Stiri Degeaba 07 - Pregatiri pentru ultimele razboaie + Interviuri

dugtrio

member
Scor reacție
0
STIRI DEGEABA 07

giphy.gif


Salutare tuturor si bine v-am regasit la editia 7 a Stirilor Degeaba de pe Lumea 80. Astazi vedem ce s-a mai intamplat pe harta, cum arata triburile inainte razboaielor care vor decide castigatorii si la final avem niste interviuri cu unii dintre jucatorii de top ai acestei lumi.

HARTA

harta triburi 7 mar.png
harta triburi 20 mart.png


Dupa cum puteti vedea, am modificat putin culorile hartii ca sa se poata distinge mai bine triburile Pain si TBKM.

Primul lucru care se poate observa pe harta este ca tribul SPAM! a disparut, dupa ce au aparut niste conflicte interne, tribul impartindu-se 50-50, iar DK a profitat de ocazie si a cucerit majoritatea satelor care apartineau acestora. De asemenea, se observa si ca tribul White a reaparut pe harta, acestia intrand iar in top 25, insa in alta zona a hartii dupa ce in early game au fost invinsi de Pain in continentul de N-V. Acestia sunt aliati cu RS si au cel mai probabil rolul de a ii ajuta pe samurai cu deff pe granita cu DTW. Alt lucru evident de pe harta este ca DK si-a continuat expansiunea spre Vest in acelasi ritm, reusind sa castige 265 de sate impotriva Pain, pierzand doar 22. Acestia au luat sate si pe granita din Sud, insa mult mai putine (27 castigate, 6 pierdute impotriva DTW/TBKM). Tot pe acea granita, razboiul dintre Legends si DTW/TBKM a continuat in acelasi stil echilibrat, insa in ultimele zile cei din DTW avand mai mult castig de cauza (Legends 45-44 DTW/TBKM). In partea de Sud-Est a hartii, Samuraii au continuat sa se apere bine, insa mai multi jucatori au tradat, majoritatea plecand in DTW. Ramane de vazut daca acestia vor continua sa se apere la fel de bine si in saptamanile ce urmeaza, statisticile satelor de la ultima editie fiind RS 50-36 Pain; RS 34-39 DTW/TBKM.
Razboiul ramane in continuare relativ echilibrat, avem 2 triburi mari si unul mediu de fiecare parte, dar daca Dark va continua sa castige sate in acelasi ritm va fi foarte greu pentru Pain si DTW sa aiba sorti de izbanda. Insa, cum am mai spus, lumea 80 ramane o lume frumoasa si echilibrata momentan, dupa 3 luni de joc (ceea ce nu pare mult, insa multe lumi recente s-au decis si in mai putin).


STATISTICI
LocTribJucatoriSatePunctePuncte/JucatorPuncte/SatDominanta
1 (=)Pain394 (-55)3099 (+439)18.627.97747.279 (+50%)6.01119.99%
2 (+2)Dark170 (+1)2699 (+824)19.478.790114.581 (+60%)7.21717.41%
3 (-1)RS510 (-123)2581 (+329)16.406.64432.170 (+61%)6.35716.65%
4 (-1)DTW461 (-41)2531 (+428)14.708.17131.905 (+60%)5.81116.32%
5 (=)Legends133 (-34)725 (+99)4.560.26334.287 (+71%)6.2904.67%
6 (=)TBKM68 (-17)569 (+111)3.442.38550.623 (+87%)6.0503.67%
7 (Nou)White853241.237.78914.5623.8202.09%


INTERVIURI

Farmez Degeaba x br3t0 (DTW)

FD: Cum se te-ai integrat in tribul DTW si cum se simte organizarea din interior?
br3t0: În primul rând, joc cu această echipă încă de pe lumea 58, iar de atunci m-am integrat bine in echipă, am format prietenii etc. Apoi, legat de organizare, consider că am început cam greu, dar ne-am redresat, reușind chiar să ne revenim. Avem planuri mari, așa că ar fi fain să le și îndeplinim.

FD: Care dintre triburile RS sau Dark crezi ca va poate pune mai multe probleme?
br3t0: În momentul de față, Dark ne pune cele mai mari probleme, zic eu. Vedem pe parcurs ce se mai schimbă, ce se mai întâmplă. Până atunci, continuăm jocul cu și mai multă plăcere.

FD: Cate PP-uri ai investit (aproximativ) pana acum pe aceasta lume?
br3t0: Cred că în jur de 30k? Poate puțin mai mult, dar oricum, în jur de 30k.

FD: Dupa ce ati inceput mai incet, in ultimul timp ati inceput sa castigati sate impotriva celor din Legends, cum merge acest razboi?
br3t0: Eh... Ne revenim destul de bine. Am făcut mici greșeli care ne-au costat, dar chiar pot să spun că ne revenim. Războiul merge binișor, dar e (clar) loc de mai bine.

FD: Ce le transmiti celor care citesc aceasta editie a Stirilor Degeaba?
b3t0: Jucați în continuare, dar nu oricum, ci din plăcere pentru jocul în sine. :)


Farmez Degeaba x JOU Regele - (Legends)

FD: Cum se simte organizarea in interiorul tribului Legends?
JOU Regele: Organizarea in momentul de fata in interiorul tribului este putin mai simpla, au ramas in mare parte jucatorii mai activi si mai experimentati, dornici de afirmare.

FD: Dupa ce ati inceput in forta, lucrurile s-au echilibrat intre voi si DTW. Cum vezi in continuare acest razboi?
JOU Regele: Lucrurile nu sunt asa echilibrate, tinand cont de inferioritatea numerica , dar si cu toate astea, inca suntem pe zona, si mergen pana la capat.

FD: Cate PP-uri ai investit (aproximativ) pana acum pe aceasta lume?
JOU Regele: Un scor corect in pp-uri, undeva la 10k pp-uri +/-.

FD: Ce le transmiti celor care citesc aceasta editie a Stirilor Degeaba?
JOU Regele: Iar pentru incheiere, tin sa felicit echipa si aliatii,
Pentru dusmani, rivali si ce se mai gaseste pe harta 2 cuvinte.

Domnisoarelor, dans!
shushing_face


Farmez Degeaba x essex.amazing (RS)

FD:
Cum se te-ai integrat in tribul RS si cum se simte organizarea din interior?
essex.amazing: Mi-a fost foarte usor sa ma integrez in echipa chiar daca filosofia de joc parea diferita la inceput, am (re)intalnit oameni alaturi de care jocul este o placere, iar in zona granitei de nord-est s-a creat o echipa foarte bine sudata si cu rezultate pe harta. In legatura cu organizarea la nivel de familie de triburi... in pofida faptului ca RS pe lumea 80 este format din mai multe grupuri de jucatori cu mentalitati diferite, rezultatele se pot vedea in urma asediilor la care am fost supusi si in urma carora am pierdut extrem de putine sate in conditiile in care am pornit de la inceput cu 2 granite mari + o enclava cu buzunare generoase. RS este probabil cel mai bun trib de pe RO cand vine vorba de organizare defensiva.

FD: Care dintre triburile DTW sau Pain crezi ca va poate pune mai multe probleme?
essex.amazing: Desi atat DTW cat si Pain au un nucleu de jucatori foarte buni, cred ca in momentul de fata doar NOI ne putem pune probleme.

FD:. Cate PP-uri ai investit (aproximativ) pana acum pe aceasta lume?
essex.amazing: Aproximativ 40k

FD: Cum raspunzi celor care v-au acuzat ca jucati cu foarte multe conturi suport?
essex.amazing: Din pacate, folosirea de conturi suport a devenit o practica uzuala in orice trib de pe RO. Cred ca pe lumea 80 au fost cei mai multi jucatori incuiati/banati si tin sa felicit adminii pentru lucrul asta. Cei fara de pacat sa arunce primii cu piatra, piatra in contextul asta fiind tichetul, mai departe se ocupa echipa de admini.

FD: Ce le transmiti celor care citesc aceasta editie a Stirilor Degeaba?
essex.amazing: Mult succes tuturor celor care activeaza pe Lumea 80 indiferent de trib, sper sa ne razboim mai mult pe harta si mai putin pe forumuri.


Farmez Degeaba x Zgubea (Pain)

FD: Cum se te-ai integrat in tribul Pain si cum se simte organizarea din interior?
Zgubea: Pai de integrat nu a fost greu "straini" erau doar colegii din partea Banditilor dar cu unii din ei am mai jucat pe alte lumi si nu a fost problema de integrare. Iar de organizare interioara ce sa spun, este o un trib nou care joaca prima data in aceasta formula si sub aceasta conducere dar este loc si de mai bine.

