T-Train script - tutorial

quz0r

member
Scor reacție
144
Salut, comunitate!

Salut , am vazut ca te-ai ocupat de niste tutuoriale foarte folositoare in ultima vreme , ma intrebam, nu poti cumva daca mai ai timp sa faci un tutorial mai detaliat despre atacurile la secunda cu script ? pt cei mai ruginiti ..

Și are dreptate colegul. Ultimul ghid pe subiectul trimiterii de nobili a fost făcut în 2012...fiind al doilea publicat pe forumul extern (primul în 2009).
Acesta nu are legătură nici cu primul, nici cu al doilea. Este clasicul "script", cunoscut de aproape toată lumea.

Scriptul pentru nobili "universal" este un script Legal (îl puteți instala doar dacă aveți cont premium), pe care îl puteți găsi și în această pagină -> Scripturi aprobate
Funcționează pe toate browserele, iar pentru asta trebuie să-i mulțumim colegei mythra care și-a dat interesul să-l facă "multifuncțional".

Cod:
javascript:function mif(id,url)
 { return "<iFRAME SRC=\""+url+"\" name=\""+id+"\" width=\"840\" height=\"500\"></iframe>";}
 function mau(name) { 
 return "window.frames['"+name+"'].document.getElementById('troop_confirm_go').click ();"; }
 var url = window.location.href;
 var ifr = "";
 var alink = "";
 for(i=1;i<=5;i++)
 {ifr += mif('name'+i,url);
 alink += mau('name'+i);}
 document.body.innerHTML="<a href=\"javascript:"+alink+"\">Send Attack!</a><br>"+ifr;

Scripturile se instalează foarte ușor : (repet, merge doar dacă ai activat contul premium pe lumea respectivă)
-se merge la Setări,la Meniu rapid și se apasă pe Adăugarea unui text nou.
-se completează asemănător:

Introdu numele: Train
Hovertext: -nu-i musai să fie ceva
URL-imagine: -nici aici
URL-dorit: (codul de mai sus, copiat complet)​

..se apasă "Ok" și se obține un script pentru trimis nobili..gata de folosit. :)

Mod de folosire

Voi face tutorialul de pe un sat defensiv, cu infanteria. Deși este gândit pentru a trimite nobilii, scriptul funcționează pe același sistem indiferent de trupele introduse (bineînțeles, ca atacurile să fie într-o singură secundă, unitățile trebuie să fie aceleași - viteză identică)

Deschidem două tab-uri în joc și alegem unul dintre ele -> E suficient să apăsați click dreapta pe numele satului vostru -> open link in new tab.

După ce am ales un tab din cele două, mergem în piața centrală a satului de unde atacăm și introducem coordonatele satului pe care vrem să-l atacăm.

Introduse coordonatele, fără să introducem trupele, apăsăm pe script:

Screenshot_from_2014_08_20_17_36_59.png

Observăm că scriptul a deschis automat o pagină care include mai multe tab-uri (coordonatele satului țintă fiind deja introduse).
Putem micșora sau mări fereastra cu ajutorul rotiței (scroll) de la mouse + tasta ctrl
- În fiecare fereastră, introducem trupele dorite și apăsăm butonul "Atacă". (atenție!- nu și butonul "OK")
*Țineți cont că scriptul va trimite atacurile în ordinea ferestrelor. Deci, în prima fereastră introduceți curățarea, iar în celelalte nobilii + trupe insoțitoare (sau cum vreți voi, în funcție de strategiile fiecăruia).
Ferestrele în cazul paginii de mai jos se numără pe vertical: 1,2 în stânga, 3,4 în dreapta. Instalat de voi, pagina va începe cu tab-ul nr 1 (ca în poza de mai jos).
Screenshot_from_2014_08_20_17_39_17.png
Introduse toate trupele și apăsat butonul "Atacă" în toate cele 4 ferestre, suntem gata de lansare.
*Aveți ora serverului în partea de jos dreapta a oricărei ferestre, dacă ați planificat atacul într-un orariu anume.
Trenulețul se trimite apăsând pe butonul "Send Attack!"- aflat în partea de sus-stânga a paginii, colorat cu albastru.
step0001.png


