DeletedUser6077
Ce parere aveti si argumente.
p.s.as ruga spammerii sa se abtina.Multumesc!
p.s.as ruga spammerii sa se abtina.Multumesc!
Depinde de zona in care pici, de jucatorii de langa, de timpul de care dispui...
Si multe altele cum ar fi: tigari, cola, chipsuri, seminte, bere, alune etc.![]()
Si multe altele cum ar fi: tigari, cola, chipsuri, seminte, bere, alune etc.![]()
imi musc din degete.. si ma abtin.
ps
poate ne explica si noua cineva cum este mai avantajos, formule de aparare, atac.. de ce este mai bine sa fac aparare sau de ce ce este mai bine sa fac atac? sau e mai bine cu sate mixte?
cind si de ce se foloseste cavaleria grea? etc
Pai eu fac cam asa.Primul sat fac mixt (si totusi ceva mai multa ofensiva) dupa care al doilea il fac ofensiv (presupunand ca mi-am rupt ofensiva din primul sat curatand al doilea sat).Al 3-lea ofensiv,al 4-lea defensiv...
Intr-o faza mai evoluata a jocului folosesc ofensiva pe granita si defensiva in int.Doua sate mixte nu am avut niciodata (daca fugi dupa doi iepuri nu prinzi nici unul).
Pai eu fac cam asa.Primul sat fac mixt (si totusi ceva mai multa ofensiva) dupa care al doilea il fac ofensiv (presupunand ca mi-am rupt ofensiva din primul sat curatand al doilea sat).Al 3-lea ofensiv,al 4-lea defensiv...
Intr-o faza mai evoluata a jocului folosesc ofensiva pe granita si defensiva in int.Doua sate mixte nu am avut niciodata (daca fugi dupa doi iepuri nu prinzi nici unul).
femeia.... tata, mama.. ehe.. prea multe variabile de luat in calcul.
Astea-s elemente perturbatorii ..Parca aud:
"-ïar statusi toata ziua la calculator...
-Sharap!"
pai si curtea nobila? la ce numar de puncte faci nobilul? si... ce sat iei?
da mai multe detalii....
Ofensiv la inceput, ti se pune pata pe unu, ii faci ceva pagube daca nu il faci ferma.
Daca joci defensiv ti se va spune in fel si chip, cum a zis si rh@dookoo, alternative nu prea ai decat sa stai si sa inghiti.
Aviz amatorilor.