Redi cel Mare
member
- Scor reacție
- 0
trebuie sa faci o stire speciala: a disparut un trib (TITS)
)
Încă nimic
Sounds like HagiSi daca nu e gata, nu e...
Suna a citat din clasici![]()
ingenios.astăzi la ora 23:02
E Mircea acum,poate tot paIN-UL SA DEA PE noi,te vom blova pana dk-ul va innobileaza pe toti.Aici razboiul va fi pe 0 plus minus cateva sate iar diferenta de sate dintre dk si voi va fi hotaratoare.
Asta e diferenta intre profesionisti si amatori cu tot respectul.
Bafta multa.
))) un mic spoiler pentru urmatoarea stire
NU e treaba mea sa apar RS-ul dar e trist ca tocmai tu mentionezi de respect cand voi va bazati pe teoriile lui Ling Cha Puk si Scui Pe Toti sau desconsideri RS-ul sau din meritele lor , din moment ce pe 76 te-a batut sau jucatorii tai au ajuns la ei .Of of, ei practic recunosc ca sunt academia DK si ca se multumesc cu fix nimic..acu poate inteleg si ei de ce lumea respecta Dk, dar pe.ei nimeni.
S a stiut foarte bine motivul intrarii pe 76, se stie foarte bine istoria si faptul ca noi dadeam cu voi organizate pe green si nu ne interesa de granita cu RS, doar faptul ca am considerat ca dk joaca murdar ne a facut sa schimbam strategia, dar era deja prea tarziu, asa ca nu am de ce sa imi fie rusine..unii jucatori au ajuns acolo, dar tribul care termina 76 se numeste DK, practic RS a ajuns in acelasi loc ca si noi: la arhive...aici cand au granita directa de la inceput si unde se si da interesu, deja reconsidera strategia si va asteapta pe voi..inca o data, bravo voua nimic de spus.NU e treaba mea sa apar RS-ul dar e trist ca tocmai tu mentionezi de respect cand voi va bazati pe teoriile lui Ling Cha Puk si Scui Pe Toti sau desconsideri RS-ul sau din meritele lor , din moment ce pe 76 te-a batut sau jucatorii tai au ajuns la ei .
Adica serios acum , chiar nu ai un pic de coloana vertebrala astfel incat sa nu mai postezi nimic o perioada , poate poate uita lumea ca mai joci ,si tu si GummyBear ?
Sincer, daca ei se multumesc cu atat este treaba lor.Of of, ei practic recunosc ca sunt academia DK si ca se multumesc cu fix nimic..acu poate inteleg si ei de ce lumea respecta Dk, dar pe.ei nimeni.
NU e treaba mea sa apar RS-ul dar e trist ca tocmai tu mentionezi de respect cand voi va bazati pe teoriile lui Ling Cha Puk si Scui Pe Toti sau desconsideri RS-ul sau din meritele lor , din moment ce pe 76 te-a batut sau jucatorii tai au ajuns la ei .
Adica serios acum , chiar nu ai un pic de coloana vertebrala astfel incat sa nu mai postezi nimic o perioada , poate poate uita lumea ca mai joci ,si tu si GummyBear ?
La oricare doua comentarii DK unul trebuie sa fie legat de 76, am fost in DK pe 76 si am putut observa cum au fost lucrurile acolo si cum s-a purtat războiul ala. Sunt sigur că observai si tu la randul tau dar nu voiai sa înțelegi)
Perioada buna de timp ce inseamna? 3 saptamani?Mersi de sfat Vndhl, tu știi mai bine cum e treaba cu marea albastră de pe 70.
Eu dădeam referire la razboiul pe 2 granițe a lui HY pentru o perioadă bună de timp Capri , nu de colegii noi adusi de tradiție)
Cu placerere ... iar legat de marea albastra d p 70 , pe mine sigur nu m-ai nimeritMersi de sfat Vndhl, tu știi mai bine cum e treaba cu marea albastră de pe 70.