Cea mai tare faza, dupa parerea mea, e cand a venit
@AladinIBZ in 4Fun.. TB era in razboi cu Legend si aveau un spionas acolo, adela13.Cand a atacat-o Aladin, si i-a golit satul de trupe, a primit sprijin miraculos. Sprijinul a venit din TB, adela fiind un jucator ceva mai apropiat de TB, sa zic asa. Mai era un cont Adela in TB si nu mi se pare o coincidenta faptul ca s-au lasat in acelasi timp.
Mai tare, cum acest/aceasta 'Jucator/jucatoare' imi argumenta mie, cum ca dominanta e legata de puncte si nu de satele pe care le detine un trib =)
Nu au baietii jucatori, daca au avut au plecat toti, nu mai exista aia cativa razboinici de care zici tu
@Scama?ro
Hai sa vedem cam ce pot baietii, eskyto, a inventat o schema sa opeasca organizate, citez "baietii si fete, trimiteti cate o lance sprijin la urmatorii jucatori : ... si cred ca puteti da si la ceilalti de pe langa voi cate 1 lance pe 1 sat, asa opriti organizatul pe voi, garantat 100%
, noi tocmeai leam facuto!" , am incheiat citatul.. Ma simt pe TPU cand citesc chestia asta..
A luat baiatul si sate intre cei din Cartel, blocheaza ceva def, nimic mai mult cu ele.
De Roby nici nu mai e nevoie sa zic nimic, au vazut toti cum a fugit de pe cont cand au aparut sate rosii aproape de el, totusi. Daca nu s-a laudat Roby la un grup select ca jumatate din Cartel sunt TB-isti undercover, ca are el schemele lui pregatite sa castige lumea, ca isi ia 13 ban si cate mai cate minciuni. Oricum cea mai nasoala faza e ca nu prea l-a interesat asa mult 4Fun si K44, pe el K55 il interesa sa-l castige, K44 sa reziste cat de mult, de ce? Pentru ca in K44 nu putea lua sate cu regula intre 4Fun si TB de delimitare, parsiva miscare. Mai era si conducatorul TB-ului si el intra si din 3 in 3 zile..
De ionut as vrea sa mai vorbesc, asta e cel mai mare noobalau din tot TB-ul si probabil, din toti jucatorii de triburile. Nu-mi pot imagina cum e sa ai 3 realizari la profil si sa nu stii niste chestii de baza. Pe cand erau organizatele, el trimitea 4-5 fulluri la organizat, restul le tinea el frumos acasa pentru interne.
Poate mai au maxim 2 oameni care joaca si sunt bunicei la joc, dar nu mai mult sigur.
Si ca un raspuns la intrebarea, de ce va fug jucatorii
Nu fug ei, voi ii alungati. Voi ii numiti tradatori pe toti ce au plecat, eu personal ii inteleg pe toti, voi nu puteti, ca nu ati jucat in acelasi sistem ca ei.
Oricum, in TB se facea treaba doar intr-un grupulet micut, asa a mers tribul de la inceput.
Ca un rezumat, TB e cam pe ultimele locuri ca trib, nici macar nu stiu ce inseamna sa fie trib, cam asa sta treaba in TB.
Mai sunt mai multe de adaugat, ma rezum la atat.