Takezo si conducatorii sai

  • Autor subiect DeletedUser44048
  • Data de început
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

DeletedUser44048

LucheScaiUacar în data de 11.04. la ora 23:18
Buna seara!

1. Frontul de Nord se ocupa de razboiul cu fainarii. Incercati sa grabiti lucrurile pana nu fug toti in RIP. Conturile batranu62 si poiil sunt tinute in sitter, cei care le atacati, trimiteti fake-uri pe ambele pentru a impiedica sitterii sa faca actiuni comune de pe cele 2 conturi.

2. Frontul de Vest - este recent creat, cu aceasta ocazie va urez celor nou veniti un calduros "bun venit" in cel mai negru cosmar al vostru. Probabil inca nu realizati, dar cat timp mai dureaza lumulica asta, acest trib va fi in permanenta stare de razboi. Am incredere in voi ca va veti descurca si cred ca motivatia de care aveati nevoie o veti gasi in razboaiele nou incepute in aceasta seara pe harta. Voi va ocupati de marginea de vest a tribului, in principiu de razboaiele cu Fire, Faina (partea lor sudica) si Strong (partea lor nordica). Va concentrati mai mult pe Fire dar nu-i ignorati pe noii nostri "amici rosii". Succes!

3. Frontul de Sud se ocupa de razboiul cu stronguletii si academia lor ca si pana acum. Conform statisticii, ii bateti ca pe nevestele proaste de gura, deci continuati :)

Amici rosii :)) ce exprimari avem in noi asta cu nume din Star Trek ! Esti un jeeday foarte rau :))

Asa ca sa stiti ... Pana acum ei au avut PNA cu Faina , acum au incheiat PNA cu RIP si se dau amici cu SH dar defapt nu este asa ! Ei vor numai sa ia cati mai multi jucatori mari in trib si sa arate ei ca sunt mari si tari dar defapt sunt 0... si nu toti.. ma refer la conducere ! :))
 

DeletedUser35829

Pff.. Ne e necaz :( Ne-ati prins.. Defapt, ne-ati descoperit planul marsav.. :( Luche, ia iesi la interval.. Hai sa ne lasam toti! Gata, dam delete.. S-au prins ce vor sa facem, nu mai are rost sa continuam :(
 

DeletedUser44048

Faceam misto de el... Petrolistule dute la meci ... tu te certi cu ploiesteni de ai tai?
 

DeletedUser35829

Scrie corect si dupa merg si la meci.. Star Trek :))

Nu ma cert.. Pt ca o sa dau delete impreuna cu Iuda.. :))

O-ntorci ca la Ploiesti acum.. :>
 

Adenauer

member
Scor reacție
105
Daca aveti de discutat si dezbatut pe tema subiectului, bine. In caz contrar, topicul se va inchide si arhiva, nu mai este nevoie de inca unul de spam! :D
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus