Top 20

  • Autor subiect DeletedUser3357
  • Data de început
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

catalin2003

:)))) in afara de tine care dpmdv ai iesit cu capul sus , toti magicenii ati iesit prin dos, usa din dos:)
 

catalin2003

Vechi #7 28.12.2010, 12:22:54 Sus Reply With Quote
nu sunt. incerc sa fiu obiectiv si f corect fiecare cu parerea lui dar eu as extinde un pic topicul sa fie mai edificativ si cred ca imi voi spune si eu parerea:

1. Tribul anului 2010 : logic S R - cel mai constant dintre toate triburile, mereu a facut ravagii unde a atacat, SPOR, TBKM, MAGIC, si-a respectat aliantele, a crescut in mare parte numai din sate luate nu din recrutari)))
2. Dezamagirea anului (triburi) - 1.Familia Magic - un conglomerat de triburi si jucatori care intr-o luna de atacuri s-a ales praful de Familie si s-au despartit in n triburi fiecare dupa interesele liderilor
- 2.Familia SUAT - se chinuie de 2 luni sa ia un sat de la blenis si nu reuseste)))
3. Liderul anului 2010: clar CONFERINTA SKYPE SR+TOP unde s-au luat toate deciziile referitoare Familiei TOP+IMMO+SR
4. Jucatorul anului 2010: 1. Grigore61 - cea mai mare parte a timpului rang1 la agresori si atacat de Familia SUAT si Familia Magic (rang1 si 2 in aceea perioada) a pierdut 2, cu f putin sprijin din trib, sate din care unul l-a recuperat imediat si in urmatoarele 2 zile a facut varza un cont mare din SUAT ( nu spun cine ... dar stie toata lumea))))) )
2. Cosmin din severin - jucator complect in conjunctura nefavorabila in mare parte a anului , dar e pe 2 pt ca a vrut sa cedeze la un moment dat.
4. Dezamagirea anului 2010 (jucator) - Artemis10 ( care a uitat ca e un simplu joc) si Capitanull14 ( care a renuntat si nu a aparat satele lui Artemis10) si tot amandoi pt ca nu au stiut sa mobilizeze o Familie intreaga sa-i sprijine!
5. Revelatia anului 2010 (triburi) : clar Moh ))))))))))
6. Propunerea anului 2011 (triburi de urmarit) : o sa credeti ca glumesc ... dar as urmari SUAT )))))) daca isi revine sau se desfiinteaza datorita luptelor interne, inactivitatii jucatorilor si recrutarilor doar pt pcte.
7. Revelatia anului 2010 (jucator): Cosmin din severin - a renascut din propria cenusa
8. Propunerea anului 2010 (jucator): Am 2 propuneri - Blenis si Darkforce - crescuti din inobilari interne amandoi, sa vedem daca vor face fata in caz ca vor fi atacati ))))))) depinde de diplomatie asta!:))))))))))))) si s-a terminat cu marii jucatori si cu marele trib, sate de barbari scrie pe harta acum:), intr-o luna jumate!!!!!!!!! :)))))))
 

DeletedUser15142

Cataline , razi prea mult :) bine ca esti vesel :) bravo S R

Scitimus Romanem for ever :)
wolfy says hi
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus