Top 20

• Autor subiect florinel the lord of war
  • Data de început

DeletedUser

jagas cred ca tu ai intrat tarziu in joc .... sau poate nu ai vazut harta numai dupa ce A~B a fuzionat !!! asta e o discutie inutila !!!

DeletedUser20480

pai..mie mi se pare normal sai innobilez intern,atata timp cat is inactivi.. :)
dar stii cum se zice.. VORBEEEEEEEEE
cum ziceti voi..starueile tribului...dar avantajul consta in numarul satelor..nu al numarul punctelor :)
poate pana ajung la tine..o as am 400 sate..si tu 200..si conteaza ;)
dar ma rog..cum am mai zis..si mai zis..intodeauna exista cineva mai bun ca tine..doar ca unii vati adunat aere de superstar...ca ati innobilat jucatori,de care innobilez eu intern ;)

DeletedUser

jagas cred ca tu ai intrat tarziu in joc .... sau poate nu ai vazut harta numai dupa ce A~B a fuzionat !!! asta e o discutie inutila !!!

asa o fi ...nasol e ca eu sunt pe granita de cand a inceput serverul .... dar o fi imaginatia mea :)))) ... si crede-ma discutiile astea chiar sunt inutile ...dar nu am ce face si imi place sa ma contrazic :))

Ultima editare de un moderator:

DeletedUser

asa o fi ...nasol e ca eu sunt pe granita de cand a inceput serverul .... dar o fi imaginatia mea :)))) ... si crede-ma discutiile astea chiar sunt inutile ...dar nu am ce face si imi place sa ma contrazic :))

Si cei daca esti pe granita,uitate siu la mine mereu am fost pe granita pe orce lume,e un motiv de mandrie sa nu fii in granita si sa te duci acolo si sa faci o figura fruimoasa;)

Sus