sph vs tlb

Discuție în 'arhiva' creată de adrianobv, 18. Apr 2009.

Distribuie această pagină

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
 1. Bad wolf

  Bad wolf member

  Înscris:
  26. Feb 2009
  Mesaje:
  12
  khaydarin amice, retrageti deff'ul din satele altora si pregateste-te deoarece conducatoarea cea "imbecila" nu va privi inapoi. Asta ti'o spun sigur.
  In plus, daca tu te crezi in stare sa desconsideri modul de a juca al unui player, inseamna k te autosituezi deasupra lui, corect? daca Kalliopi e o jucatoare slaba, atunci cum se face k a condus un trib care a purtat 2 razboaie grele(roar-ul si serafimii + academiille lor), k a organizat atacuri asupra voastra, k a recrutat jucatori care v'au fct sa va dati doge singuri(a se vedea cazul lui hellboy), k mentinut un trib de locul 4 la o linie de plutire, pe cand voi erati demult la fund etc. etc. etc.
  vorbesti de altii, pe cand in ograda ta e haos(si se vede clar k si in mintea ta). Daca kalliopi ar fi fost slaba, tlb-ul ar fi ramas cu 10 memri, si aia inactivi de o saptamana.
  Baieti...am pierdut o lupta, dar razboiul abia incepe.
  Pana atunci hai cu judecata aia :))
   
 2. angelli

  angelli member

  Înscris:
  5. Mai 2009
  Mesaje:
  272
  ati pierdut razboiul nu o lupta! razboiul a fost intre 2 triburi nu? si unul dintre triburi dizolvandu-se e clar ca razboiul a fost castigat si nu o lupta\! faptul ca ramasitele unui trib au fugit in alt trib nu inseamna o noua lupta ci un nou razbel!
  luptele intr-un razboi reprezinta actiunile comune asupra unui jucator sau a unei zone dintr-un trib!
  de exemplu
  daca voi ati innobilat integral aproape niste jucatori din sph acum ceva timp in urma unei actiuni organizate inseamna ca ati castigat niste luppte
  daca noi am avut o actiune organizata impotriva unui jucator si am luat un oarecare numar de sate inseamna ca am castigat o lupta
  dar daca in urma acestor lupte tribul vostru s-a destramat, razboiul a fost castigat de sph! Din aceasta cauza nu mai vad nici eu, ca si adrionobv, necesitatea continuarii acestor discutii si o rog pe dsoara sexy-sadic sa inchida tema!
  Noul razboi a inceput si doritorii pot sa deschida tema noua pt discutii referitoare la noul razboi!
  sph vs bw
  sau
  sph vs refugiatii din tlbsi wzz. vs bw si die
  sau alianta nordului vs bw si die
  De ce die? pt ca au recrutat niste fugari
  :)))
   
 3. death90

  death90 member

  Înscris:
  11. Ian 2009
  Mesaje:
  35
  angelica te crezi prea tare prietene o sa vedem noi refugiatii aia dc sunt in stare pe parcursul jocului .....ca vad ca deja vezi prea departe.....stai cu picioarele pe pamant.Astia cum ii numesti u refugiati suntem cei care am tinut Tlb pe picioare..... in rest erau doar umpluturi dar vedem ;)
   
 4. Bad wolf

  Bad wolf member

  Înscris:
  26. Feb 2009
  Mesaje:
  12
  angelli razboiul abia incepe....am scris si mai sus: TLB nu a murit inca. Ne'am destramat, da. Dar nu ne'am despartit. Oricum fiecare "refugiat" in parte facem cat 10 lacuste de la voi.
  vorba lui death, acesti refugiati lipsiti de importanta condusi de o conducatoare analfaneta am tinut tribul in picioare.
  Stati linistiti...daca credeti k Talibanii s'au retras doar pt k la Lista de pozitionare->Triburi nu mai gasitit TLB va inselati amarnic. Culcati'va voi pe'o ureche k incet incet va luam perna de sub cap ;).
   
 5. bad wolf, o conducere buna isi alege cu grije aliatii si se orienteaza spre marginea lumii. eu nu vad nimic bun intr-o conducere cand vad ca acel trib sa destramata, si ai sustii si tare si raspicat ca inca existati, hell boy ne-a facut sa facem doge dar ia inteabal ca de 10 zile am dat nobili numai ca sa bage trupe el in sate in rest numai atacuri reale, crezi ca totul sta in doge? crezi ca afecteaza sa iau un sat de 2, 3 , 4 ... ori? pt mine un sat luat odata e ca si mort.... dar de ce sa nu recunoastem, hell daca el era pe cont sa priceput sa faca doge.


  si TLB sa ** de atacurile organizate foarte MULTE cand ne-a luat prin surprindere! ca de cand am blindat granita decat katau a avut un atac organizat si a rezistat! in rest numai balarii de atacuri
   
 6. angelli

  angelli member

  Înscris:
  5. Mai 2009
  Mesaje:
  272
  tlb nu a murit, spiritul exista-->replici din filme
  ce o mai dam cu dus si intors
  tlb nu mai exista!

  apropo death ma numesc angelli nu angelica ca nu suntem frati sa ne alintam intre noi
  ca poate zic si eu in loc de death care inseamna moarte , poate zic si eu "bai mortule" sa vad daca iti convine
  da eu deocamdat nu folosesc aceasta expresie la adresa ta atata timp cat data viitoare imi vei folosi numele asa cum e
  :D
   
 7. death90

  death90 member

  Înscris:
  11. Ian 2009
  Mesaje:
  35
  nea angelli oi fi si u vre un buton de avion si nu stiam eu? poti sa imi sp cum vrei oricum pentru mn nici u si nici tribu tau nu insemnati nimic.....
   
 8. Bad wolf

  Bad wolf member

  Înscris:
  26. Feb 2009
  Mesaje:
  12
  "replici din filme"
  prietene, stai calm k in cazul vostru viata nu bate filmul asta.
  o sa rad cand voi veti ci cu fata plina de ***** luandu'va micul dejun la marginea hartii.
  pana atunci bucurati-va de razboiul asta castigat al vostru.
   
 9. daca omul te-a rugat sa ii scrii frumos numele si sa il respecti asa cum te respecta si el tu la ce ii pui placa cu butonul de avion bai caisa?

  unde iti sunt cei 7 ani de acasa?

  daca ai o problema cu respectul fata de dusmanii din joc iti recomand sa dai delete account! aici e un forum nu un stadion! fa bine si invata sa iti respectii adversarii!
   
 10. tema inchisa la cerere
   
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.