DeletedUser7905
Proprietarul a renuntat la joc?
citeste cu atentie si o sa intelegi
Proprietarul a renuntat la joc?
bupa e proprietaruProprietarul a renuntat la joc?
Proprietarul nu a renuntat la joc din cate am inteles eu. Daca nu a renuntat la joc atunci cum se poate aplica regula asta?Un cont aflat în sitting poate fi înnobilat în două cazuri. Cazul întâi: cu acordul expres al propietarului.Propietarul contului renuntă la joc şi anunta la sistemul de suport persoana desemnata sa se ocupe de impartirea contului.Satele se vor ceda în maxim 20 de zile. Cazul doi: contul se află în mod de vacantă 60 de zile fără întrerupere a modului de vacanţă. În acest caz se consideră un cont abandonat şi satele se pot ceda. Trupele nu pot fi trimise în atac cu scopul de a goli satele. Ultimul atac trimis de pe cont trebuie să fie mai vechi de doua săptămâni.
Proprietarul nu a renuntat la joc din cate am inteles eu. Daca nu a renuntat la joc atunci cum se poate aplica regula asta?
Proprietarul contului joaca, el este cel care a dorit sa fie cedate acele sate. Nu s-a facut nimic contrar intereselor sale. Sitterul nu a actionat cu intentii rele, a urmat doar dorintele proprietarului contului.A lasat sitter apoi a revenit in joc. Unde e ilegalitatea ?
PS: Sper ca odata si odata lamine sa corecteze greselile de scris din regulament.
Proprietarul nu a renuntat la joc din cate am inteles eu. Daca nu a renuntat la joc atunci cum se poate aplica regula asta?
Proprietarul contului joaca, el este cel care a dorit sa fie cedate acele sate. Nu s-a facut nimic contrar intereselor sale. Sitterul nu a actionat cu intentii rele, a urmat doar dorintele proprietarului contului.A lasat sitter apoi a revenit in joc. Unde e ilegalitatea ?
PS: Sper ca odata si odata lamine sa corecteze greselile de scris din regulament.
§1) Un cont pro jucător
Fiecarui jucător îi este permis să administreze un singur cont pe lume de joc. Excepţie fac conturile care sunt administrate ca sitter, prin intermediul opţiunii Mod de Vacanţă. Transmiterea parolei unui alt jucător este interzisă
§5) Vânzarea şi cumpărarea de conturi şi obiecte ingam
Nu este de dorit folosirea conturilor doar în scopuri comerciale. De aceea, este interzisă cumpărarea sau vânzarea conturilor, a satelor sau materiilor prime.
din cate vad eu pe harta......moryoka e deblocat de admini si nu i sa retras nici un sat! poate explica cineva DE CE? printscreen-urile arata clar ceea ce a facut si din cate se pare....scapa basma curata!!!![]()
din cate vad eu pe harta......moryoka e deblocat de admini si nu i sa retras nici un sat! poate explica cineva DE CE? printscreen-urile arata clar ceea ce a facut si din cate se pare....scapa basma curata!!!![]()
deci este INCREDIBIL!!!
ce oameni penibili. Nu imi vine sa cred cate magarii se pot face, dragi scitii orice ati face tot niste opariti ramaneti.
rog tribul die. Sa munceasca la productia unui zeitgeist al triburilor l3 =)) si cred ca trebuie infintata si o miscare "nationalista" de dreapta. Propun sef pe jigsaw care a intrat si el in speta.
ps m-am ingrasat 5 kile la cat am ras pana am citit tot, aviz fanelor mele. :d
ps2 mie imi pare rau pentru danyela.....e hot.
Ps3 cossu nu greseste, cossu nu pierde sate. Salutari fanule![]()