DeletedUser
auzi domnu ghost, te-aș ruga să nu confunzi un sitter cu un cont și să-ți ții opiniile pentru tine, n-avem nevoie de înțelepciunea ta
Sper ca nu incepi sa postezi dupa zecile de conturi pe care joci
Nu s-a schimbat si nici nu o sa se schimbe. Mistocar sunt doar cu cei care au luat la misto, bunul simt pe l4, prin actiunile pe care le-ati pus in aplicare, in umbra unor idei fanteziste, pentru ca voi, tintiti spre ceva
L4 a murit din cauza Master ? hihi, l4 o sa moara in cazul in care nu o sa mai fie Master, pentru ca nu vor mai fi oameni, in joc, vor ramane doar boti, sangerand
comy poate mai iei o pauza de 3-4 luni sau una definitiva si poate in timpul ala liber iti aduci aminte cat multicont este la tine si cum posteaza "gaitele" de pe alte conturi decat cele proprii. nu te mai da rotund ca nici in Master nu e mai roz situatia decat la noi insa din primul minut noi am afirmat ca vrem sa oprim rahatul asta in care jucam cu sittere si multiconturi. Ia tu ultimele 6 luni si vezi cate conturi au disparut de la noi si ia-le de la voi si dupaia discutam despre sittere si multiconturi. till then las-o mai moale.
Apropo, pe langa toate inventiile mele, sa ma consider norocos acuma ca m-ai facut doar papagal si nu m-ai mai injurat de morti ? sau in public nu faci din astea, ca sa nu-ti patezi imaginea?
Si uitandu-ma la filmuletul de la semnatura mea, chiar nu-mi pare rau ca v-am trecut si pe voi acolo, asta e