Sunteti multumiti de sistemul actual de adminaj al jocului?

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Rockefeller

Banned
In Vacanta
Scor reacție
1
Tin sa mentionez ca acest forum incearca sa respecte regulamentul forumului.


6. Acţiunile moderatorilor şi ale adminilor.

6.3. Toate reclamaţiile sau criticile în legătură cu activitatea moderatorilor sau a adminilor de pe forum sau din joc (incluzând aici sancţiunile primite) se vor face numai prin sistemul intern de suport. Orice încercare de a deschide o discuţie pe această temă pe forum se va considera infracţiune şi va fi pedepsită cu sancţiune, iar tema va fi închisă/ştearsă.
Excepţie de la regulă este discuţia la modul general, fără absolut nici o referire la o anumită persoană (membru al forumului, moderator sau admin) şi/sau sancţiune primită. Aluziile de orice fel sunt de asemenea interzise.

Asadar, va rog sa profitam de aceasta exceptie pentru a ne exprima nemultumirile actuale.
Din cauza ca orice aluzie ar da voie in virturea regulamentului sa se stearga postul, va rog respectuos pe toti sa raspundeti la urmatoarea intrebare doar cu da sau nu, si o completare scurta, la modul general, fara a numi vre-un admin sau vre-o sanctiune.
Later edit: -2.6.1. Toate mesajele trebuie să conțină un număr de minim 4 cuvinte.Mesajele care încalcă regula de post-lenght vor fi considerate spam şi vor fi sancționate ca atare. ,

Sunteti multumiti de sistemul actual de adminaj?

Eu unul nu sunt.
 
Ultima editare:

Rockefeller

Banned
In Vacanta
Scor reacție
1
1.5. Membrilor forumului le este interzis să provoace moderatorii sau adminii în mod deliberat. Topicurile sau mesajele care au ca scop crearea de conflicte între jucători şi moderatori vor fi şterse, iar autorii vor fi pedepsiţi aspru

De asemenea as vrea sa mentionez ca sunt multi admini cu care am avut experiente placute de-a lungul timpului, pe care pot spune ca ii respect pe acest joc.
Acest post nu are rolul de a creea un conflict intre moderatori si jucatori, ci de a gasi impreuna o solutie pentru buna-starea jucatorilor si moderatorilor, in ultimul timp fiind foarte des intalnite conflicte.
 

DeletedUser49839

Nu cred ca cineva o sa raspunda cu da, sunt multumit sincer.. cand in ultimii ani s-au lasat peste 80% din jucatori
 

DrDieHard

member
Scor reacție
0
Nu stiu cat de mult am voie sa detaliez ca sa fiu in cadrul regulamentului, poate primim raspuns la aceasta dilema daca avem dreptul de a dezbate problema. Long story short: Nu sunt multumit.
 

Uncheasu

member
Scor reacție
0
Adminajul este impecabil. Cei ce nu respecta regulile si primesc ban mereu se vor plange.
 
Scor reacție
0
Eu cred ca pana deseara ai tema inchisa si stearsa :))

Cat despre adminat , la unii este cum ar trebuii pe cand la altii lasa de dorit.
 

vMaxXx

member
Scor reacție
0
Adminajul este impecabil. Cei ce nu respecta regulile si primesc ban mereu se vor plange.
Adevarata afirmatia desi in ultima perioada acei jucatori au fost 'vanati' si deseori au fost blocati fara a avea dovezi concrete. Per total eu sunt multumit desi au fost si probabil vor fi in continuare mici scapari insa trebuie sa fiti constienti ca vorbim de voluntariat in timpul liber si nu e asa de usor precum ar crede altii.
 

DeletedUser49756

Nu o să se rezolve niciodată nimic atât timp cât cei doi de la conducerea jocului pe .ro nu își vor da silința să refacă tot și să-și găsească admini corecți și capabili, s-a încercat dea lungul timpului să se facă reclamații împotriva lor dar oricât de multe dovezi s-au adus la INNO tot nu s-a întâmplat nimic.

