DeletedUser6558
In nord-est.
2 luni. Nu dau drepturi.
cu "dreptul" ala ce poti face? iti spun eu sa iti dai cu el in foond daca nu ai cap degeaba "drept"
cu "dreptul" ala ce poti face? iti spun eu sa iti dai cu el in foond daca nu ai cap degeaba "drept"
in plus .. ce jucatori cu experienta o sa fie din prima? ce politica si idei ai? diplomatie, organizarea conducerii ... etc
In nord-est.
Carrhae, denumirea tribului n-are importanta?
Ma rog, eu cand intru intr-un trib ma holbez la profil si la numele tribului, daca vad zeci de mii de sabii, dragoni si alte dracii la profil + agramatisme clar ca nu intru, dar daca au un profil cat de cat bunicel, mai negociez drepturi, cand intru in trib arunc o privire pe forum, si daca-mi place raman...
Aceasta prima impresie pentru mine, personal conteaza... Nu stiu daca si alti playeri gandesc la fel, dar in opinia mea numele si profilul tribului conteaza mult pentru ca ele alcatuiesc imaginea tribului la inceput.
in plus .. ce jucatori cu experienta o sa fie din prima? ce politica si idei ai? diplomatie, organizarea conducerii ... etc
Intreaba de Dumnezeu. Sunt sigur ca stie
N-are importanta. Daca ar avea importanta, atunci numele unui trib nu s-ar schimba o data la 3 luni.
In fine, si vii cu tovarasi de pe alte lumi sau pur si simplu iti incerci norocul pe-acolo?