DeletedUser36141
Nu stiu despre ce vorbesti, la prima fraza, dar deh, nu ma astept la mai mult de la un unu ca tine. Nici macar nu te cunosc, dar deh)
Cine m-a innobilat)? Nu ca vreau sa ma laud, dar Lord Catau si Eva, au luat-o de la mine si pe L15 si pe L23 si din cate imi aduc aminte si pe L21, o stiu si ei, dar cu toate astea ii respect, pentru ca nu au facut niciodata nimic ca sa nu merita sa fie respectati.
Cat despre restul, esti amuzant)
Apropo, iti recomand sa lasi calculatorul si sa pui mana pe carte, ca nu prea le ai cu limba romana. Esti FOARTE analfabet si agramat)
S-a saturat lumea de replicile astea ale voastre zeilor,replicile cu limba romana .. esti un copil de 15 ani(cred ca ai putin mai mult acum) ,mai ai mult porumb de mancat sa ajungi la realizarile mele din RL(la joc poate esti mai bun),si nu te face acum ca nu stii cine sunt ,dar ca sa te luminez (poate iti aduci aminte) ,am fost intemeietor SFR pe 21.. tu nu vezi ca te contrazici cu prea multi?
Daca te supara adevarul ,nu mai posta sa te scuzi ,nu are rost ,in viata nu castigi mereu ,mai si pierzi ,lasa rusinea deoparte..
Si tu ai greseli gramaticale in postul tau ,dar nu e cazul sa iti dau sfaturi ce sa faci ,omul in graba mai greseste o litera-doua ,nu e capat de lume asta .. lasa lauda si invata respectul si recunostinta ,lasa "vedetismul" deoparte,grow up pustiule
Deja am deviat mult de la subiectul temei ,nu are rost sa continuam