DeletedUser
mai bine incepeau baietii un joc mario,parerea mea....dupa furtuna vine vreme buna,have fun
))
in loc de imperiul sudului va fi satucul sudului
))
in loc de imperiul sudului va fi satucul sudului
pfui ...... ce statistici urate ai mai pus =)) cum iti permiti asa ceva ??? asta ce inseamna ca t-y pierde ??? mda .... probabil in s-e asa se vede =)))
mai nou azi si maine o sa piarda cei din s-e vreo 1000 de ful sio sa ia vreo 3-4 sate =))))
colegi din s-e , nu vati ales tinta bine , eu si ortopedu nu suntem internistiasa ca munciti pt acele sate , 1000 de atacuri sparte ca sa iei 3-4 sae , si alea ce credeti ??? o sa dam la recuperare =))))))))))))
nu vati gasit razboiu potrivit =)))
si raspuns pt cresto si conducerea s-e . oana si bitzi au venit la noi datorita nepasarii voastre pt ei , nu iati sprijinit , nu iati ajutat , si nau venit la noi sa joace , ci sa ne dea satele moca![]()
mincinosi astia din s~E
lumea ne uraste)
creto vazui la alta tema
ceva de genu bomba cate sate ai pierdut ieir
eu te intreb pe tine cate sate ati pierdut in 5 zile)
si inca ceva voi majoritatea satelor pe care le luatii nu ne intereseaza k65 si ce mai e pe k64 in mij vostru
pe cand noi va luam sate din granita hai succese
pai a spus o MINCIUNA nu ? si ar trebui sa aduca dovezi in sprijinul afirmatiilor ei . daca nu le are e o mincinoasa iar daca le are mincinos sunt eu si tw-ul
ieri era o postare de-a ta aici, vad ca ai sters-o, voiam sa-ti raspund si-am s-o fac:
eu am viata reala, am familie si copil mic_are doar 1 an si 5 luni_nu-i pot spune, mami stai cuminte ca o javra imi ia sate si trebe sa ...stiti voi ce, ca sa nu lungesc atata...noi avem program, ne jucam, ne plimbam, mancam, dormim....eu probabil nu stiu jocul ca la carte(asta era o minciuna) dar atacuri cu nobili cum face al mai mare jucator de pe L19 aka bitzie sa vina la ora 00:53 si s-o ia in mana nu dau
si cu cateva postari inainte voi ziceati de zeranex ca-l vreti__satele lui de fapt__ca nu reusiti fara efort asta este, pierdem si noi dar si voi![]()
poti sa-mi spui unde e minciuna?
ca sa te luminez...
minciunile sunt incercuite cu rosu draga mea
lumina ... am de la Dumnezeu , de la soare , de la renel ...