geax

vad ca tot scrii despre mine pe aici...ok,sa incep si eu...vazand ca joc si eu de ceva timp pe acest joc,posibil ca mi-am facut si ** cunostiinte,nu?...daca pe nervosu il cunosc de pe lumea 21,ne-am imprietenit,am jucat foarte bine impreuna etc,inseamna ca sunt spion????daca pe fostu conducator din topor il cunosc,pe w0nd...la fel ca am jucat impreuna pe lumea 13 si cu el sunt la fel spion,nu???cunosc foarte multi jucatori de pe acest joc si daca am strans prietenii asta nu inseamna ca sunt si spionu lor...
Cand s'a format tribu asta Mym de inca parca era si lady lethal...si ca am pus la profil ca stai jos 3 (fostu meu cont cu care am jucat pe lumea 21) sunt contra lui,a zis ca sunt spionu acelui cont sau ca am 2 conturi,cat ca nu aveam acces deloc la cont...pe nervosu iar l'am trecut la profil fiind prieteni,rere la trecut pe mitica un prieten dea lui la profil si nici unu nu era cu noi in trib si sa ajuns in final ca noi suntem spioni in Mym,un trib de noobi si care nu a avut niciodata o conducere cu coloana vertebrala....
Crede'ma ca daca ar mai fii existat pe speciala vreun trib precum Grupul...cu o conducere foarte buna si jucatori care stiu ce inseamna jocul impreuna,mai erau acum doar acele 2 triburi si nu Mym care nu stiu ce sa faca ca sa ajunga sus din interne...
Intr'adevar ii prima data ce l'am intalnit pe illidan,dar daca aveam acel timp liber sa stau non stop pe cont impreuna cu rere stai linistit ca ne distram la maxim pe speciala si fara trib si fara deff de la nimeni,ca oricum nu am primit
Cat despre ce zici tu in posturile tale fata de mine,eu nu am timpu necesar sa stau 24 din 24 pe speciala,am o viata reala care vreau sa mi'o petrec la maxim,nu in faca pc'ului...asa ca stai linistit,ca atunci cand am avut timp sa joc,am aratat cat de noob sunt pe harta si te'as ruga sa nu mai vorbesti de mine,daca nu stii cum a stat treaba pe harta,ok????
O zi buna