FD: Avand sate pe ambele granite, care dintre triburile Dark sau RS crezi ca va poate pune mai multe probleme?
Zgubea: DK desigur, au luat multe sate gratuite gata crescute si au luat avans mare in urma destramarii celor din new, iar acum ce am recrutat de acolo se pare ca multe sunt inca conturi care cedeaza satele gratuit intre noi si este urat dar asta este jocul pana la urma (si noi faceam la fel daca este sa o luam asa). Cat despre RS nu pot sa spun ca ei pun probleme, acolo sunt multe conturi suport care sunt tinute bine incat sa nu fie eliminate, nu se poate spune ca nu este asa pentru ca stim prea bine cum au disparut acum 1 luna peste 100 conturi prin restart direct, adica este putin cam trist sa ataci 1 jucator inamic si sa vezi ca la nivel de 2-3 sate el are 20k lanci spade si 30 paladini iar cand te uiti la sustinatori sunt doar conturi de 500-1000 pct, unele din ele si fara trib, dar la fel face parte din joc si asta este datoria adminilor sa o rezolve (dar cum am zis, sunt tinute bine incat este cam greu sa apara ceva ilegal in sistem), dar ca razboi rs nu pune probleme, au dat si tura trecuta odata cu cei din dk iar rezultatul pe zona lor s-a vazut care a fost + ca au atacat tot tribul rs (chiar si granita cu dtw a dat tot pe noi)

FD: Cate PP-uri ai investit (aproximativ) pana acum pe aceasta lume?
Zgubea: Aici nu stiu sa raspund exact si imi este greu sa dau o cifra exacta pentru ca sunt multe pagini de urmarit >1< [2] [3] ... [14398].

FD: Cum raspunzi celor care te-au acuzat ca ai luat foarte multe interne si putine sate de la dusmani?
Zgubea: Sunt sate de la apropiati care au dat mesaj sa le iau satele pentru ca nu au timp sa joace, nu am luat nimic de la cineva bagat la interne din diferite motive, toate au fost lasate cu mesaj din partea lor, iar unele au fost date altor colegi daca nu aveam nevoie de sate in zona respectiva, am fost acuzat de cineva din rs recent ca bag recuperari cand pot sa fac split, nici asa nu era bine, daca se poate sa joc doar la un sat si atunci tot vor gasi ceva de reprosat :)

FD: Ce le transmiti celor care citesc aceasta editie a Stirilor Degeaba?
Zgubea: Daca tot se da in ziar vreau sa anunt ca vermele are de vanzare un golf 4 !! (stare impecabila)


Farmez Degeaba x DrDieHard (Dark)

FD:
Tribul din care faci parte, Dark, este favoritul la castigarea lumii, cum te-ai intergrat in aceasta echipa si cum se simte organizarea din interior?
DrDieHard: Cei din Dark s-au purtat foarte frumos cu mine din ziua în care am început sa joc cu ei. Nu sunt singurul nou venit in echipa si toti am fost tratati bine. Ba chiar uneori, consider ca noi am fost putin privilegiati. Deci , pot zice ca m-am integrat foarte bine. Iar legat de organizare, harta vorbeste. Atmosfera din trib e buna, moralul ridicat si toate astea duc clar spre castigarea lumii.

FD: Avand sate pe ambele granite, care dintre triburile Pain sau DTW crezi ca va poate pune mai multe probleme?
DrDieHard: Ca sa fiu putin arogant, consider ca niciunul :))). Ma asteptam la mai mult din partea ambelor. Deocamdata au stat mai mult la incasat in razboaiele cu noi, s-au concentrat pe RS, respectiv Legend. O sa vedem in continuare ce-o sa fie...

FD: Cate PP-uri ai investit (aproximativ) pana acum pe aceasta lume?
DrDieHard: Cred ca asta e intrebarea pe care am primit-o cel mai frecvent. Am vrut sa-ti spun exact, dar a luat-o razna scriptu :))). Habar n-am, cate au fost necesare. Nu stiu de ce unii sunt asa revoltati, asta e jocu. E o optiune de care poti sa te folosesti ca sa ai avantaje. Si pana la urma, degeaba ai pp-uri, daca nu stii ce sa faci cu ele. Ca sunt destui pe jocu asta care investesc, dar o fac degeaba.

