DeletedUser38581
esti tare frate , felicitari pentru ce ? ca de 6 luni de zile am avut razboaie numai cu triburi mari si nu ne-a doborat nimeni ? felicitari pentru ca altfel nu aveati cum sa ne bateti ? sau cum ?
e vina noastra ?
esti tare frate , felicitari pentru ce ? ca de 6 luni de zile am avut razboaie numai cu triburi mari si nu ne-a doborat nimeni ? felicitari pentru ca altfel nu aveati cum sa ne bateti ? sau cum ?
SH n-a avut nicio treaba cu razboiul declarat voua, tot timpul ati avut numai fantezii in cap.
V-am declarat razboi pentru ca ne-ati luat de fraieri, sprijinind BURN, cand noi ii atacam.
Am fost un trib frumos dar nu ne puteam bate cu TBKM si BURN, si cu Avalon din umbra.
Felicitari, ati fost mai buni. Toate cele bune atat pe joc cat si in viata reala.
Tot respectul pentru fostii mei colegi!
Opa inca un MoldoveanSlavic tu ai cazut din caruta si deamu inshersi sa o ajiunji din urma, tipa tarmaziti oliak sa va ajiung din urma
![]()
SH n-a avut nicio treaba cu razboiul declarat voua, tot timpul ati avut numai fantezii in cap.
V-am declarat razboi pentru ca ne-ati luat de fraieri, sprijinind BURN, cand noi ii atacam.
Am fost un trib frumos dar nu ne puteam bate cu TBKM si BURN, si cu Avalon din umbra.
Felicitari, ati fost mai buni. Toate cele bune atat pe joc cat si in viata reala.
Tot respectul pentru fostii mei colegi!
nu fac pe starterul,jucatorii aia de care amintesti tu nu iam mai vazut pe nici o lume sa joace la standarde acceptabile,de fapt asta se stie,doar ca tu ** de istorie,eu ma pot lauda ca de fiecare data ca sa fiu scos de pe o lume ma atacau 3,4,chiar si 5 triburi care faceau alianta de dragul meu,asta ca sa iti aduc aminte de 21 ca acolo bati unde te-am concediat pt ca nu faceai fata,jucai mediocru,si acolo sau aliat 3 triburi cel de rang 1 si inca 2 de top 20 care mau incercuit ca sa poata sa ma atace.deci stiu ca acum ai o tenta rautacioasa si stiu ca esti foarte suparata dar tin sa te anunt ca imi place suferinta ta,chiar imi face placere,parca as manca un profiterol asa simt acum)
TH nu mai exista
se poate inchide topicul