DarkAngeL.SpeeD?
member
- Scor reacție
- 104
lumea e pe sfarsit, asta e 
Felicitari !! Una peste alta a fost o lume unde s-a jucat pana la un anumit nivel, clar MOD au facut istorie pe lumea asta dar greselile de diplomatie plus tradarile i-au scos.Sincer acum un an nu imi imaginam niciodata un top asa, dar cei mai perseverenti au castigat ,multi au castigat respect altii si l-au pierdut .Inca o data FELICITARI castigatorilor !!
Singurul lucru pe care l-am castigat pe l24 au fost prieteniile legate in rest nopti nedormite ,stres pai ori e joc ori e loc de munca .
PS: Sfatul meu este sa renuntati la jocul asta , iti manaca timp ,viata si banii .
A avut si lumea asta dezbaterile ei aprinse!
Una peste alta a fost frumoasa)
adenauer care sunt condiitile ca sa se inchida lumea?
Reducerea costului talerilor pe lumea 24
Dragi jucători,
Miercuri, 24 iulie, vom deschide un sondaj de opinii (durată de 7 zile) pe lumea 24, cu privire la reducerea costului talerilor la o cincime(0,2) din preţul normal.
Costul va fi redus în data de 1 august, numai dacă cel puţin 60% din jucătorii care participă la vot doresc acest lucru.
Echipa Triburile
pacat ca Nifsul nici acum nu e in stare sa inchida lumea fara alta "angajari" ( da da, stiu raspunsul, e mai rapid asa) )
Radule..lasa-i.sa fie ei sanatosi.
bine imi pare insa de un lucru: au vazut inclusiv oamenii de acolo care au fost de la inceput in "22-6" cine sunt cu adevarat unele persoane.asta e un castig.ne place cand avem dreptate
la noi indiferent cat, cum si de ce am jucat am legat prieteni si nu ne aratam intre noi cu degetul.pe cand acolo...of of...
eu inca sunt pe 24...nu joc.intru sa vad care cum mi-au mai luat sate....si voi mai intra vreo 5-6 luni la ritmul in care mi se iau daca nu se ieftinesc talerii
in fine.lumea 24 a fost frumoasa.respect celor care continua sa lupte acolo.aveti grija sa nu va lasati recrutati![]()
asta e.sper sa nu se ieftineasca si, conform obiceiului, nifs-ul sa fie nevoit sa recruteze toata harta)))))
Cred ca tu nu sti sa citesti cum trebuie. Ia uite aici si pune-l pe cineva sa-ti citeasca sa intelegi si tu ce scrie:Vorbise mert de o minifuziune, ne primesc daca ies taleri DA, au iesit s-au vazut cu saci in caruta si pa, acum incepem sa luptam, asta e pierdem , dar macar incercam...
Cu mert am ** si i-am spus ca nu ma bag. Daca ii convinge pe colegi e treaba lui. Asta pt ca a stat ceva timp prin jurul nostru. Oricum, mataluta, ca intemeietor esti.... Sa faci propuneri sa vi tu cu 1-2 jucatori si pe restul sa-i innobilam mi se pare golanie. Asta dupa ce jucatorii aia te-au urmat la un moment dat.DarkAngeL.SpeeD? iul 30,2013 22:47
Salut , mert e aici .
M-am gandit sa terminam lumea asta de cat sa o lungim pana in iarna .
Astept un raspuns din partea ta discuta cu restu tribului !
cdragosh iul 30,2013 23:10
?
DarkAngeL.SpeeD? iul 30,2013 23:12
dragos intri pe skype sa **?
DarkAngeL.SpeeD? iul 31,2013 22:48
esti?
cdragosh aug 01,2013 13:00
cu tine, eu personal nu prea am ce asa vorbesc
Esti unul dintre jucatorii pe care, indiferent de culoarea care au avut-o pe harta, ii apreciez pt calitatea lor de oameni si jucatori. Stai departe de jocul asta. Si eu, dupa inchiderea lumii asteia o sa-ti urmez sfatul.Felicitari !! Una peste alta a fost o lume unde s-a jucat pana la un anumit nivel, clar MOD au facut istorie pe lumea asta dar greselile de diplomatie plus tradarile i-au scos.Sincer acum un an nu imi imaginam niciodata un top asa, dar cei mai perseverenti au castigat ,multi au castigat respect altii si l-au pierdut .Inca o data FELICITARI castigatorilor !!
Singurul lucru pe care l-am castigat pe l24 au fost prieteniile legate in rest nopti nedormite ,stres pai ori e joc ori e loc de munca .
PS: Sfatul meu este sa renuntati la jocul asta , iti manaca timp ,viata si banii .
Oricum, mataluta, ca intemeietor esti.... Sa faci propuneri sa vi tu cu 1-2 jucatori si pe restul sa-i innobilam mi se pare golanie. Asta dupa ce jucatorii aia te-au urmat la un moment dat.
Condiţii de victorie : Deţinătorul celui mai bun scor la sfârşitul rundei