Fals.A luat doua sate, la inceput, pe erorile personale ale celor din RS .Si in perioada cand nu aveau cu ce sa riposteze, nu aveau nobili, nici mare branza de trupe. Ca sa nu spunem ca nici zeci de mii de pp.Dupa aia..barbare si cica o inobilare interna ( frectie, daca te uiti la istoricul jucatorului in cauza o sa vezi cam aceeasi risipa de puncte ) . In rest, scuza-ma, cu blindaje venite stim noi de unde, poate sa joace orice jucator, oricat de prost ar fi.
Sunteti buni rau. De asta ati bagat in zona mea si a tribului meu cel putin 40 de conturi suport. Ca sa va bagati deff de pe suporti, ca altfel va mancam cu fulgi cu tot. Am sesizat situatia si va fi verificata.
Doar astazi, vad ca pe langa mine, sunt banati/incuiati pentru suporti urmatorii jucatori din RS (probabil ca sutn suporti):
-alxrapidale
-marikir
-marcelone
-nyz.
-dalxc
-illustrious
-galatzi
-ixtimex
-proplayer a luat ban acum cateva zile pt ca a innobilat suport
Mai sunt vreo 5-6 suporti ai
RS banati astazi pe langa mine.
Ia spune, zmeule, de ce ati bagat peste 40 de conturi suport pe langa mine ? va era frica ca va mananc cu fulgi cu tot ?
Partea proasta e ca am spart mult atac in suportii vostri. Daca nu ati fi avut cateva academii de suporti in zona, erati la margine deja.
Dar stati cuminti, ca oricum, cu tot cu suporti, n-aveti sanse.