Stirile lumii 12 !

DeletedUser16887

Sa revenim la realitate.

Nu cred ca mai e cazul de acuze asupra a cine e slab ori nu. Nu cred ca a plouat cu prosti pe vreo parte a hartii mai mult decat in alta. Eficienta unui trib tine de organizare,organizare care variaza in timp si asupra careia e intotdeauna loc de mai bine (indiferent de trib).

Cazul clasic in care triburile "dusmane" povestesc unele de altele de cat de slabe sunt.

Adevarul e ca toti care am ramas pe lumea 12 ne-am mentinut pana acum si toti am trecut deja prin razboaie considerabile. De acum inainte e vorba de cine va avea mai multa rabdare si organizare.

In ceea ce priveste TMH-ul nu pot raspunde in numele deciziilor luate in cele cateva luni cat am fost in oarecare masura retras din conducerea efectiva a tribului dar am revenit iar de renuntat nu voi renunta.
 

stralucescu

Citeam mai sus cum spunea pitic4ever ca in cateva saptamani o sa dispara lr si wanted de pe harta!!! Dati-va-ti seama ce tampenie colosala. De parca LR ar avea 3 sate :D hahahha
Acest razboi intre noi probabil va dura pana la sfarsitul L12 daca va exista vreodata asa ceva!

Cred ca atacuri mai lamentabile ca pe aceasta lume din partea inamicilor tribului LR nu am vazut. Sunt multi chiar foarte multi jucatori slabi care probabil vor face ca restul... la primele atacuri asupra lor ne vor ceda toate satele!

Bafta.
 

DeletedUser25042

Daca citeai si mai bine mai sus ai fi observat ca doar pt wanted e valabila ideea cu stersul de pe harta deoarece voi aveti o organizare destul de buna ca si trib dar acum sa fim seriosi...6 insi si restul sitter...Asta lasa de dorit!!!

Momentan noi,TBS ne organizam alaturi de SCREAM adica mergem impreuna pe granite..Voi sunteti cativa buni in LR dar nu aveti ce face pt ca va legati singuri la cap cu sitterele.tot tinand sitter sa vedem de unde mai primiti voi sprijin iar noi vom lua sate foarte usor...Inas mai e mult de munca pana acolo...Momentan se iau sate de la Wanted asa ca nu sunteti chiar o prioritate!!
 

birloiu

In ceea ce priveste TMH-ul nu pot raspunde in numele deciziilor luate in cele cateva luni cat am fost in oarecare masura retras din conducerea efectiva a tribului dar am revenit iar de renuntat nu voi renunta.
sunteti deja mancati,in ceea ce priveste lumea 12, suntetin ft ft multi inactivi, o sa ne distram cu voi.
 

DeletedUser16887

O viziune optimista spre extrema termenului :))
Sau cele 2-3 conturi fara proprietar sub numele TMH pe care le-ati tot atacat au oferit o perspectiva atat de superficiala ?
 

Mancky

Se va ajunge si la cei "activi" cat de curand stai linistit :)
Deja au inceput cativa jucatori mari sa se "pupe bot in bot"(sa aiba granita comuna) pe harta.
Nu mai e mult pana o sa fiti inghesuiti de tot si cu toata inactivitatea o sa clacati,in ciuda durabilitatii voastre pe harta pt care aveti respectul meu si al multor jucatori care inca mai activeaza inca de la inceput(mai 2009 daca nu ma insel :) )
 

DeletedUser16887

Ca o sa se iste curand conflicte mult mai interactive ? Cu siguranta.
Inactivi nu sunt mai multi decat sunt in TBS sau in SCREAM dar intr-adevar ne-am concentrat mai mult pe denfensiva (nr.1 la defensiva) dat fiind ca initiativa ofensivei a fost momentan preluata de ceilalti. Evident dupa ce o sa se termine valul de atacuri va fi randul nostru si rolurile se vor inversa. Tot adevarat este totusi ca din martie 2010 (aproximativ) am pierdut o serie de jucatori buni sau foarte buni (cca. 16) in acele stergeri de cont in masa dar inca suntem destui (avantajul marimii - aspect criticat de la inceput pe l12).
 

varcolac2005

member
Scor reacție
0
asteapta tu mult si bine sa se termine valul de atacuri :))

daca astepti asta ca sa ataci iti zic eu ca nu mai apuci :))
 

DeletedUser16887

Nu o sa se stopeze niciodata dar nici un trib de pe nici o lume nu e capabil sa sustina un flux mare de atacuri la nivel constant pentru o vesnicie. In plus nu am zis ca neaparat "astept" ci ca asta e cursul natural al jocului.
 
Sus