FD: Ai fost acuzat in repetate randuri de incalcarea regulilor jocului (scripturi ilegale, conturi suport, etc), cum raspunzi acestor acuzatii?
DrDieHard: De cate ori am incalcat regulamentul, am fost sanctionat. Bine, am fost sanctionat si fara sa-l incalc :))). Chiar zilele trecute am acceptat o pedeapsa intr-un minut, pt a nu pierde aproape 14 mil resurse, pt ca bateam taleri. Degeaba oricum, pana s-a aplicat pedeapsa s-a dus dracu si decretu, nu doar resursele:))). Nu cred ca exista jucator care nu a incalcat regulamentul, care nu a jucat cu suporti, care nu a incercat vreodata un script ilegal. Daca as spune asta, ar insemna ca sunt ipocrit. Fiecare se descurca asa cum poate si incearca sa respecte cat mai mult regulament. Nu de dragul lui, ci pt a nu-si bate joc de timpu, munca si banii investiti.

FD: Ce le transmiti celor care citesc aceasta editie a Stirilor Degeaba?
DrDieHard: Si la final, de la trio-ul nostru fantastic, cateva dedicatii:


pt grigo: "are doar un sat, n-are ce face cu el intre noi". boss, numara-le acum:))
pt stou: asteptam internele, sefu:)))
pt ursu: n-aveti atatea conturi, cate ati spus ca am cumparat:)))))
pt tbkm: voi pareti mai seriosi, nu stiu de ce v-ati inhaitat cu dtw-ul :)))
pt pain : cautati-va conducatori care sa va respecte pe toti, nu doar pe cei 5-6-7 din grupul lor
p.s tot pt grigo:( Rapid nu promoveaza )
pt Dk: sa nu va fie frica, atata timp cat BLACKIE e langa noi :))
pentru hateri : https://youtu.be/CN1IoLDsyoU


In incheiere, va urez sa va distrati, sa legati prietenii, sa ramaneti cu amintiri frumoase de pe jocul asta...


x

Cam atat si cu aceasta editie a Stirilor Degeaba, ca de obicei va urez mult succes pe harta si spor la luat de sate!


tenor (1).gif

 

Deleted User - 743804713

Scuza-ma ca intreb, dar unde e razboiul echilibrat? La ce te referi cand spui asta? Din ce punct de vedere?
 
Scor reacție
0
Scuza-ma ca intreb, dar unde e razboiul echilibrat? La ce te referi cand spui asta? Din ce punct de vedere?
Cred ca se refera la faptul ca DK, desi a rupt si a luat foarte multe sate per organizat, practic ei inca rup sa isi ia K , iar RS a pierdut ceva oameni in interior( si vor mai pierde )..daca te uiti pe niste cifre, ambele tabere au in momentul de fata un numar aproximativ egal de sate, undeva la aproximativ 6500
 

dugtrio

member
Scor reacție
0
Scuza-ma ca intreb, dar unde e razboiul echilibrat? La ce te referi cand spui asta? Din ce punct de vedere?

Cand spun ca e echilibrat nu ma refer neaparat ca e 50-50, ma refer ca inca se joaca si ambele tabere au sanse de castig, iar nr. de sate e aproximativ egal. Daca DK castiga la fel de multe sate ca pana acum si RS se apara la fel de bine sunt cu siguranta favoriti.
 
Scor reacție
0
Te-ai depasit pe tine însuți cu editia asta, felicitari xD

Imi plac mult interviurile de la final, in felul ăsta pot vedea si cei din triburile adverse ce gandesc/cred restul, inainte sa arunce cu pietre unul in altul.
 

JOU Regele -

member
Scor reacție
0
Zgubea: Daca tot se da in ziar vreau sa anunt ca vermele are de vanzare un golf 4 !! (stare impecabila)

Detalii? Rog seriozitate


Felicitari pentru editie
 

DoNo

member
Scor reacție
0
"pt Dk: sa nu va fie frica, atata timp cat BLACKIE e langa noi :))" FORTA BLACKIE <3 <3 <3 :cool:
 

Katanec

member
Scor reacție
0
Buna analiză , la fel ca celalalte. La cat mai multe!

Cautam sponsori!
IMG_20210321_103724.jpg
Acceptam banci si IFN-uri! Fara camatari!
 

rmazizou

member
Scor reacție
0
Zgubea: Daca tot se da in ziar vreau sa anunt ca vermele are de vanzare un golf 4 !! (stare impecabila)

Detalii? Rog seriozitate


Felicitari pentru editie


Toate sunt la fel, dotari de top, km reali, au fost ale unor batranici sau doctori care mergeau pana la piata sau la munca, nu bate nu troncane, se accepta orice test ;):)
 
Sus