Giulesteanule ,Leule greu va rog sa ma iertati pentru cele cateva lucruri pe care am sa le mentionez mai jos!!
Nu vorbesc in calitate de conducator de trib ci de simplu jucator pe lumea clasica !!!
Ceea ce ati facut voi se cheama ignoranta, nepasare si aroganta dusa la extrem!!
Ati facut o fuziune dupa care ati declarat razboi ~EC~,motivand ca pentru a mentine balanta lumii Clasice ,la momentul respectiv argumentand si cu faptul ca noi eram deja in razboi cu ei(printre altele) !!!Ati incheiat aliante ai v-ati apucat de treaba !!!Treaba a mers bine reusinduse o serie de victorii spectaculoase nu din prisma numarului de sate cucerite de la dusmani ci din prisma jucatorilor loviti!!Dupa care pe nepusa masa ati scindat proaspatul trib in 2 OLDIES si PHX !!!
Nici unul din voi nu ati avut spiritul cavaleresc ca sa nu numesc altfel acest lucru sa anuntati inainte sau macar cand el s-a infaptuit!!!Avand in vedere ca noi purtam razboi alaturi de tine Leule si de colegii tai de trib inca de cand exista BURN si ne-ati lasat atunci cu ochii in soare fara preaviz fara a va gandi macar o clipa si la ceea ce se va intampla si cu tribul JUST avand in vedere ca formam o FAMILIE la mometul respectiv !!
Giulesteanule cu tot respectul nu am inteles niciodata fuziunea pe care ai facut-o cu F.M avand in vedere trecuturile celor 2 triburi si faptul ca erati constienti de la inceput ca nu va merge !!!Apoi primirea unor membri la voi ce au stricat si asa fragila balanta dintre membrii proaspatului trib !!!
Imi pare rau insa eu am o parerea mai mult decat proasta despre cele doua triburi(NU DESPRE PERSOANELE CARE ATCATUIESC ACELE TRIBURI)!!
Deci ca concluzie nu am nimic cu voi ca jucatori calitate ce v-ati dovedit-o din plin sau ca oameni .Am discutat cu amndoi si nu am decat respect pentru voi in calitate de oameni !! Insa ca conducatori de trib IMI PARE RAU !!!
Repet vb in calitate de simplu jucator !!! Acest post nu va afecta cu nimic relatiile diplomatice dintre triburile noastre !!!
Cu respect pentru voi !!!