DeletedUser10929
vreau si eu asa profesionisti !
mai, pe asu nu il pot contrazice ca macar stie sa atace spre deosebire de tine, caruia i-ar trebui un desen ca sa cucereasca un sat de la un copil de gradinita))
vreau si eu asa profesionisti !
mai, pe asu nu il pot contrazice ca macar stie sa atace spre deosebire de tine, caruia i-ar trebui un desen ca sa cucereasca un sat de la un copil de gradinita))
Profesionistule...
Stai relax, nu te mai imbata cu apa rece... Cine te-a numit noob nu a gresit deloc.
Esti locul 10 pe lumea clasica ?
Si locul 130 ca si inamici invinsi ca si agresor ?
Neinspirat ai fost cand ai postat aici... Mie mi-ar fi fost rusine... ))) Dar nah, tu esti profesionist la capitolul penibilitate
Dupa ce vi-l rezolvam pe ahile ala al vostru din Knight, o sa ne uitam mai cu atentie dupa profesionisti ca tine, sa-i ajutam sa creasca in statistici. Am asa o presimtire ca vei urca subit cateva zeci de locuri la inamici invinsi la gradinita...
Uita de locul 10... fa-ti print screen ca doar cu ala vei ramane
Succese "profesioniste" ... profesionistule )))
un exemplu pentru nero2: 10 razvan-tric Knight 25.622.698 2413 10619
medie de puncte pe sate : 10619.....
inamici invinsi k agresor: 130 razvan-tric 6,97 Mio.
inamici invinsi ca aparator: 54 razvan-tric 18,78 Mio.
in total: 61 razvan-tric 25,75 Mio.
un profesionist!
nero2, pe cine numesti tu noob? eu nu am pierdut 10 sate de cand joc in favoarea dusmanului...si joc de peste 2 ani pe clasica!
si asa ca fapt divers..eu am fost in majoritatea timpul ori singur in trib..ori doar cu -=cineva=- si am si cu 8mil pct mai putin k tine.