Stiri Degeaba 01 - Prezenta triburilor + Interviuri conducatori

dugtrio

member
Scor reacție
0
STIRI DEGEABA 01 - Prezenta triburilor

Salutare tuturor si bine v-am regasit la prima editie a Stirilor Degeaba de pe Lumea 82. Pentru cei care nu stiu despre ce e vorba, Stirile Degeaba sunt o serie de postari pe care eu le fac pentru a mai resuscita forumul extern al jocului si pentru a scapa de aceleasi certuri ale acelorasi oameni. Aici analizam harta, strategiile triburilor de pe harta si povestim ce s-a mai intamplat pe lumea respectiva.

In editia de astazi o sa ne uitam la ce triburi si-au facut aparitia, cum s-au relocat acestea si o sa vedem ce au de spus conducatorii acestora la inceput de lume.


HARTA

harta 24 mai - 82.png


Dupa cum se vede, harta este destul de incarcata, ca la fiecare inceput de lume, asa ca in editia de astazi o sa ne uitam la fiecare continent in parte separat. Se pot remarca 2 triburi mari, cu lumi castigate la activ care sunt favoritele din punctul meu de vedere, United si DTW.

NORD-VEST

nv.png


In nord-vestul hartii avem doar 2 triburi importante, mamutul DTW (care a intrat cu un numar de record de 16 academii) si alianta condusa de tribul ~R.J~ (din care mai fac parte CN si KILL). Cei din DTW sunt asezati mai bine, in marginea hartii, au avantaj numeric si mai multa experienta decat inamicii lor de pe continent, ceea ce ii face favoriti pentru a prelua controlul continentului destul de curand.

Farmez Degeaba x Barbă Neagră (DTW)

FD: Cum s-a format echipa pentru aceasta lume si de ce ar trebui sa le fie frica dusmanilor de voi?
Barbă Neagră: Initial am vrut sa intram doar la pp, dar ulterior ne-am decis ca ar fi o lume care merita jucata. Echipa pentru lumea 82 s-a format din jucatorii vechi ai DTW, plus altii care ni s-au alaturat pe parcurs.

FD: Ce trib de pe harta credeti ca este cel mai mare pericol pentru voi?
Barbă Neagră: Niciun trib de pe harta nu este un "bau bau".

FD: Care sunt jucatorii din tribul DTW pe care ar trebui sa urmarim?
Barbă Neagră: Pe toți, nu as putea numi doar cativa, pentru ca toti au rolul lor.

FD: Ce le transmiti celor care citesc aceasta editie a Stirilor Degeaba?
Barbă Neagră: Have Fun!
slightly_smiling_face


Farmez Degeaba x katanec (~R.J~)

FD: Cum s-a format echipa pentru aceasta lume si de ce ar trebui sa le fie frica dusmanilor de voi?
katanec: Echipa ~R.J~ s-a format pe lumea 80 , din simpli necunoscuti am ajuns sa ne cunoastem intre noi si sa ne vedem si in viata reala. Aici zic de nucleul nostru de 10 jucatori.Nu cred ca este vreun motiv sa ii fie cuiva frica de noi , suntem o echipa tanara si nu avem zeci de lumi ca echipa ca celelalte triburi.

FD: Ce trib de pe harta credeti ca este cel mai mare pericol pentru voi?
katanec: Nu cred ca putem vorbi inca de asta, nu cunosc echipele astea noi , cunosc doar jucatorii din aceste mari familii , harta inca adaposteste multi jucatori care joaca la pp-uri. Dupa ce acestia se vor mai rari si vom avea echipele finale putem vorbi de un trib care prezinta pericol . Pana atunci eu vad ca favoriti pe United!

FD: Care sunt jucatorii din tribul ~R.J~ pe care ar trebui sa urmarim?
katanec: Evident eu sunt unul din acei jucatori :)). Dar pe langa mine merita urmariti pardauro , NuStiu1 , iag dacia si aLeXzo0R , jucatori in care am incredere ca vor arata ce pot pe aceasta lume!

FD: Ce le transmiti celor care citesc aceasta editie a Stirilor Degeaba?
katanec: Celor ce citesc aceasta editie la urez multa succes si fie ca cel mai bun sa castige. Forta Cerberus


SUD-VEST

sv.png


Continentul din Sud-Vest se anunta unul interesant, acolo unde 3 triburi relativ noi se lupta pentru suprematia continentului. Vici s-au relocat cel mai bine, in marginea intregului continent si sunt favoriti la castigarea acestuia, deoarece au cei mai experimentati jucatori, tribul avand un nucleu din fosti membrii NWO si Shock. Adversarii lor vor fi triburile BIZANT, un trib care a aparut si pe Lumea 81 insa a devenit rapid academie, si tribul BJJ care a mai jucat si pe Lumea 79. Cei din urma sunt destul de imprastiati pe harta si ramane de vazut daca jucatorii din margine o sa reziste, avand in vedere setarea de sprijin in trib.


Farmez Degeaba x Watcher on the wall. (Vici)

FD: Cum s-a format echipa pentru aceasta lume si de ce ar trebui sa le fie frica dusmanilor de voi?
Watcher on the wall.: Echipa era formata deja, in mare parte cu oameni de pe lumile 68, 72, 76..oamenii isi doreau sa joace, problema cea mai mare este cu setarile lumii, ceea ce i-a facut pe multi sa renunte inainte de a incepe. Daca e sa ii fie cuiva frica de noi, desi e un cuvant prea mare, probabil ar trebui sa ia in considerare experienta unora si faptul ca jucam impreuna deja de cateva lumi bune si am ramas uniti, la bine si la rau.

FD: Ce trib de pe harta credeti ca este cel mai mare pericol pentru voi?
Watcher on the wall.: Niciunul. Este o lume unde nu avem nici un trib cu care sa fi avut sicane in trecut si nu putem spune ca avem un adversar concret..singurii care am inteles ca au ceva cu noi sunt cei din BJJ, dar nu mi se pare un trib de luat prea in seama, se vede asta si din modul in care s au asezat si cum au recrutat.

FD: Care sunt jucatorii din tribul Vici pe care ar trebui sa urmarim?
Watcher on the wall.: Sper eu ca toti, sau cat mai multi. In zilele astea nu mai putem vorbi de jucatori de luat in seama pe nicaieri, exista jucatori cu timp si jucatori fara timp. Aa, mai exista si jucatori cu multe pp.

FD: Ce le transmiti celor care citesc aceasta editie a Stirilor Degeaba?
Watcher on the wall.: Sa citeasca rubrica in continuare. Forumul a devenit mult mai animat si interesant de cand au aparut aceste rubrici, iar pe o lume cu asemenea setari, rubrica e mai mult decat necesara. Pe aceasta cale am si un mesaj de transmis adminilor: Bagati barbare, ca altfel primu loc o sa termine lumea cu sub 100 sate in stilul asta.



Farmez Degeaba x Daniil (BIZANT)

FD: Cum s-a format echipa pentru aceasta lume si de ce ar trebui sa le fie frica dusmanilor de voi?
Daniil: Despre echipa BIZANT pot spune că primul pas în înființarea acestui trib a fost făcut pe L81, acolo unde alături de niște oameni deosebiți, așa cum aveam să îi descopăr, am pus bazele acestui proiect. Pe 82 echipa s-a reîntregit și completat cu noi membri care au devenit parte din acest trib foarte repede și cu care am o colaborare foarte bună. Cred că timpul va decide care sunt atuurile noastre împotriva triburilor dușmane. Sunt convins însă de faptul că vom fi revelația acestei lumi.

FD: Ce trib de pe harta credeti ca este cel mai mare pericol pentru voi?
Daniil: Nici un trib. Suntem aici să ne distrăm și să facem față tuturor provocărilor indiferent de tribul care ne-ar sta în față.

FD: Care sunt jucatorii din tribul BIZANT pe care ar trebui sa urmarim?
Daniil: Sunt de părere că fiecare jucător are posibilitatea să se remarce, așa că nu aș putea să nominalizez pe cineva. Sunt jucători foarte buni care datorită poziției pe hartă nu au izbutit mare lucru și alții care au crescut datorită faptului că nu au fost foarte expuși. Cred că fiecare are șansa de a se face remarcat, trebuie doar puțină atenție și implicare în joc.

FD: Ce le transmiti celor care citesc aceasta editie a Stirilor Degeaba?
Daniil: Celor care citesc această ediție a știrilor legate de L82, care în mare parte sunt și ei jucători pe această lume, le transmit faptul că nu ar trebui să uităm că este doar un joc și nu se merită să creem între noi antipatii sau ură. Cel mai bun să câștige și să fie în așa fel încât la urmă să poți da mâna cu adversarul indiferent dacă ești câștigător sau învins. Fiecare lume are particularitățile ei și fiecare lume aduce noi surprize.


Farmez Degeaba x BabyLucasito (BJJ)

FD: Cum s-a format echipa pentru aceasta lume si de ce ar trebui sa le fie frica dusmanilor de voi?
BabyLucasito: “Echipa” s-a format pe 76 ,am intrat un grup de 5-7 prieteni din viata reala prin faza lumii in care un pp era 1000-1500 ...am fost primiti in RNG de catre looxorKing.... am rezistat eroic in Nord alaturi colegii aliati de pe atunci din SARS.....unde am facut echipa foarte buna cu andrei04 care acum joaca cu noi iar cand RS a ajuns la noi am devenit academie RS ( pe aceasta cale vreau sa multumesc lui pmsr si Mesagerul. in primul rand si echipei RS care ne-au primit calduros!
“Echipa BJJ a intrat prima oara cu aceasta denumire pe 79 unde au intrat alaturi de noi colegi din RNG dar si din RS ....am rezistat acolo in fata NIP si BRO iar dupa ce au iesit cele doua triburi am intrat toti in Green si academii! Pe aceasta cale vreau sa multumesc conducerii Green care au demonstrat ca sunt aliati de cuvant si oameni deosebiti!Dar si tuturor care au jucat alaturi de noi acolo!
Pe 82 am intrat colegi din RNG de pe 76 si cativa jucatori RS dar si colegi din Green de pe 79 !Pe aceasta cale vreau sa le multumesc frumos!
De temut nu trebuie sa se teama de noi nimeni ....nu suntem o echipa de temut... in schimb cei care au luptat pana acum impotriva noastra stiu ca noi nu cedam....de acolo poate ne-am si castigat respectul unor jucatori ca papaya care a intrat cu Narcos sa ne ajute pe 82!

FD: Ce trib de pe harta credeti ca este cel mai mare pericol pentru voi?
BabyLucasito: Momentan nu vad un pericol pentru noi....
Nu ne-a declarat nimeni razboi inca...
Si daca ne vor declara....vom lupta!
Baietii destepti sunt sigur ca ne vor aliati...restu...nu conteaza!

FD: Care sunt jucatorii din tribul BJJ pe care ar trebui sa urmarim?
BabyLucasito: Ce e frumos la noi e ca suntem uniti si prieteni din viata reala multi dar si prietenii legate de pe joc si incredere castigata in timp...nu suntem pp isti....nu ai sa ne vezi ca la iesirea din protectie avem 2 sate dar....ai sa ne vezi pe harta pana la final...pentru ca noi nu cedam!
Toti jucatori care m-au urmat au respectul meu si pt fiecare in parte as face orice ca sa nu piarda sate ...cei care ma cunosc stiu ce vorbesc!
In schimb daca trebuie sa nominalizez doar un jucator as spune ca SRG. e un jucator de urmarit si nu zic asta pt ca e prietenul meu de 20 de ani si am crescut impreuna!
Daca pot nominaliza mai multi....atunci urmariti Familia BJJ ...eu cred cu tarie ca vom face o figura frumoasa si pe aceasta lume!Dar la fel de bine sunt de urmarit si sefii de academii in care am incredere maxima cat si restul colegiilor asta cred ca ne face un grup unit...ca nu suntem individualisti si ca tribul nu joaca pt un jucator....

FD: Ce le transmiti celor care citesc aceasta editie a Stirilor Degeaba?
BabyLucasito: Celor care vor citi acest articol i felicit pentru ca petrec timp citind acest articol astfel apreciaza munca ta si pentru asta au tot respectul! Astfel de proiecte trebuiesc sprijinite!
Iar cei care au citit articolul si vor sa stie ce inseamna BJJ ...denumirea vine de la Brazilian JiuJitsu sport pe care cativa din trib il si practicam MILL HILL BJJ se numeste echipa situata in Londra care are echipe afiliate si in Romania !
Spor la joc tuturor si cazarmele sa mearga non stop!


SUD-EST

se.png


Continentul de Sud-Est este si el unul interesant, aici fiind prezente tot 3 triburi cu sanse la castigarea acestuia, toate insa destul de noi. Triburile NTX si Cheers isi impart marginea, cei din Shield fiind putin mai imprastiati pe continent. Pe acest continent cred ca orice se poate intampla, diplomatia va juca un rol cheie in deznodamantul controlarii acestuia.

Farmez Degeaba x =Apocalypse Rider= (Shield)

FD: Cum s-a format echipa pentru aceasta lume si de ce ar trebui sa le fie frica dusmanilor de voi?
=Apocalypse Rider=: Aceasta echipa este formata STRICT din prieteni,luptand cap la cap,alaturi unul de altul,cand a fost nevoie,s-a sarit indiferent de situatie,unul pentru altul,am tras toti la aceeasi caruta. Avem jucatori care au ales,desi numele nostru SHIELD nu este unul renumit,sau de temut,sa ramana alaturi de noi atunci cand au vazut caldura cu,care sunt primiti si ce oameni faini sunt in formula Shieldului. Nu degeaba ne numim,Shield,impreuna suntem ca un scut,indiferent ca este jucator nou,sau vechi.

FD: Ce trib de pe harta credeti ca este cel mai mare pericol pentru voi?
=Apocalypse Rider=: Pericol ca trib de pe harta ? Din punctul meu de vedere nu exista asa ceva,bine,recunosc,sunt cateva triburi ce au in spatele acestui joc o istorie frumoasa,insa jocul asta nu mai este ce a fost,se calca pe cadavre,pentru a castiga o lume. Tribul care va castiga aceasta lume isi va acapara expreisa de ,,cel mai mare pericol".

FD: Care sunt jucatorii din tribul Shield pe care ar trebui sa urmarim?
=Apocalypse Rider=: Ar fi ceva josnic din partea mea,ca intemeitor,sa afirm anumiti jucatori,fata de restul. Tribul Shield are niste jucatori exceptionali,din pacate pentru noi,foarte multi din cauza timpului nu au putut intra,dar foarte multe triburi ii cunosc,deoarece le au facut zile fripte pe lumile unde au dat piept cu ei. Toti colegii mei,care joaca alaturi de mine sunt de urmarit,deoarce joaca nu pentru mine,joaca pentru trib iar atunci cand se da alarma,se pun toti la inaintare.

FD: Ce le transmiti celor care citesc aceasta editie a Stirilor Degeaba?
=Apocalypse Rider=: Sa incercam sa readucem acest joc unde a fost odata,adica la placerea de a juca,fara triburi mamut,jocuri de culise si imbarligari.

PS: FELICITARI PENTRU TREABA PE CARE DUMNEAVOSTRA O FACETI,PRIN ASTA,READUCETI SPIRITUL ACESTUI JOC .


Farmez Degeaba x NuMersi (NTX)

FD: Cum s-a format echipa pentru aceasta lume si de ce ar trebui sa le fie frica dusmanilor de voi?
NuMersi: Tribul NTX este nou, format pe lumea 82 cu mai mulți membri din alte triburi, membri destul de buni.

Planul nostru de baza, a fost să ne mutăm pe un continent liber, și să încercăm să colaborăm cu toate triburile de nivelul nostru. Să ne extindem în pace și să ne formăm echipa pentru alte lumi. Dacă se ivește o șansă pentru mai mult, o să profităm din plin.

Am avut norocul să nu picăm pe continent cu un trib mare, și am început diplomația. Din păcate Cheers reprezintă o problema, din cauza prostiei lor, le-am oferit pace cu termeni buni, pentru că avem toți loc pe acest continent, și de ce nu ? să formăm un trib mare sau să fim aliați.

În orice caz, dacă se unesc toate triburile de pe K55, nici atunci nu cred că sunt suficienți membri serioși să facă concurență la United sau DTW.

Concluzie: faptul că Cheers e pornit pe război, ceea ce o să regrete mai târziu, o să facă din k55 un contient ușor de câștigat pentru triburile mari.

După mine, este o decizie prostească, indiferent de cine câștigă, dintre NTX și Cheers, ambele tabere o să fie puse la pământ.

FD: Ce trib de pe harta credeti ca este cel mai mare pericol pentru voi?

NuMersi: Cel mai mare pericol pentru noi ar fi United, dar în late game.

FD: Care sunt jucatorii din tribul NTX pe care ar trebui sa urmarim?

NuMersi: NTX este nou, deci e prea devreme să va zic cine joacă bine cine nu, oricum o să fie jucători care se vor remarcă.

FD: Ce le transmiti celor care citesc aceasta editie a Stirilor Degeaba?

NuMersi: Să fie distracție în primul rând și că cel mai bun să câștige ! De asemenea să citească cât mai mulți știrile, căci scrii foarte bine și nu ne strică ceva de calitate pe forumul extern.

NORD-EST

ne.png


Pe ultimul continent, cel din Nord-Est vedem cea mai mare diversitate de culori, insa marii favoriti la controlarea acestuia sunt cei din United. Acestia sunt relocati bine, in marginea continentului, avandu-i intre ei pe cei din 3TP cu care au si un razboi in desfasurare. De mentionat sunt si triburile LGD, care sunt asezati in sudul continentului, si ~BTR~, care au ramas undeva in mijlocul continentului.


Farmez Degeaba x giubilancamataru (3TP)

FD: Cum s-a format echipa pentru aceasta lume si de ce ar trebui sa le fie frica dusmanilor de voi?
giubilancamataru: Echipa este formata de-alungul timpului de 100 colegi care tinem legatura zilnic,ne intalnim,concedii impreuna s.a.m.d.Sunt numai oameni cu caracter si coloana vertebrala si mai ales care isi tin cuvantul dat.Frica este exclusa toti suntem parteneri de concurs si in + il avem ca eu sunt Samurai vechi(Reintoarcerea Samurailor) asta care ne da un + fata de multe alte triburi.

FD: Ce trib de pe harta credeti ca este cel mai mare pericol pentru voi?
giubilancamataru: Nu ne este frica de nimeni dupa harta...pierdem castigam aceeasi oameni suntem...o sa fie mai greu sa fim scosi din cauza nr de jucatori care am intrat ca noi nu avem probelem de tradari si jucam pana la ultimul sat.

FD: Care sunt jucatorii din tribul 3TP pe care ar trebui sa urmarim?
giubilancamataru: Toti jucatorii trebuiesc urmariti nu unul sau anumiti...toti au bucatitca lor care contribuie la dezvoltarea si binele tribului.

FD: Ce le transmiti celor care citesc aceasta editie a Stirilor Degeaba?
giubilancamataru: Pentru cei care citesc editia dumneavoastra dupa L82 le doresc spor la joc si fie ca cel mai bun sa castige!


Inainte sa trecem la ultima parte, vreau sa mentionez ca a fost invitata la interviu si conducerea triburilor United si Cheers, insa acestia nu au dat curs invitatiei.



STATISTICI
LocTribJucatoriPunctePuncte/Jucator
1Shield4949.0191000
2United333293.510881
3Vici285226.029793
4Cheers236168.532714
5~BTR~6744.399663
6BIZANT9359.561640
7DTW727464.649639
8NTX363216.475596
9~RJ~200179.744585
10LGD9757.067588
11BJJ307179.744585
123TP227123.496544
 
Ultima editare:
Scor reacție
0
Frumos și felicitări pentru implicare și pe această lume de pensionari , sunt convins că această lume va fi interesantă din toate punctele de vedere , de la jocuri de culise până la cele pe harta , spor tuturor triburilor și fie ca cel mai bun și inspirat să câștige !!!
 
Scor reacție
0
Nu știu pe cine ai invitat tu la interviu, dar ar trebui să-ți măsori cuvintele. Dacă tu vrei diplomație cu toată harta cred că ai o problemă.
 

Zoroark

member
Scor reacție
0
Super gazeta! Abia astept sa mai citesc, mai ales pe o lume pe care o joc (azi am terminat sesiunea)
 
Sus