Mangotaru , data viitoare mai putin bla cu fluturi tai recalcitranti de pe extern .
http://ro35.triburile.ro/public_report/747e09f3f9ef5972a24b4b1f3b0d12b1
http://ro35.triburile.ro/public_report/e667a15bf10b2a12a6a6824988ca4365
http://ro35.triburile.ro/public_report/0f1bbe9ac7d8551c9501c1d07f5e00c2
Sa nu-ti mai adaugi fluturi sa te ajute vrem sa vedem cat de buna jucatoare esti.
Iti mai dam o sansa pe alta lume , la anu' poate reusesti ceva.
Sa nu mai scrii de Barecau data viitoare
Dar de ce nu si povestesti cum ati procedat? Va este rusine,sau va este teama de repercursiunile psihice,privind direct, parerea cititorilor,vis-a vis de “faima” dumneavoasta ; “cere este” (desenez ce inseamna asta sau….. )
Nu-I nimic. Daca nu va lauda nimeni,va laud eu. Pt ca cea mai mare satisfactie,nu este rezultatul in sine,ci metoda rezultatului. ( Altfel ar fi ca la o lucrare de control: nu stii sa rezolvi problema,dar copiezi rezultatul de la sfarsitul cartii. ) “Vai,Doamne, dna profesoara,vedeti ca eu am stiut?”
Deci,cum ziceam si mai sus: Nimeni nu va lauda,va laud eu, le explic eu cititorilor (targetul este mic,asa ca nu am pretentia sa inteleaga toti,ci doar cativa), cum au reusit niste baieti sa ne dea clasa.
Si totul incepe cu: Joci alaturi de un grup de oameni. Oameni care (oameni fiind), stiu ce inseamna aia socializare,incredere. Joci alaturi de oameni cu carectere frumoase,te folosesti de ei,le lasi sitter,ce ceri sprijin,te ajuta,te introduc in cercul lor de prieteni,te accepta.
Ce faci dupa ce te faci mare? (deviez putin,dar revin) Chiar in dimineata asta am citit un articol,tragic,dar amuzant. (privint retrospectiv la ceea ce s-a int. zilele trecute). Cica un tip fara scrupule a declarat public ca el pt bani ar vinde-o si pe mama-sa. ( asta dupa ce si-a vandut tot,lasandu-si copii pe strada).
Si acum revin. Ce faci dupa ce te faci mare? Pai ,simplu. Accepti sa te vinzi pt cateva PP-uri….
Cum tu,ca om, nu ai putina deminitate in tine, tu cum,ca om, faci ceea ce vor altii,cum tu,ca om, nu esti in stare sa iei decizii, automat si fara alte vorbe, cateva PP te indeamna sa te calci singur in picioare.
Dar,na… ce sa-I faci…
Sa revin la subiectul cu pricina. Ajucat alaturi de noi,am tinut cont de el ca si cum ar fi fost coleg si prieten de 10 ani. Dupa ce baiatu’ a facut nobili, vre-o 5 la numar, a asteptat,a pandit,a profitat. Cand colegii lui s-au dus la culcare (ce inseamna sa te vinzi….lacomia), s-a trezit el sa atace. Si da in stanga si-n dreapta. (acolo unde stia ca sunt puncte slabe). Apoi (dar asta e f amuzant), apoi ii vedem cu ies pe forum cu aere de superioritate: “ eu sunt cel mai tare,eu va fac singur, eu dreg,eu dezleg,eu,eu,eu”
Pai, ati rezolvat? Ati luat un sat,ati luat 2,3,3 10,1000. Dar cum? Explicati cum?
Mie mi-ar fi rusine sa “defilez” cu astfel de caractre. Sincer mi-e mila de ei. Mi-e mila pt ca ma gandesc la educatia pe care o vor lasa in urma lor. Mi-e mila….
Pt noi totul este la fel (cu sau fara sate) ,dar pt ei? Noi ne putem zambi,ne putem aduce aminte cu drag de X sau Y. Dar ei ce au realizat? Faptele lor modeleaza caracterele,pe care. Oamenii cu un caracter demn de apreciat vor spune PAS celor ca ei.
PAS:
(PS: am si eu o catea…e corcitura. O vand pe 10 zile de asistent farm.)