Timpul nu mai are rabdare cu -DK-

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Ei se bucura acum ca mai reusesc cate un split si o recuperare si mai ataca...dar ei nu vad harta in intregime cum e pozitionat tribul etc...sunt multe de zis prin care pot sa explic de ce dk nu au nici cea mai mica sansa in acest razboi..
 

-aspirator-

member
Nu trebuie sa ne explici pentru ca oricum nu intelegem, noi jucam dupa ureche ,mai un split mai o recuperare cum spui , fara nicio strategie pe termen lung, pur si simplu sa va scoatem din sarite si sa va distrugem noptile:).
LadyLethal, nu pot comenta nimic la postarile tale,sunt fascinat !
 

Kkristystar

member
Nu trebuie sa ne explici pentru ca oricum nu intelegem, noi jucam dupa ureche ,mai un split mai o recuperare cum spui , fara nicio strategie pe termen lung, pur si simplu sa va scoatem din sarite si sa va distrugem noptile:).
LadyLethal, nu pot comenta nimic la postarile tale,sunt fascinat !
Nu, am ce zice, trebuie sa recunosc, asta e un post de calitate. :D
 

tzepes

member
Statistică
Toate Triburi Jucători
Loc Nume Sate cucerite Sate pierdute Duşmani învinşi ca agresor Duşmani învinşi ca apărător
1 It is just a matter of time... 17 8 800.838 552.461
2 Dark 13 19 405.721 1.589.169
3 It is just a matter of time.... 2 7 146.387 148.376
 
Ca sa ma bag si eu in vorba, razboiul asta e dus intre doua tabere diferite din foarte multe puncte de vedere, una in care predomina stiinta jocului si spiritul de echipa, alta in care banul si cardurile parintilor fac legea...presupun ca majoritatea stiti care ce tabara e din cele 2.

Ca sa va masurati adevarata "putere" in jocul asta, luptati-va pe lumi unde nu se pot cumpara pp-uri, acolo se va inversa total statistica de aici.
 

rakanishu

admin
Membru personal
Reveniti la subiect, fara atacuri la persoana, jigniri si spam.
In caz contrar vom fi nevoiti sa recurgem sa sanctiuni si vom inchide si acest topic.
Mersi.
 

LadyLethal

member
Nu sunt nici rea nici buna ,sunt obiectiva.Dk au un singur jucator mai maricel care s-a dezvoltat cumparand resurse
464 Schimb de resurse cu jucătorul Lord Taifi - ro40
iul 10, 22:38 Retrase 30 439 Schimb de resurse cu jucătorul Lord Taifi - ro40
iul 10, 22:32 Retrase 30 409 Schimb de resurse cu jucătorul Lord Taifi - ro40
iul 10, 21:16 Retrase 30 379 Schimb de resurse cu jucătorul Lord Taifi - ro40
iul 10, 21:14 Retrase 30 349 Schimb de resurse cu jucătorul Lord Taifi - ro40

Colegii mei 2 saptamani au vandut resurse pana cand am hotarat ca mai jucam un pic.Urzica Florin vindea 2 mili resurse pe zi si era in top 5 ..despre ce naiba vorbim aici?"Stiinta jocului si spiritul de echipa"?Nu le neg spiritul de echipa dar vreti nu vreti , jucatori ca Public,sorin1212,Rhadookoo domina topurile pe orice lume ,cu sau fara pepeuri.Asa ca ii rog pe cei care emit judecati, fara a avea absolut nici o sustinere in realitate sa se abtina sau sa posteze la "ce muzica se asculta pe l40".Nu am fost deloc aroganta cand am zis ca le dam o saptamana,e prea putin oricum,repet ii respect pentru ca se straduiesc dar pentru jocul asta e nevoie de mai mult decat simpla vointa sau unitate.Iar cliseul cu cardu parintilor.. e atat de penibil ca nici nu merita comentat.Daca doriti sa va luati la harta cu noi ,folositi-va imaginatia,cautati ceva bun,bun de tot si va stam la dispozitie ,lasati-le naibii de clisee fumate.
 

tzepes

member
Eu vreau sa-l felicit pe Lord Taifi si pe ceilalti din Dark pt ca s-au mobilizat si au reusit sa ma trimita la margine. Felicitari si da-ti o bere pt asta ;)
 

-aspirator-

member
Sunt perfect de acord cu Lady, tupeu de noobi in Dk, eu zic ca ati fost prea toleranti cu nulitatile alea "intunecate", vorba lui tzepes :)
Cel mai bine faceti -va totusi timp si luati-le satele odata, umbla vorba in sat ca nu vor de niciun fel sa treaca de partea vostra...arogantii naibii:D
Tzepes multumesc pt aprecieri dar nu a fost decat un atac la ciuguleala, banuiesc ca oricum nu aveai intentii serioase aici.
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.