DeletedUser
Succes gtc!
Cristi noi am blocat granita acolo unde eream deficitari, lasa ca nici ai tai nu au venit cu propuneri de atacuri/sprijin la comun.Noi am fost corecti fata de voi si nu am tradat pe cand alti din gtc negociau de zori cu armada.ati vrut sa "inchideti lumea" si ati creeat un alt razboi care probabil va dura luni bune pana sa se mai intample ceva notabil, daca cu adevarat vroiati sa faceti ceva continuati munca pe care cu toti am depus'o impotriva celor din armada pe care ereati asa croiti pe ei.Ai facut o fuziune ca sa ao 2 persoane pe 50 de conturi.
cgal a spus:eu am declarat din prima zi ce vreau sa obtin, se stie
Stiti bancul ala cu elefantul in desert cand se c***?
E cam acelasi lucru si cu topicul asta....a venit blonda....faceti loc!
Iar pentru gal...ai uitat de unde ai plecacat? Erai ajutor de conducator in a 2 academie a tribului Mason....parca asa era nu?(Respect pentru jubei.....persoana cu cap la vremea aia)
Tribul mare: Masson
Prima academie: HAR
A 2-a academie: gTc...
Toata lumea "batrana" de pe L4 stie ca gTc a supt masonii pana ia exterminant, si dinafara si din interior....unu nu a mai ramas...v-au protejat...iar voi i-ati injunghiat.
Asa ati facut si acum 2 ani...erati in mijloc si nu aveati unde sa va dezvoltati...erati cum se zice in centrul rah******...dar noi v-am garantat ca puteti sta linistiti in partea asta, ceea ce v-a dat o sansa sa va canalizati spre S-V la inceput.
Asa ca, galule...salutari de la alt nivel...pomana s-a terminat.
Si nu uita: ciocu mic si joc de glezne tu...ca fara cei doi salahori: jeani si basti...erati zero, si tu si tribul tau.
ai declarat din prima zi (dupa ce ai convenit cu inamicii in detrimentul familiei din care faceai parte) ca vrei sa inchizi lumea. asta inseamna tradare!
Si nu uita: ciocu mic si joc de glezne tu...ca fara cei doi salahori: jeani si basti...erati zero, si tu si tribul tau.
Și ca să nu uit, voi ăștia care vă dați mari jucători, da de fapt sunteți înnobilatori interni de profesie, eu am ținut granița cu Armada 3 ani, pe când voi aveați încă trupe mixte