Screenshot_from_2014_08_20_17_40_06.png
Apăsat acel buton, trenulețul este trimis. Putem închide tab-ul de t-train, verificând timpii și continuând jocul în celălalt tab, deschis la început:


Screenshot_from_2014_08_20_17_41_55.png


Felicitări dacă ai ajuns în josul paginii și ai citit tot. :)
Vă pot exemplifica niște strategii ce le puteți folosi în joc, cu ajutorul acestei jucării:

1. Poate fi folosit pentru snipe : acest script funcționează pe același principiu și pentru snipe. Introducem în fiecare fereastră trupele necesare pentru split, calculăm timpii (V-am învățat aici cum se face) și urmărim ora serverului. În orariul calculat, apăsăm send attack! și dacă am înțeles și calculat lag-ul așa cum am încercat eu să vă explic, este posibil în proporție de 99% ca să fim preciși și să ne reușească split-ul.
2. Poate fi folosit pentru trimiterea "Trenulețului întors" - și aici, mai multe variante în funcție de calibrul jucătorului atacat, activitatea lui, dar și tribului inamic. O să postez în curând un tutorial în care o să prezint cele 4 tehnici de trimitere a nobililor.
În cazul în care avem de-a face cu un jucător "Pro", de regulă (este o regulă cu două tăișuri) acesta va încerca să facă split după curățare (prima în trenuleț, de obicei).
Noi, dacă anticipăm mișcarea lui și cunoaștem experiența jucătorului, putem băgă în tab-ul nr 2 curățarea și-l lăsăm fără sat. :)
3. Trimiterea de curățări atunci când atacăm coordonat:
Este o tehnică pe care am experimentat-o și descoperit-o singur. Felicitări celor care o mai aplică și gândesc la fel ca mine.
Presupunem că avem de trimis 4 curățări și 1 trenuleț:
Planificăm toate atacurile cu ajutorul planificatorului de atacuri independent, sau Twstats, iar fiecare curățare o vom trimite cu T-Train, multiplicând atacurile și derutând adversarul.
*de reținut, că nu contează unde introducem curățarea în cele 4 tab-uri..dar, foarte important este să ținem cont și de trupele pentru tab-urile fake.
Lansate aceste atacuri în același mod, vom avea în loc de 4 curățări curate și 1 trenuleț (8 atacuri) trimise pe satul țintă, 4 curățări mascate în 16 atacuri și un trenuleț (alte 4)..care lansate așa cum trebuie, pot ajunge în aceeași secundă.
20 de atacuri într-o secundă. Și ca treaba să fie treabă, între timp..putem calcula și niște fake-uri de pe celelalte sate (topoare, berbeci, spioni, catapulte) care să ajungă în același timp cu restul atacurilor. Lansați în același mod, cu T-train.​

Rămâne la aprecierea voastră când și cum folosiți acest script, eu sper doar că v-am fost de ajutor prin scrierea acestui tutorial.
Mulțumiri echipei de administrație pentru aprobarea acestui script, fără de care mulți dintre voi nu erau vedete și trimiteau încă nobilii manual. Și ținând cont că pe alte servere gap-ul atacurilor nu este de 100 de ms și nici acest script Nu este aprobat, nu-l folosiți în străinătate înainte să vă informați pentru că riscați foarte ușor un ban permanent. :)

Puteți posta întrebările aici, sau îmi puteți scrie mesaje private.

*Am uitat să precizez că script-ul vă predispune 5 ferestre în tab. Dar le va trimite doar pe cele completate cu trupe și duse până în punctul de "OK" al atacului. Puteți trimite doar 3 atacuri din 5, doar 2, doar 1 ..sau toate 5. :)
Spor la joacă,
Q​
 
Ultima editare:
Sus