Trib scoala

• Autor subiect DeletedUser29146
  • Data de început
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

DeletedUser29146

Deoarece farmecu jocului a inceput sa dispara am infiintat un trib scoala in partea de S-V pe continentul k52...daca sunt doritori ii asteptam.Multumim

Persoana de contact Little tweety; trib Bloom!

Ultima editare de un moderator:

DeletedUser29146

Multumim,dar se pare ca majoritatea sunt experimentati....si nu vrea nimeni...dar tribu ramane infiintat 2-3 cati or fi ne straduim sa ii invatam

DeletedUser

pacat ca si voi adoptati tactica ... recrtam tot ce prindem...

DeletedUser

Număr de membri: 6

De ce tactica e vorba,fetito? :D

Si sunt sigur ca mumbless nu a invitat fara a purta o discutie cu jucatorii respectivi

@mumbless:
Bafta cu tribul!

DeletedUser29146

Nu e frumos sa va certati aici.Adevaratul meu cont este mumbless dar l-am dat intre timp.Nu aveam destul timp pentru el.Prietena mea are cont pe alta lume asa ca am decis ca eu sa il folosesc aici cu un scop.Prima oara m-a dat pe k35 parca,acelasi k cu no comment si faceam parte din acelasi trib the mongol empire.A trebuit sa las sitter .Dintre toti no comment s-a oferit sitter .Am revenit dupa o saptamana si am fost surprins de ceea ce am gasit .Atacasa cu trupele mele in scopurile lui ,si anume de a lua sate,si a si luat si 2 sate.Avea mesaje trimise respectivilor tot dupa contu meu .Mesaje de genu :Asta pentru ca te-ai luat de no comment. As ca m-am hotarat sa renunt la 'glorie' si sa fac ceva util. M-am hotarat sa fac un trib scoala la rugamintea unui prieten.Oricine e binevenit.Oricine poate invata ceva nou.Dar nu primim tot felu de indivizi. no comment te rog sa nu mai postezi pe aceasta tema deoarece esti un om fara caracter. Am incercat sa evit orice discutii dar intreci limitta bunului simt .

Multumesc tuturor celor care ne-au urat succes si speram ca macar 2-3 jucatori sa invete ceva de la noi,si sa isi aminteasca de noi ca i-am invatat ceva.

DeletedUser29146

Scuze pentru dublu post: martor la cele cu atacurile : jucatorul popflorin.Sa specificam ca no coment a plecat din trib pentru ca urma sa fie inobilat.Dar intre timp Tme s-a desfiintat si el i-a recrutat pe toti.

Un sfat pentru no coment :nu mai strica buna dispozitie a oamenilor.
Ti-am scris numele cu litere mici pentru ca asta e respectul pe care il am fata de tine.

Scuzati-mi anagratismele dar mi-a stricat un pusti de 19 ani buna dispozitie.o zi buna tuturor

Mesajele consecutive care aduc doar completari sunt considerate "post hunting" si sunt interzise.
In cazul in care doriti sa corectati sau sa aduceti completari mesajului dumneavoastra va rugam folositi optiunea "editare".

DeletedUser

1. Pacat ca esti certat cu limba romana in toate posturile tale.

1.4. Va rugam sa evitati reprosurile cu privire la greselile gramaticale sau de scriere la adresa jucãtorilor. Dacã greselile gramaticale sau de scriere ale unui jucãtor sunt atât de mari încât continutul mesajului se pierde, puteti raporta acel mesaj. Un administrator sau un moderator se va ocupa de acea problemã.

2. Din moment ce este un trib format exclusiv cu scopul de a-i invata pe novici jocul, este normal sa recruteze tot ceea ce inseamna "noob" care cere invitatie, indiferent de pozitionarea pe Harta. (Cand zic noob.. a nu se interpreta gresit.. o spun chiar cu simpatie)

@ mumbless
O initiativa de laudat, dar iti trebuie o echipa destul de numeroasa de "profesori", crede-ma.. si cu destul de multa experienta. (Mi-am permis sa spun asta desi nu cunosc componenta voastra prea bine [si nici experienta] pentru ca intotdeauna este loc de mai bine)
Daca nu cunosti, cauta cateva chestii despre ABC... L10 (de exemplu.. parca au mai fost si pe L5 daca nu ma insel) si poate te poti inspira putin. A fost un proiect asemanator condus de fosti Admini (in-game) si Moderatori (pe forum).

Mult succes.

DeletedUser29146

Multumim celor care ne sustin. ogica eu incerc sa ii invat pe cei care vin macar bazele jocului.Dar in ziua de astazi prea putin sunt cei care mai au nevoie de ajutor.As fi vrut sa putem recruta dupa orice k, cum ziceam nu ne intereseaza istoria,ne intereseaza sa ii facem si pe ceilalti sa se poate bucura de acest joc. chiar i-as ruga pe cei care au asemenea oameni ,adica incepatori sa ii indrume la noi,dar asta ar insemna sa piarda un om si implicit sa scada in rank,ceea ce am observat eu conteaza din ce in ce mai mult pentru majoritatea.Stiam de aceasta initiativa doar dupa l10. o sa ma uit si pe l5,am ceva de invatat si de acolo.
Speram ca ceilalti sa ne trateze ca atare. Si daca cineva este dornic sa ne ajute cu sfaturi sau cu alte cele atunci sunt bine venite.

DeletedUser

Bafta multa cu tribul! Si sper sa aveti destui invatacei... pacat ca sunt multi cei ce nu isi recunosc noobismul si nu tin cont de sfaturile celor cu "ceva" experienta.

DeletedUser4533

ce ar fi sa renuntati la ironiile pe care nu le puteti formula si sa incercati sa veniti poate cu ceva idei.
mumbless sper sa poti face fata nervilor de care vei avea parte:D

DeletedUser29146

In principiu ne descurcam.Dar vin si pleaca oamenii...ei vor in triburi cu puncte multe...dar asta e...avem un invatacel care chiar e dornic sa invete : xlr1 .Deci e un inceput :)

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus