Hai sa fim seriosi..ne am jucat asa aproape 2 luni cred..cu organizate comune cu voi pe green, pana ne am dat seama ca voi stateati lejeri pe o granita si cu ajutor la organizate de la noi, iar noi incepusem deja sa avem atacuri pe granita cu rs si ne bateam si cu green
.nu inteleg ce rost are sa nu recunoasteti treaba asta, ati jucat inteligent pentru voi, nimic de zis, dar murdar( voi deja aveati treburile aranjate) ce imi pare sincer rau e ca n av avut alianta cu green de la inceput sa jucam vs voi si rs, sunt convins ca altfel ar fi aratat lumea
..inca o data nimic de zis ati jucat bine pentru voi, dar nu mai mintiti poporu cu televizoru
)..si la rs s au convins multi de ei, dovada ca acum joaca cu noi( amuzanta treaba)..probabil dupa lumea asta vor mai tot pierde jucatori, pentru ca nici un jucator bun de triburile nu accepta sa i se ia nume, top si sa dea examene pentru locuri in trib
), iar acum sa si recunoasca la inamici ca ei asteapta sa castige DK razboiul, pentru ca ei nu sunt in stare.