Total gresit

Pentru ban încerci să-ți dovedești nevinovăția și ei îți închid ticket ul dându-și lor singuri dreptate.

Iar gresit.

Iar pentru scripturi pe care alții pe alte servere le folosesc și sunt legale și accesibile aici dimpotrivă e totul ilegal ca să le poți folosi.

Fiecare server cu regulile lui, daca x sare in fantana nu trebuie sa sarim si noi.

Și multe alte cazuri, majoritatea s-au confruntat cu alte probleme de asta mulți s-au și lăsat.

Așa că tot ce încercăm noi ca jucători nu prea sunt luate în seamă, admini s-au obișnuit așa și sunt sigur că nu vor să facă vreo schimbare în bine dacă de ani de zile sistemul lor e stricat.

Ez money, ez life noi să băgăm pp și merge treaba.

Asta e doar părerea mea de când joc și m-am lovit de n probleme din cauza lor.
 
Ultima editare de un moderator:

Rockefeller

Banned
In Vacanta
Scor reacție
1
Adminajul este impecabil. Cei ce nu respecta regulile si primesc ban mereu se vor plange.
Personal n-am comentat niciodata cand am primit o sanctiune urmata de dovezi, si nici nu am o problema cu banurile, pe extern am luat des dar pe joc n-am mai luat de ceva timp.

Problema mea e legata de modul si atitudinea cu care se raspunde, din nou, nu stiu cat am voie sa detaliez.
Am avut placerea in ultima perioada sa observ raspunsuri ale altor administratori de pe jocul asta dar de la alte tari, tot ce pot spune este ca e incomparabil. Nici nu mai stiam cum e sa ti se raspunda fara sa ti se inchida ticketul :))
 

Stâlp

member
Scor reacție
0
Nu, nu sunt multumit, am intalnit greseli de adminaj in care drept dovada mi s-a dat dreptate.
 

Gabyy89

Clone Wars
Scor reacție
38
Legat de forum, cred ca am cel mai "sanctionat" cont din istorie, banat definitiv la un momentdat, dar s-a revenit asupra deciziei, pe langa alte zeci de conturi inchise forever. Marea majoritate a sanctiunilor, probabil peste 90% au fost justificate dar am mai avut momente cand m-am simtit nedreptatit si am facut circ si scandal. Per ansamblu, problema generala nu este regulamentul sau adminul/moderatorul ci felul in care se interpreteaza anumite postari si aplicarea sanctiunilor (de ex pentru un "esti prost" un mod poate sa iti dea mustrare iar altul sa te baneze direct, fiecare face cum il taie capul). Legat de joc, sanctiunile au fost prea putine si lipsite de importanta in cazul meu, cu unele mici exceptii pe care nu le mai discut. Timpul a trecut. In concluzie mie mi-au placut adminasii/moderatorii care s-au perindat pe aici, si pot spune ca am prins foarte multi de-a lungul "carierei", mi-a placut sa le fac zile fripte si sa le scot peri albi impreuna cu fratii mei cei negrii .
 

Rakanishu

Community Manager
Scor reacție
145
Intodeauna vor exista nemultumiti, mereu mai multi decat cei care sunt sau se abtin in a comenta.
Nu am de gand sa intru in polemici inutile cu unii sau altii, deacord ca pot exista imbunatatiri, ajustari, etc.
Cu toate ca avem un normativ (intern) care este destul de strict, mereu am incercat sa purtam niste discutii in plus, sa nu excludem direct orice posibilitate de dialog, etc.
Acum este imposibil ca toti sa fie multumiti, asta ar fi utopic.

Topicul acesta, sincer, nu are nici un viitor, pentru ca sigur vom fi nevoiti sa aplicam niste sanctiuni conforme cu regulamentul de forum, spun asta pentru ca stiu aceasta comunitate de ceva ani buni, stiu si cine frecventeaza cel mai des forumul, vor fi scapari mai mici sau mai mari ( au si fost dealtfel in aceste cateva posturi de mai sus - postari ce meritau direct vacanta ). Drept urmare topicul va fi inchis, si mai departe sa incercam sa respectam regulamentul asa cum este el momentan.
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus