Tribal Wars 2

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

carmi

Community Manager
Membru personal
Scor reacție
103
Dragi jucători,


Suntem bucuroși să vă aducem la cunostiință noutăți interesante !

In cursul ultimilor 10 ani au fost multe schimbări aduse jocului Triburile, dar în esența lui a rămas aceeași strategie bazată pe conceptul de joc în echipă și distrugerea adversarilor. Ne-am ținut de conceptul acesta, dar am observat că toate noutățile aduse în sprijinul jocului și dezvoltarea lui au început să își arate vârsta. Designul, tehnologia și interfața catre utilizator, ca să numim câteva.

Noi, Innogames (compania ce a lansat Tribal Wars), am învățat multe lucuri despre crearea și administrarea jocurilor și despre Tribal Wars, de când a fost lansat acum 10 ani. Tehnologia avansează cu pași repezi. Am crescut de la lansarea Tribal Wars de către cei 3 prieteni, și acum avem mult mai multe resurse la dispoziție.


Este timpul pentru un nou capitol în povestea Tribal Wars. Un capitol bazat pe conceptul inițial al Tribal Wars, acela de muncă în echipă și distrugerea adversarilor, dar un capitol redesenat, intr-un nou stil grafic, tehnologie modernă, pe lângă experiența adunată în cursul celor 10 ani de existență.

Ne face plăcere să anunțăm : Tribal Wars 2.


logo_TribalWars2.png



Tribal Wars 2 va fi un nou joc bazat pe conceptul Tribal Wars. Iată câteva informații din ceea ce va urma:

-17 clădiri – veți recunoaște multe, dar fiți pregătiți să vă creați avantaje folosind noile strategii aduse de Spital, Tavernă si Perceptură!
-2 unități suplimentare care vor aduce noutăți în cadrul bătăliilor
-Creat de la început pentru Browsere (PC), iOS si Android


TW_browser_1.jpg


Ce va însemna pentru Triburile ?
Tribal Wars 2 nu va fi un update, va fi un joc cu totul nou. Veți putea juca în paralel ambele jocuri. Noile facilități, îmbunătațirile și repararea bugurilor se va desfășura normal pentru Triburile, după cum ați fost obisnuiți – Triburile și Tribal Wars 2 vor fi gestionate de echipe separate.

Când voi putea juca Tribal Wars 2 ?
Serverul Beta (limitat) va fi lansat în câteva luni. Ultimele informații vor fi mereu disponibile pe Pagina de start Tribal Wars 2.

Cât de legate vor fi cele 2 jocuri ?
Triburile și Tribal Wars 2 vor fi jocuri separate. Conturile nu vor fi comune celor două jocuri, și va trebui să vă creați un cont nou pentru Tribal Wars 2 dacă veți dori să jucați.

Recunosc capturile de ecran. Sunt cumva câteva dintre imaginile introduse ca fundal în video-ul aniversar ?
Da, așa este ! Puteți să vedeți in filmul aniversar câteva dintre imaginile Tribal Wars 2.

Se numește Tribal Wars 2 ? Dar cum se vor numi versiunile de limba în fiecare țară, spre exemplu Germană (Die Stämme) sau Franceză (Guerre Tribale) ?
Spre deosebire de Triburile, numele oficial nu va fi tradus pentru versiunile locale și va fi numit ”Tribal Wars 2” peste tot.

Vă puteți pre-înregistra pe pagina principală Tribal Wars 2 și când va veni momentul este posibil să primiți o cheie de acces pentru serverul beta (limitat) și mai multe informații despre joc.


Vă mulțumim,
Echipa TribalWars


Thread de discuţii aici!
 

carmi

Community Manager
Membru personal
Scor reacție
103
A fost stabilită data pentru deschiderea serverului Closed Beta Tribal Wars 2!

Lansarea va fi pe 24 iunie 2014!

Dacă dorești mai multe informaţii, te rugăm să mergi aici: https://www.facebook.com/tribalwars2.
Dacă nu te-ai pre-înregistrat încă, o poti face pe www.tribalwars2.com, poate vei fi selectat și primești o cheie pentru serverul Beta!


Mult noroc tuturor! :)
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus