Stiri Degeaba 02 - Primele Razboaie + Interviuri

dugtrio

member
Scor reacție
0
STIRI DEGEABA 02 - Primele Razboaie + Interviuri

giphy.gif


Salut tuturor si bine ati venit la a 2-a editie a Stirilor Degeaba. Astazi vedem cum s-a mai dezvoltat harta, ce se intampla in primele razboaie de pe lume si la final avem interviuri cu mai multi conducatori ale triburilor din top.

NORD-VEST

harta 81 - nv.png
harta 81 - nv 2.png


Pe acest continent lucrurile sunt relativ linistite in continuare, razboiul dintre cele 2 mari triburi de pe continent (NG si Narcos) are momentan o desfasurare lenta, doar 4 sate fiind cucerite, toate de catre NG. In sudul continentului apar triburile SCITII (format prin fuzionarea triburilor Tzigru si Bizant) si DACIA. Cei din urma au un viitor destul de greu in fata, deoarece sunt inconjurati de triburi mai mari si mai bine dezvoltate cu care nu au relatii diplomatice, spre deosebire de cei din SCITII care sunt aliati cu NG si SquaD.

Interviu R-ZonE is Back (conducator NG)

FD: Cum s-a format echipa de pe aceasta lume si care sunt obiectivele voastre?
R-Zone: Incep prin a te felicita pentru aceasta initiativa, e interesant sa mai citim si altceva pe extern pe langa certurile si impunsaturile care par sa nu se mai termine. Revenind la subiectul intrebarii, avem ceva ani la activ de cand jucam sub aceasta forma. Ne-am format un nucleu de baza la care se adauga de la o lume la alta jucatori care rezoneaza cu stilul nostru.
Obiectivul este sa facem un joc bun alaturi de aliati si sa ne indreptam impreuna spre scopul comun, castigarea lumii.

FD: Ce trib credeti ca va poate pune cele mai multe probleme?
R-Zone: Maniacii. Nu cred ca e nevoie de vreo descriere, in prezent sunt cea mai puternica echipa de pe server.

FD: Care sunt top 3 jucatori de urmarit din NG pe aceasta lume?
R-Zone: E greu sa fac un top 3, am multi colegi foarte buni. Mai degraba ne evidentiem ca si grup, acesta e punctul nostru forte.

FD: Ce le transmiti celor care citesc aceasta editie a Stirilor Degeaba?
R-Zone: Sa urmareasca si urmatoarele episoade. Va fi o lume interesanta si destule lucruri de scris despre ea.


Interviu papaya (conducator Narcos)

FD: Am observat ca nucleul tribului este format din membrii WoC de pe Lumea 77. De ce ati ales numele Narcos si care sunt obiectivele voastre?
papaya: Nucleul tribului e format din jucatori WOC dar nu numai. Suntem cam aceiasi jucator si mare parte din ei joaca impreuna in triburile WOC, NIP.
Am ales un nume nou pentru ca numele WOC il punem doar daca intra ricautza cu noi.

FD: Ce trib credeti ca va poate pune cele mai multe probleme?
papaya: Tribul care cred ca va avea cel mai greu cuvant pe harta este Mnk, dar cred ca au prea mult tupeu la felul cum au abordat harta aici.
Sunt surprins cum foarte multi jucatori renunta la orice urma de orgoliu si se duc sa joace cu ei din dorinta de a inchide o lume sau de a castiga fara sa depuna prea mult efort pe joc. Vad foarte multi jucatori din Roma si din alte triburi cu care s-au batut si dusmanit tare pe lumile anterioare.
Pare o harta foarte interesanta si in ultimul timp nu mai erau asa :)

FD: Care sunt top 3 jucatori de urmarit din Narcos pe aceasta lume?
papaya: In Narcos sunt mai multi jucatori experimentati, dar eu as zice ca in momentul de fata cei mai importanti jucatori care pot fi urmariti sunt DonCiccio, sniper36 si JustSKILL

FD: Ce le transmiti celor care citesc aceasta editie a Stirilor Degeaba?
papaya: Sa urmareasca postarile ca sunt interesante si exprimate cu multa impartialitate, din ce-am vazut pana acum.



SUD-VEST:

harta 81 - sv.png
harta 81 sv.png


Continent de SV este cel mai pasnic dintre toate cele 4. Dupa cum am mentionat anterior, tribul DACIA este inconjurat si a si pierdut cateva sate (3) impotriva NG si SquaD, insa a castigat 1 in fata celor din SCITII. In rest, continentul este controlat de alianta SquaD-SCITII, care isi indreapta intentiile asupra maniacilor din estul lor.

Interviu Vermele01 (conducator SquaD)

FD: SquaD e un trib relativ nou. Cum s-a format acesta si care sunt obiectivele voastre pe aceasta lume?
Vermele01: SquaD ca si trib s-a format pe Lumea 75, ne am adunat cativa prieteni iar prietenii la randul lor au chemat si ei, am ajuns sa formam o echipa destul de mare intr un timp relativ scurt.
Ca si obiectiv avem castigarea lumii 81,nu va fii deloc usor, avem un inamic foarte puternic in fata noastra, cu renume si istorie pe RO.
Nu este prima oara cand lumea ne considera inferiori tribului advers,speram sa facem o figura buna si pe L81.

FD: Ce trib credeti ca va poate pune cele mai multe probleme?
Vermele01: MnK.s clar,jucatori cu experienta,trecuti prin multe lumi, si nu doar ei , s-au alaturat multi alti jucatori din diverse triburi,lucru care ne ambitoneaza si mai mult :).

FD: Care sunt top 3 jucatori de urmarit din SquaD pe aceasta lume?
Vermele01: Nu pot da un top 3 din pacate, de la mic la mare fiecare membru SquaD isi face datoria si joaca pentru echipa.
Daca este vorba de viitoare interviuri ale jucatorilor din SquaD, hai sa lasam inamicii invinsi si jocul pe harta sa vorbeasca.

FD: Ce le transmiti celor care citesc aceasta editie a Stirilor Degeaba?
Vermele01: In primul rand le doresc bafta tuturor, eu unul sper sa avem o lume frumoasa,lunga..neaparat lunga,sa simtim si noi ca jucam
sweat_smile
, iar la final cei mai buni sa castige!
Iar in al doilea rand, ca si rugaminte pentru cei ce citesc,sa pastreze topicul asta curat, fara injurii,amenintari etc.Cred ca vorbesc in numele multora cand spun ca sunt satul de aceleasi telenovele si aceeasi ''experti tribali'' ce se umfla in pene...

Make Love, Not Peace..asa era..cred...nu mai stiu..

Spor la toata lumea!


NORD-EST

harta 81 - ne.png
harta 81 ne.png


Pe acest continent lucrurile sunt asemanatoare cu cele de pe cel anterior, BMB si Mnks detinand majoritatea continentului. NG au si ei cateva sate pe acest K, au castigat 3 sate impotriva celor din BMB, insa au pierdut 4 impotriva Maniacilor. Mnks s-au extins in toate directiile de pe harta, insa acestia s-au focusat pe continentul din S-E.

Interviu CharLye (conducator BMB)

FD:
BMB e un trib relativ nou. Cum s-a format acesta si care sunt obiectivele voastre pe aceasta lume?
CharLye: BMB a apărut pe lumea 77. Eu și Divino suntem prieteni foarte buni și am zis ca hai sa încercam și noi o lume cu un nume nou și in care sa conducem noi. Bombardierii am vrut sa fie și ceva haios dar și ceva serios ... bombardier fiind omonim pentru fiecare membru al tribului poate însemna ceea ce și dorește - bombardier ca persoana sau bombardier ca avion .

FD: Ce trib credeti ca va poate pune cele mai multe probleme?
CharLye: Având in vedere setările acestei lumi, ma refer aici la faptul ca se poate trimite sprijin doar in trib, cred ca toate triburile din top sunt favorite in egala măsura. Nu va fi o lume ușoară pentru nimeni, de aceea le am cerut colegilor mei sa fie foarte precauți și sa nu ia peste picior pe nimeni.

FD: Care sunt top 3 jucatori de urmarit din BMB pe aceasta lume?
CharLye: Nu pot face un top 3 pentru ca sunt mai mulți jucatori buni in trib. Ii las pe urmăritori sa i descopere rând pe rând pe cei mai buni din familia BMB.

FD: Ce le transmiti celor care citesc aceasta editie a Stirilor Degeaba?
CharLye: Vreau sa i liniștesc și sa le mulțumesc tuturor celor care încă din prima zi in care au apărut Maniacii au știut sa mi spună cât de meschini și trădători sunt ei... BMB nu va trăda si nu va întoarce niciodată armele împotriva aliaților. Dacă am ales un drum ni l asumam și mergem pana la capăt indiferent de rezultatul final. Câștigam impreuna sau pierdem impreuna!

Multă bafta tuturor și sper sa ne respectați și voi așa cum va respectam noi pe voi, iar la final sa câștige cel mai bun!


SUD-EST

harta 81 - se.png
harta 81 se.png


Pe acest continent cu siguranta s-au intamplat cele mai interesante lucruri. Primul trib care a cazut mult a fost Vikings, care a disparut destul de repede dupa ce au pierdut sate impotriva Mnks si Avalon. Au urmat la rand cei din White, care dupa un organizat al celor din Mnks au pierdut 30 de sate si mai multi jucatori au plecat in Avalon. Tribul Shield a ramas si el destul de in urma cu dezvoltarea, insa triburile FUTURE si DAM au urcat destul de mult in clasament, pe fondul unei aliante pe care o au cu Mnks. Tribul GMNY este momentan destul de pasnic si a avut cam acelasi parcurs de la editia trecuta.

Interviu PIETRARU (conducator Mnks)

FD:
Cum s-a format echipa de pe aceasta lume si care sunt obiectivele voastre?
PIETRARU: Echipa noastra s-a format in urma cu cativa ani, nu doar pentru aceasta lume. Suntem un grup destul de numeros care se mareste de la o lume la alta. Totusi pentru lumea 81 ne-am decis foarte tarziu sa intram si nu am reusit sa chemam chiar pe toata lumea. Obiective? Pentru inceput trebuie sa ne castigam zona, avem foarte multe triburi printre noi :)

FD: Ce trib credeti ca va poate pune cele mai multe probleme?
PIETRARU: Alianta NG-Squad

FD: Care sunt top 3 jucatori de urmarit din Mnks pe aceasta lume?
PIETRARU: Nu pot sa numesc un top 3 . La noi tot timpul grupul a fost baza si a facut diferenta.

FD: Ce le transmiti celor care citesc aceasta editie a Stirilor Degeaba?
PIETRARU: Sa o urmareasca cu placere caci este ceva nou,diferit si frumos :). Mai putin hate si mai mult respect.


Interviu Bogdan.Tugu (conducator Avalon)

FD:
Cum s-a format tribul Avalon si care sunt obiectivele voastre pe aceasta lume?
Bogdan.Tugu: In primul rand vreau sa te felicit pentru initiativa si pentru implicare, iar vreau sa-i salut pe toti cei care citesc aceasta sectiune de forum, care dupa parerea mea este cea mai reusita din ultimii ani.

Pai, tribul Avalon, este de fapt format la baza de jucatorii din tribul MoH L79, alti cativa prieteni de pe alte lumi invitati de mine, plus ceva recrutari de pe harta, bineinteles.
Am intrat acolo(L79) sa mai pierd timpul impreuna cu cativa prieteni, am mai gasit alti jucatori buni, cu caracter si tinand cont ca acolo era lumea castigata deja de cand am intrat noi, baietii dornici sa joace, au spus sa intram toti pe L81.
Numele MoH ne-a fost plagiat de unii jucatori Green intrati la pp-uri, asta ca sa nu putem sa il luam, asadar acum ne numim Avalon, trib condus de mine si pe L27 pe cand jucam cu numele Nedelcubogdan.

Obiectivul nostru este clar sa castigam lumea!

FD: Ce trib credeti ca va poate pune cele mai multe probleme?
Bogdan.Tugu: Tinand cont de diplomatia actuala, singurul trib care ne poate pune probleme este MnK.s
Am prieteni acolo, este dificil de jucat contra lor, am jucat cu o parte din ei, insa...scopul nostru pe aceasta lume nu s-a pliat cu ceea ce vor ei.
Asadar, s-a ajuns sa jucam de aceeasi parte cu jucatorii cu care in alte lumi ne demolam in disperare din prima faza a jocului si sa ne atacam acum cu prietenii, dar cum sunt un om cu capul pe umeri, diplomatia este diplomatie, cuvantul este cuvant, asa se va juca aceasta lume pana la capat.

FD: Care sunt top 3 jucatori de urmarit din Avalon pe aceasta lume?
Bogdan.Tugu: Ufff...o intrebare grea.Habar nu aveti cati jucatori buni sunt aici, cum pot sa joace acesti baieti.
Imi este foarte greu sa dau nume, ar insemna sa va scriu aici zeci de jucatori, dar si asa nu este corect fata de restul, care s-au alaturat acum si carora le urmaresc indeaproape dezvoltarea.
asadar, nu urmariti jucatorii, urmariti tribul, urmariti acesti baieti care au intrat imediat dupa L79, fara niciun pp pe cont, cu startul pierdut bineinteles fata de restul care au strans zeci de mii in alte lumi unde au intrat doar la pp-uri, dar care pe parcurs vor face furori pe aceasta lume.

FD: Ce le transmiti celor care citesc aceasta editie a Stirilor Degeaba?
Bogdan.Tugu: Celor care citesc aceasta editie le spun sa tina aproape, sa urmareasca cu interes Stirile si de ce nu, in urmatoarea editie poate va fi publicat si interviul lor
blush



STATISTICI
LocTribJucatoriInternePunctePuncte/Jucator
1 (=)Maniacks33361.099.7623303
2 (=)SquaD430311.076.9732505
3 (Nou)FUTURE540129.7122402
4 (-1)NG41220862.0542092
5 (=)BMB31911643.0032016
6 (+1)Avalon1921327.7211707
7 (+2)Narcos3003445.0541484
8 (Nou)DAM51074.9591470
9 (-3)DACIA65092.6131425
10 (Nou)SCITII3280415.7831268
11 (-7)Shield47052.8721125
12 (+1)GMNY1380149.8161086
13 (-5)B.W.88092.7701054
14 (-2)Vikings1840151.304822
15 (-4)White3491277.183764
 
Sus