Tema noua: Sugestii si mai ales RECLAMATII!

  • Autor subiect Cauboiu Gion
  • Data de început
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

DeletedUser

Astazi a mai aparut un jucator pe forum, strigandu-si nemultumirea de pe lumea 4. Inainte de orice, tin sa precizez ca nu il cunosc, nu am jucat pe lumea 4 si nici macar nu stiu daca avea dreptate sau nu. Toata lumea stie ca au mai fost si altii ca el, si absolut toti au avut parte de acelasi tratament: post sters, jucator banat. Si toata lumea este de acord ca pe acest server (romanesc) se mai fac lucruri, hai sa le spunem elegant, mai putin ortodoxe.
Datorita regulilor forumului, asa ceva nu este permis (ma refer la criticile publice la adresa adminilor), din nou majoritatea nu este de acord cu acest lucru. Urmarea acestor aspecte (si nu numai) este scaderea numarului de utilizatori ai forumului extern si a numarului de jucatori ppe serverul romanesc.
De aceea propun infiintarea unei condici de sugestii si RECLAMATII, unde cei care se simt nedreptatiti sa poata sa isi strige durerea. Si in acest topic sa fie permise reclamatiile in mod public la adresa adminilor. Ca sa fie in litera si spiritul regulamentului, posturile nu vor contine injurii de nici un fel, iar numele adminilor reclamati nu vor aparea in clar. In paralel, mesajele de pe acest toppic sa fie redirectionate automat ca mesaje private catre managerul de proiect. Cu NUMELE ADMINILOR IN CLAR. De asemenea, pe acest topic vor fi permise doar reclamatiile, orice raspuns la orice reclamatie din partea utilizatorilor sa aiba ca rezultat ban si stergerea raspunsului.
Motive:
1. oricine isi poate expune nemultumirea fata de administrarea jocului/rezolvarea ticketelor
2. adminii sunt in continuare protejati de anonimat pentru ca nu apare numele in clar
3. toti utilizatorii au posibilitatea sa vada in ce fel se solutioneaza unele probleme, cateodata majore si cu solutii ineficiente
4. adminii predispusi la lucruri mai putin ortodoxe, se vor gandi de doua ori inainte de a mai face acele lucruri
5. managerul de proiect va avea o imagine mult mai clara a ceea ce se intampla pe server si pe forum, precum si un feedback foarte puternic din partea utilizatorilor.
6. daca totusi 90% din jucatori pe server/utilizatori de forum sunt bolnavi de "conspiratita" iar adminii sunt "albe ca zapada" nu vad nici un motiv sa nu avem condicuta de reclamatii.
Succesuri!!!
 

DeletedUser40739

Eu sunt de acord !
Foarte buna propunerea ta !

Succesuri si tie si fetei lui Base !
 

Rakanishu

Community Manager
Scor reacție
146
Momentan asa ceva nu se poate face, pentru reclamatii de orice natura exista sistemul de suport si/sau adresele de mail din pagina principala.

Topic inchis.
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus