unde ve-ti mai merge,o sa fiti urmati de aceasta pata din fundul pantalonilor extra-large!

Sa aveti o viata fericita !!!
 

DeletedUser35218

Barbarele ataca din nou =)), asta e al doilea val de barbari dupa cei din oct =))) cred ca nu o sa mai faceti fata daca mai vin inca o serie !

Ce am castigat:L9,Unitatea tribului,Stima tuturor triburilor invinse si mai mult ca sigur ne vor apartine primele locuri in clasamente!

L9 da , Unitate poate nu am de unde sa stiu , dar stima sigur nu ati castigato. Metodele care au fost folosite v-au asigurat carne in frigider pentru toata viata :))!
 

DeletedUser17245

sa ne intalnim oare si pe alta lume ? presimt ca schimbi trotuarul hartii din prima zi:)
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus