Stiri Degeaba 03 - Incepe distractia + Interviuri

Scor reacție
0
STIRI DEGEABA 03 - INCEPE DISTRACTIA!

Buna seara, si bine ati venit la o noua editie a Stirilor Degeaba, in aceasta seara vorbim despre cum decurg primele razboaie de pe Lume, stam de vorba cu conducatorii mai multor triburi si vedem ce s-a mai schimbat in ultima saptamana pe harta. Sa trecem la treaba!

15ae412a294bf128f6ba7e60aa0ea8e1.gif


Ca deobicei, incep prin a prezenta hartile celor 4 continente.

NORD-VEST:

nord vest 23.png
nv 30.png


Acest continent a devenit cel mai linistit in ultima saptamana, dupa ce fostele triburi Ravens si Bandit au fuzionat pentru a forma tribul Pain. De asemenea, tribul White incepe sa dispara si probabil pana la urmatoarea editie va iesi din top 50, avand in vedere ca deja a pierdut 30 de sate impotriva Pain si a luat 0. In rest, in Sudul continentului a inceput batalia dintre Pain si RS, momentan balanta satelor cucerite fiind de 9 la 3 in favoarea Pain.

Interviu mauLLL (conducator Pain):

1. Cum s-a format echipa pentru aceasta lume? Si cum ati ajuns sa fuzionati cu tribul Bandit?


Initial voiam sa fac tribul singur, aveam o echipa destul de buna, insa pentru a-mi maximiza sansele, am ales sa-l fac impreuna cu Dedei13, care avea si el un grup de jucatori.
Cu banditii s-a discutat dinainte sa inceapa lumea sa intram pe un K, deoarece aveam avantajul de a bate pe oricine intra peste noi sau de a castiga K-ul lejer, ceea ce s-a si intamplat. Initial am intrat doar ca aliati pentru a momi un trib mare sa intre peste noi, insa nu s-a intamplat.

2. Ce trib credeti ca va poate pune cele mai multe probleme in momentul de fata? Dar pe viitor?

Alianta DK/RS.

3. Care sunt top 3 jucatori de urmarit din tribul Pain pe aceasta lume?

Destul de greu de ales doar 3..sunt foarte multi jucatori buni. Dar as zice Uncheasul, Trio Cana Jambe, si nbz/zgubea/nebunnnu

4. Ce le transmiteti celor care citesc aceasta editie a Stirilor Degeaba?

Sa nu uite ca este un simplu joc si ca desi esti dusman pe harta poti sa fi prieten bun pe whatsapp/skype. Mai putin hate, mai multa distractie.


NORD-EST:

nord est 23.png
ne 30.png


In Nord-Est, tribul Dark a continuat sa se extinda si sa ia sate de la New si SPAM, momentan lucrurile par sa mearga destul de repede, ramane de vazut cum se vor organiza in continuare cele 2 triburi si daca vor putea sa sa reziste celor din DK, deoarece pana acum raportul satelor cucerite nu arata prea bine. Dark a innobilat
27 de sate (18 din New si 9 din SPAM) si a pierdut doar 3 (2 la New si 1 la SPAM).

Interviu cavalerul mort (Conducator Dark):

1. Cum s-a format echipa pentru aceasta lume? Am vazut ca majoritatea va intoarceti de pe Lumea 76, dar aveti si cativa jucatori noi din Fame (DieHard, cotzanu, etc).

Echipa este formata de ceva timp si nu pentru lumea 80 doar. Noi nu suntem adeptii recrutarilor dar pe fiecare lume dam sansa unui numar de jucatori sa se alature echipei DK.

2. Ce trib credeti ca va poate pune cele mai multe probleme in momentul de fata? Dar pe viitor?

Nu avem probleme cu vreun trib anume de care sa ne fie frica,noi am ales harta rosie tocmai pentru ca un trib singur nu poate pune probleme dar toti adunati posibil sa ne gadila putin.

3. Care sunt top 3 jucatori de urmarit din tribul Dark pe aceasta lume?

Nu pot sa spun un top,cam toti sunt sunt de urmarit deoarece nu cred ca mai exista jucatori noi de triburile,toti avem o istorie de joc in spate.

4. Ce le transmiteti celor care citesc aceasta editie a Stirilor Degeaba?

Sa o urmareasca cu atentie si sa nu faca caterinca din ea deoarece e ceva nou si frumos.

SUD-VEST:

sud vest 23.png
sv 30.png


Pe acest continent lucrurile s-au mai linistit in ultima saptamana, razboiul dintre RS si restul triburilor continuand. TITS continua sa faca o figura frumoasa, pana acum reusind sa castige 2 sate si sa piarda doar unul impotriva RS. In rest, insa, si OdiN si ROM au pierdut sate impotriva samurailor (mai exact 8). Cel mai probabil aceste 2 triburi vor continua sa piarda sate, ramane de vazut cum vor rezista cei din TITS si daca Pain va mai inainta in partea de Nord a continenului.

Interviu IlDuce92 (conducator RS):

1. Cum s-a format echipa pentru aceasta lume? Am vazut ca majoritateava va intoarceti dupa Lumea 76, dar aveti si cativa jucatori noi.(Vermele01, m4ry0, etc)


Echipa nu e formata pe76; e o continuare a multor lumi jucate impreuna (santem prieteni vechi si multi)care pierdem impreuna, castigam impreuna si in ambele cazuri nu parasim incinta. Acum am reusit sa ne asociiem cu jucatori exceptionali care au apreciat ca santem seriosi ca avem aceleasi idei si armonia se apropie de perfectiune

2. Ce trib credeti ca va poate pune cele mai multe probleme in momentul de fata? Dar pe viitor?

Nu ne uitam cu frica la dusmani incercam sa jucam jocul corect si respectam pe toata lumea dusmani si aliati
Ne concentam numai pe relatiile interumane din structurile noastre

3. Care sunt top 3 jucatori de urmarit din tribul RS pe aceasta lume?

E greu sa facem un top va sugerez sa urmariti tribul mare si primii 12 din fiecare academie pt ca in ranita fiecaruia membru RS se afla un baston de Maresal!(Napoleon)

4. Ce le transmiteti celor care citesc aceasta editie a Stirilor Degeaba?

Jucati jocul corect, treceti pandemia, moralitate maxima si cine stie cei ce pot face asta le dam intalnire pe o alta lume in marea FAMiLiE RS

Interviu Redemption (conducator TITS):

1. Cum s-a format echipa pentru aceasta lume? Ati intrat special pentru a va bate cu RS?


Pe L65 s-a format echipa, cand am avut o comtributie decisiva la castigarea lumii, in tribul NWO. Am intrat special ca sa ne batem cu DK. Aveam informatii ca ei urmau sa intre in partea asta de SV. Dar se pare ca s-au dus altundeva, pana la urma.
Dar cum DK au disparut de aici, sunt ok pentru razboi si aliatii fideli ai DK, cei din RS.
RS-ul ne-a zis de dinainte sa iasa protectia ca acest K e castigat deja de ei, iar noi putem da inceput nou.
Se pare ca socoteala din targ, nu se potriveste cu cea de acasa.

2. Care sunt obiectivele voastre in cazul in care o sa reusiti sa rezistati pe continent si care crezi ca sunt triburile care va pot pune cele mai multe probleme?

Obiectivul nostru de grup este sa castigam lumea (sigur, in alianta cu alt trib, suntem prea putini si nu am avea cum singur). Obiectivul personal este sa castig lumea de pe locul 1. Cea mai buna performanta a fost castigarea lumii de pe locul 3, pe L65. Acum vreau locul 1.

3. Care sunt top 3 jucatori de urmarit din tribul TITS pe aceasta lume?

cavalerul danubian, Johnny The King, Alexbosu, Myth, Torjel, Olaev, suntem destui.

4. Ce le transmiteti celor care citesc aceasta editie a Stirilor Degeaba?

De cele mai multe ori, aparentele inseala. Chiar daca la prima editie a Stirilor, eram vazuti ca outsideri si ca neavand nicio sansa, pana acum am demonstrat altceva.
Tribul TITS este in top10 la agresori, Jucatorii nostri sunt in top15 la agresori.
La inceputul razboiului, tribul TITS era pe locul 46, iar ac suntem pe 25. De ce oare?
Mai punem la socoteala statisticile satelor innobilate in razboiul TITS vs RS ? Pana acum conducem cu 2-1.
Vedem ce ne rezerva viitorul.
Suntem aici sa castigam lumea si sa ne batem cu DK, in final. RS sunt doar un ps intermediar.

SUD-EST:

sud est 23..png
se 30.png


In Sud-Est, DK si Legends au continuat sa se extinda, luand sate din DTW care momentan pare sa nu isi regaseasca forma. Legends au reusit sa ia 10 sate. pierzand doar 2, in timp ce Dark a luat 6 si nu a pierdut niciunul. Tribul TBKM a continuat sa fie la fel de "pasnic", insa avand in vedere alianta cu DTW nu prea au alte solutii in afara de barbare si jucatori mai mici intrati la PP.

Interviu --grigo-- (Conducator DTW):

1. Cum s-a format echipata pentru aceasta lume si ce obiective v-ati propus?


Echipa de pe lumea aceasta este formata din nucleul de jucatori DTW. alaturi de care am inchis lumile 58 si 70, nucleu la care s-au mai adaugat cativa colegi a lui vykyng dar si baietii din tribul Scitii. Profit de ocazie sa le urez tututot Bun venit alaturi de noi si sper sa facem chestii interesante impreuna... Si in afara de acestia sunt multi jucatori de pe harta care au vrut sa joace alaturi de noi.. Obiectivul nostru este simplu, am intrat aici sa-ne distram si confirmam jocu bun de pe lumile anterioare

2. Cum explicati pierderea multor sate de pana acum, pe toate fronturile?

Cum explicam pierderea satelor? Cred ca au fost atacati cu nobili :) Asa cum am spus si mai sus sunt cativa jucatori noi care s-au alaturat echipei si despre care nu stim mare lucru iar despre unii am aflat ca nu erau foarte activi.. Razboiul de pe harta este cel care cerne jucatorii si vor ramane doar cei care joaca si care nu...

3. Care sunt top 3 jucatori de urmarit din tribul DTW pe aceasta lume?

Nu pot face un top 3, echipa este aceiasi si ca intodeauna fiecare in felul lui a facut ce trebuia sa faca... Suntem un grup destul de compact si de aceea este greu sa gasim top 3 jucatori... Asa ca tot tribul DTW. trebuie urmarit... Si cand ne urmariti pe noi aruncati un ochi si la TBKM, baietii astia cred ca vor fi surpriza placuta a acestei lumi

4. Ce le transmiteti celor care citesc aceasta editie a Stirilor Degeaba?

Celor care citesc rubrica ta ii salut cu drag si le doresc tuturor o Lume 80 plina de distractie...

Interviu Devil Tasmanian (Conducator Legends):

1. Cum s-a format echipa pentru aceasta lume? Ati intrat special pentru a va bate cu Scitii?


Echipa din prezent este formata in mare parte din oamenii de incredere cu care am jucat pe Lumea 78, si cativa prieteni vechi care au decis sa joace alaturi de noi.
Nu am intrat special pentru Sciti, nici macar nu stiam ca intra. Faptul ca Scitii au dat relocare in aceasta zona ne-au determinat sa ne reglam niste conturi vechi, din pacate Scitii nu au reusit sa iasa din protectia de inceput.

2. Ce trib credeti ca va poate pune cele mai multe probleme in momentul de fata? Dar pe viitor?

In acest moment nu vad ce trib ar putea sa ne puna probleme, lumea inca nu e dezvoltata, o granita clara pe harta nu exista.
Pe viitor inca nu ma pot pronunta, astept sa vad cum evolueaza harta.

3. Care sunt top 3 jucatori de urmarit din tribul Legends pe aceasta lume?

Sincer nu pot sa iti dau un top 3 jucatori pe care sa ii urmaresti, consider ca fiecare e de urmarit.

4. Ce le transmiteti celor care citesc aceasta editie a Stirilor Degeaba?

Urmariti-ne, lumea deabea a inceput.

Interviu Claudiu - T B K M (Conducator TBKM):
1. Cum s-a format echipa pentru aceasta lume?

Echipa este formata din 2 surse. Prima este lumea 79 unde am cunoscut niste colegi senzationali cu care am tinut si tinem in continuare una dintre granitele tribului in care jucam acolo. Am fost impresionat de activitatea si pasiunea de care au dat dovada si de aici a venit propunerea sa intram impreuna pe lumea 80. A doua sursa sunt vechi prieteni pe pe care i-am regasit dupa pauza de 5 ani pe care am avut-o pe joc. I-am invitat sa fim impreuna "buturuga mica" de pe lumea 80 si au acceptat fara ezitare. Iar de acest lucru le sunt profund recunoscator.

Care sunt obiectivele voastre?

Sa curatam harta si sa castigam lumea.
Glumesc! :)
In primul rand, vrem sa ne distram si sa ne omogenizam ca echipa. Nu am stabilit niste obiective marete, ne asezam pe harta cu grija, luam totul pas cu pas si vedem ce va fi pe viitor.

2. Ce trib credeti ca va poate pune cele mai multe probleme in momentul de fata? Dar pe viitor?

Dupa parerea mea si nu numai, lumea 80 va fi una dintre cele mai interesante lumi din ultimii ani, un fel de lume "all stars" in care au intrat multe triburi cu renume si foarte multi jucatori senzationali. Orice trib/familie de pe prima pagina a clasamentului ne poate pune probleme serioase, dar asta nu inseamna ca ne temem de un trib anume.

Pe viitor nu pot sa va raspund, pentru ca nu stiu cum va arata harta pe viitor :)

3. Care sunt top 3 jucatori de urmarit din tribul TBKM pe aceasta lume?

Nu pot sa va propun 3 jucatori pe care sa ii urmariti, va propun sa urmariti echipa. Nu avem cei mai buni jucatori, nu avem cea mai buna echipa, insa suntem un grup de oameni care ne intelegem foarte bine intre noi, suntem extrem de activi si de uniti. Cred ca cele mai importante calitati le avem deja, restul se formeaza pe parcurs. :)

4. Ce le transmiteti celor care citesc aceasta editie a Stirilor Degeaba?

Mult succes tuturor indiferent de lumile pe care activati sau de tribul in care jucati. Iar pe cei care comenteaza pe thread-ul lui Farmez Degeaba ii rog sa lase conflictele si injuriile cu alti jucatori pentru ca denota o totala lipsa de respect pentru munca depusa.

STATISTICI INTERESANTE:


De aceasta data am decis sa adaug o rubrica noua, mai exact Interne, unde se poate observa numarul internelor luate in ultima saptamana de fiecare trib, de asemenea am decis sa iau tribul TITS separat de OdiN si ROM, deoarece probabil cele din urma au iesit din top 50.
LocTribJucatoriInternePunctePuncte/Jucator
1 (=)Dark161 (+1)1657.6754085 (+127%)
2 (Nou)Pain704161.894.4162690
3 (+2)TBKM101 (+2)1259.1442566 (+132%)
4 (-2)New659 (+16)131.560.7972368 (+95%)
5 (+2)RS753 (+7)61.713.1432275 (+135%)
6 (=)Legends205 (=)6444.5772169 (+113%)
7 (+1)DTW764 (+24)101.496.1051958 (+128%)
8 (+3)SPAM198 (-17)3283.3981431 (+102%)
9 (Nou)TITS1021137.4361347
10 (-1)White173 (-5)0212.3131227 (+65%)

De precizat ca am verificat fiecare innobilare asupra unui jucatori si chiar daca acesta nu avea trib cand a fost innobilat, l-am considerat membru al tribului din care fusese concediat in ultimele 24 de ore. (daca a fost concediat mai devreme nu l-am luat in calcul).

Cam atat si cu a 3-a editie a Stirilor Degeaba, ne revedem saptamana viitoare, pana atunci spor la luat de sate!

1535466795_giphy.gif

 
Ultima editare:

Groaznicu

member
Scor reacție
0
Felicitari! Implica efort si timp pierdut ce faci tu aici, mai ales ca nu ai nici un beneficiu.
 

DeletedUser50137

As zice ca topicul e atat de bun incat unii nu-si gasesc cratima (,,-" asa arata ea, apropo) sau o gasesc, dar nu stiu unde s-o puna :D
Felicitari si respect pentru acest topic. Din punctul meu de vedere, trebuie sa fii lipsit de substanta pentru ca sa poti injosi aceasta munca depusa, si nu doar munca, ci si rezultatul in sine.
 

algernon

member
Scor reacție
0
Eu as pune si intrebarea cheie ( pentru jucatorii din top 10 ).Cate zeci de mii de pp ati consumat .Si as incepe cu magnificul conducator TITS, cred ca bate de departe pe oricine altcineva pe l80. A, nu e voie, ca e cu banet morman la sponsori ? N-am stiut ...
 

HELA

member
Scor reacție
0
La Redemption e fabrica de puncte premium :))) N-ai ce face, e bun tipul, nu e doar de pp-uri, oricum la prima vedere se pare ca se bate singur cu RS, acolo o sa fie interesant.
 

algernon

member
Scor reacție
0
Fals.A luat doua sate, la inceput, pe erorile personale ale celor din RS .Si in perioada cand nu aveau cu ce sa riposteze, nu aveau nobili, nici mare branza de trupe. Ca sa nu spunem ca nici zeci de mii de pp.Dupa aia..barbare si cica o inobilare interna ( frectie, daca te uiti la istoricul jucatorului in cauza o sa vezi cam aceeasi risipa de puncte ) . In rest, scuza-ma, cu blindaje venite stim noi de unde, poate sa joace orice jucator, oricat de prost ar fi.
 
Sus